Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga76 napisał(a):
A książę Maksymilian kiedy pojawi się na fotkach? Diana pięknie wygląda, jest do czego się przytulić :loveu: kochane futerko.

Co do Maksymiliana to ogólnie mało fotek jest z nim bo...On się boi kamery:cool1: telefonów,pilotów i wielu innych rzeczy nie wiedzieć czemu:shake: i jak widzi coś takiego to zaraz zmyka:placz: albo się odwraca... i pozuje zadkiem:evil_lol:

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):
Kurde kobity nakierujcie mnie jak wielokrotnie cytować bo nie wiem:oops:

Ja wiem, ja wiem!!! Chociaż tyle...
w prawym dolnym rogu posta, jak jesteś zalogowana masz taki znaczek z plusikiem i cudzysłowem razem. Wciskasz go sobie przy tych postach na które chcesz odpowiedzieć a dalej już normalnie...

Posted

AlKil napisał(a):
Ja wiem, ja wiem!!! Chociaż tyle...
w prawym dolnym rogu posta, jak jesteś zalogowana masz taki znaczek z plusikiem i cudzysłowem razem. Wciskasz go sobie przy tych postach na które chcesz odpowiedzieć a dalej już normalnie...

dziękuje ci bardzo:Rose: :calus: zawsze tyle się nagłowiłam jak to idzie...a teraz już wiem dzięki Tobie;)

Posted

A ja obejrzałam filmik! Ale ona się ładnie rusza. :) Wielki kochany, misiek. :loveu:
Najpierw miałaś Maxa? Nie wiem czemu, ale ja sobie ubzdurałam, że najpierw była Dianka. :)

Posted

Bonsai napisał(a):
A ja obejrzałam filmik! Ale ona się ładnie rusza. :) Wielki kochany, misiek. :loveu:
Najpierw miałaś Maxa? Nie wiem czemu, ale ja sobie ubzdurałam, że najpierw była Dianka. :)

Najpierw był Max;) znalezliśmy go 5 lat temu...a Diana jest z nami od niespełna roku;) ciesze się że film się podobał:lol: Max w sumie to wychował Dianę,nauczył ją wszystkiego:p