Bonsai Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Słodka jak zawsze. :loveu: Ale walcz z pomniejszaniem zdjęć, jedno to zdecydowanie za mało! :) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Bonsai napisał(a):Słodka jak zawsze. :loveu: Ale walcz z pomniejszaniem zdjęć, jedno to zdecydowanie za mało! :) Walczyłam całe przedpołudnie:cool1: i nic:shake: a filmik widziałaś:cool3: Quote
Bonsai Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Zobaczę, gdy wepchnę się na brata komputer, na laptopie nigdy mi nie działa. :( Quote
*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Bonsai napisał(a):Zobaczę, gdy wepchnę się na brata komputer, na laptopie nigdy mi nie działa. :( chyba że tak bo już myślałam że przeoczyłaś:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Śliczna malusia Dianusia :loveu: Fajnie, że chociaż jedno zdjęcie udało się wstawić. Quote
*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Aga76 napisał(a):Śliczna malusia Dianusia :loveu: Fajnie, że chociaż jedno zdjęcie udało się wstawić. szkoda że reszta nie wchodzi:cool1: ale to jest i tak najładniejsze:loveu: Quote
Aga76 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 A książę Maksymilian kiedy pojawi się na fotkach? Diana pięknie wygląda, jest do czego się przytulić :loveu: kochane futerko. Quote
kesslee Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ale z niej piękny puchatek! No po prostu cudna :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 AlKil napisał(a):Dobry wieczór! Filmik oglądałam! :loveu: Witaj Alkil:multi: w naszych skromnych progach:bigok: ciesze się że filmik się podobał;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 kesslee napisał(a):Ale z niej piękny puchatek! No po prostu cudna :loveu: :B-fly: :B-fly: :B-fly: skromnie odpowiadam...WIEM:diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Aga76 napisał(a):A książę Maksymilian kiedy pojawi się na fotkach? Diana pięknie wygląda, jest do czego się przytulić :loveu: kochane futerko. Co do Maksymiliana to ogólnie mało fotek jest z nim bo...On się boi kamery:cool1: telefonów,pilotów i wielu innych rzeczy nie wiedzieć czemu:shake: i jak widzi coś takiego to zaraz zmyka:placz: albo się odwraca... i pozuje zadkiem:evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Kurde kobity nakierujcie mnie jak wielokrotnie cytować bo nie wiem:oops: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Witajcie kochane dogomaniaczki:multi: zaraz wstawie troche zdjęć... różnych,zimowych mam chyba najwięcej nowych narazie brak:cool1: Quote
AlKil Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Kurde kobity nakierujcie mnie jak wielokrotnie cytować bo nie wiem:oops: Ja wiem, ja wiem!!! Chociaż tyle... w prawym dolnym rogu posta, jak jesteś zalogowana masz taki znaczek z plusikiem i cudzysłowem razem. Wciskasz go sobie przy tych postach na które chcesz odpowiedzieć a dalej już normalnie... Quote
*Ania...Niuf* Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 AlKil napisał(a):Ja wiem, ja wiem!!! Chociaż tyle... w prawym dolnym rogu posta, jak jesteś zalogowana masz taki znaczek z plusikiem i cudzysłowem razem. Wciskasz go sobie przy tych postach na które chcesz odpowiedzieć a dalej już normalnie... dziękuje ci bardzo:Rose: :calus: zawsze tyle się nagłowiłam jak to idzie...a teraz już wiem dzięki Tobie;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 robi siq:oops: :evil_lol: hihi dziura w śniegu po główce " class="ipsImage" alt="">" rel="external nofollow noopener">http://images20.fotosik.pl/130/da1c665934302bb8.jpg Quote
*Ania...Niuf* Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Bonsai napisał(a):Widać, że kocha śnieg. :loveu: Witaj Bonsai:multi: oj kocha kocha szczególnie w nim nurkować:evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 oj nieładnie:nono: ja się tu staram fotki wklejam a tu nikt nic nie komentuje:placz: :obrazic: ide spać DOBRANOC;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Witajcie kochane:multi: przyszłam więc jestem:evil_lol: a tu znowu nikogo nima:-( Quote
Bonsai Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 A ja obejrzałam filmik! Ale ona się ładnie rusza. :) Wielki kochany, misiek. :loveu: Najpierw miałaś Maxa? Nie wiem czemu, ale ja sobie ubzdurałam, że najpierw była Dianka. :) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Bonsai napisał(a):A ja obejrzałam filmik! Ale ona się ładnie rusza. :) Wielki kochany, misiek. :loveu: Najpierw miałaś Maxa? Nie wiem czemu, ale ja sobie ubzdurałam, że najpierw była Dianka. :) Najpierw był Max;) znalezliśmy go 5 lat temu...a Diana jest z nami od niespełna roku;) ciesze się że film się podobał:lol: Max w sumie to wychował Dianę,nauczył ją wszystkiego:p Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 jestem , jestem!! no wiesz, w tak intymnych chwilach podglądać...:evil_lol: Quote
kesslee Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a): Jak foczka wygląda! :evil_lol: Witaj moja kochana :loveu: Quote
Recommended Posts