Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kesslee napisał(a):
No coś Ty! :-o Tylko dwa kilo mniej od mojego... chyba powinnam go lepiej karmić :razz:

Po nim tego nie widać ale jest strasznie nabity głównie mięśnie bo mój tata codziennie zabiera pieski na łąki i tam ok.4km robią;) przynajmniej pieski są w formie:lol: ale podjeść sobie lubi i to bardzo:evil_lol:

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kesslee napisał(a):
Eh, zazdroszczę. Moj nie dośc ze chudzina taka że wszystkie kosteczki mu sterczą to jeszcze niejadek :shake:

Diana też połowy by nie zjadała ale wiadomo że psy są chytre i jak tylko widzi że Max idzie to wszystko wcina:loveu: ... może drugi piesek by się przydał:siara: :diabloti:

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):
witaj Bonsai:multi: przekazałam pieskom że Ci się podobają;) i że zauroczył cię zniewalający uśmiech Maxa... Max dał mi buziaka który przeznaczony jest dla Ciebie:loveu: a Diana śpi jak kamień ale tak już z nią jest:evil_lol: a dokładnie mieszkam w Stawiszynie koło Kalisza;)

Jestem zaszczycona buziakiem. :loveu:
Stawiszyn to bliziutko, może się kiedyś spotkamy. :)

Posted

kesslee napisał(a):
Tylko wtedy by mnie mąż z domu wyrzucił chyba :lol: :evil_lol:

Atam zaraz wyrzuciół;) jakbyś Go wcześniej ugłaskała, marzyła jakby to się Atosek ucieszył z kumpla do zabaw:evil_lol: to kto wie:p

Posted

Bardzo chętnie;) jak coś to pisz;)

Niedawno próbowaliśmy z trzema innymi kaliskimi dogomaniaczkami zrobić spotkanie, ale nie wyszło. Mamy ponowić próby jak będzie cieplej. Jeśli dasz radę, to zapraszamy. :)
No, ewentualnie latem biorę rower, psa i ruszamy na przejażdżkę 20-km do Stawiszyna. :p

Posted

Atam zaraz wyrzuciół;) jakbyś Go wcześniej ugłaskała, marzyła jakby to się Atosek ucieszył z kumpla do zabaw:evil_lol: to kto wie:p

Już i tak jest aniołkiem, że pozwolił mi przynieść trzy koty i 6 szczurków poza Atosem :roll:

Posted

kesslee napisał(a):
Już i tak jest aniołkiem, że pozwolił mi przynieść trzy koty i 6 szczurków poza Atosem :roll:

:crazyeye: o to nie wedziałam...rzeczywiście twój mąż jest aniołem:lol:
a czemu ja nie widziałam kotków i szczurków:mad:

Posted

Ale śliczne koteczki:loveu: :loveu: :loveu: wklejaj zdjęcia przecież to twoja galeria i też możesz kotki wkleić:loveu: a to białe cudo:loveu:
szkoda że szczurki już za TM:-(

Postaram sie coś zaradzić z kocimi fotami :) Dla Ciebie wszystko :lol:

Posted

Aga76 napisał(a):
Dzień dobry Aniu :loveu:

Gdzie świeże fotki księcia Maksymiliana i damy dworu Diany?

Hej Aga;) zdjęcia będą ale dopiero wieczorem bo teraz zabardzo czasu brak;) ale coś da się zaradzić:p dziś planuje wstawić fotki z września 2006 Diana miała wtedy 7 miesięcy:cool3: ach szkoda że tak szybko urosła:placz:

Posted

Witajcie kochane:multi: przepraszam że wczoraj zdjęć nie wkleiłam ale bardzo pózno wróciłam i usnełam na kanapie:oops: dziś fot też nie będzie bo moja mama ma imieniny i cały dzień mamy gości przychodzą po kolei jedni przyjdą drudzy wyjdą i tak od 10... jestem wykończona:cool1: a teraz ostatni grupka przyszła o 20 (7 osób) kuzynostwo mamy z dziećmi których mam już dość wszędzie się rozłażą jak robaki:shake: nie to żebym nie lubiła dzieci ale dziś już ich było w sumie 15 :crazyeye: dobrze że jesteście i mam gdzie się wyżalić:lol: ulżyło mi odrazu lepiej się czuje:multi: ... teraz ide na kolejne starcie z 4 rozpuszczonych dzieciaków i ja już się z nimi pobawie:diabloti: postaram się jeszcze dziś zajżeć pozdrawiam

Posted

Hej Aniu, no to faktycznie masz miły wieczór. :lol: Nie ma to jak goście w samym środku tygodnia. ;)
Ty wczoraj wróciłaś padnięta do domu, a ja dzisiaj. Hm, pewnie dlatego, że do 2 w nocy pisałąm artykuł do gazety. :p A wstałam do szkoły na 8. :lol:
Pozdrawiam i liczę, że jutro wreszcie się fotki pojawią! :)

Posted

Witajcie kochane:multi: przepraszam że wczoraj zdjęć nie wkleiłam ale bardzo pózno wróciłam i usnełam na kanapie:oops: dziś fot też nie będzie bo moja mama ma imieniny i cały dzień mamy gości przychodzą po kolei jedni przyjdą drudzy wyjdą i tak od 10... jestem wykończona:cool1: a teraz ostatni grupka przyszła o 20 (7 osób) kuzynostwo mamy z dziećmi których mam już dość wszędzie się rozłażą jak robaki:shake: nie to żebym nie lubiła dzieci ale dziś już ich było w sumie 15 :crazyeye: dobrze że jesteście i mam gdzie się wyżalić:lol: ulżyło mi odrazu lepiej się czuje:multi: ... teraz ide na kolejne starcie z 4 rozpuszczonych dzieciaków i ja już się z nimi pobawie:diabloti: postaram się jeszcze dziś zajżeć pozdrawiam

Aniu, mam nadzieję, że przeżyłaś i jestes cała :loveu: W takim razie dziś życzę Tobie przede wszystkim spokoju :p