*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 kesslee napisał(a):No coś Ty! :-o Tylko dwa kilo mniej od mojego... chyba powinnam go lepiej karmić :razz: Po nim tego nie widać ale jest strasznie nabity głównie mięśnie bo mój tata codziennie zabiera pieski na łąki i tam ok.4km robią;) przynajmniej pieski są w formie:lol: ale podjeść sobie lubi i to bardzo:evil_lol: Quote
kesslee Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Eh, zazdroszczę. Moj nie dośc ze chudzina taka że wszystkie kosteczki mu sterczą to jeszcze niejadek :shake: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 kesslee napisał(a):Eh, zazdroszczę. Moj nie dośc ze chudzina taka że wszystkie kosteczki mu sterczą to jeszcze niejadek :shake: Diana też połowy by nie zjadała ale wiadomo że psy są chytre i jak tylko widzi że Max idzie to wszystko wcina:loveu: ... może drugi piesek by się przydał:siara: :diabloti: Quote
kesslee Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):może drugi piesek by się przydał:siara: :diabloti: Tylko wtedy by mnie mąż z domu wyrzucił chyba :lol: :evil_lol: Quote
Bonsai Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):witaj Bonsai:multi: przekazałam pieskom że Ci się podobają;) i że zauroczył cię zniewalający uśmiech Maxa... Max dał mi buziaka który przeznaczony jest dla Ciebie:loveu: a Diana śpi jak kamień ale tak już z nią jest:evil_lol: a dokładnie mieszkam w Stawiszynie koło Kalisza;) Jestem zaszczycona buziakiem. :loveu: Stawiszyn to bliziutko, może się kiedyś spotkamy. :) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Bonsai napisał(a):Jestem zaszczycona buziakiem. :loveu: Stawiszyn to bliziutko, może się kiedyś spotkamy. :) Bardzo chętnie;) jak coś to pisz;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 kesslee napisał(a):Tylko wtedy by mnie mąż z domu wyrzucił chyba :lol: :evil_lol: Atam zaraz wyrzuciół;) jakbyś Go wcześniej ugłaskała, marzyła jakby to się Atosek ucieszył z kumpla do zabaw:evil_lol: to kto wie:p Quote
Bonsai Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Bardzo chętnie;) jak coś to pisz;) Niedawno próbowaliśmy z trzema innymi kaliskimi dogomaniaczkami zrobić spotkanie, ale nie wyszło. Mamy ponowić próby jak będzie cieplej. Jeśli dasz radę, to zapraszamy. :) No, ewentualnie latem biorę rower, psa i ruszamy na przejażdżkę 20-km do Stawiszyna. :p Quote
kesslee Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Atam zaraz wyrzuciół;) jakbyś Go wcześniej ugłaskała, marzyła jakby to się Atosek ucieszył z kumpla do zabaw:evil_lol: to kto wie:p Już i tak jest aniołkiem, że pozwolił mi przynieść trzy koty i 6 szczurków poza Atosem :roll: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 kesslee napisał(a):Już i tak jest aniołkiem, że pozwolił mi przynieść trzy koty i 6 szczurków poza Atosem :roll: :crazyeye: o to nie wedziałam...rzeczywiście twój mąż jest aniołem:lol: a czemu ja nie widziałam kotków i szczurków:mad: Quote
kesslee Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): a czemu ja nie widziałam kotków i szczurków:mad: bo kotki to nie to forum :evil_lol: choć kilka fot jest tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=7423&page=865 A szczurki już niestety za tęczowym mostem :cool1: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Ale śliczne koteczki:loveu: :loveu: :loveu: wklejaj zdjęcia przecież to twoja galeria i też możesz kotki wkleić:loveu: a to białe cudo:loveu: szkoda że szczurki już za TM:-( Quote
Aga76 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dzień dobry Aniu :loveu: Gdzie świeże fotki księcia Maksymiliana i damy dworu Diany? Quote
kesslee Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Ale śliczne koteczki:loveu: :loveu: :loveu: wklejaj zdjęcia przecież to twoja galeria i też możesz kotki wkleić:loveu: a to białe cudo:loveu: szkoda że szczurki już za TM:-( Postaram sie coś zaradzić z kocimi fotami :) Dla Ciebie wszystko :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 kesslee napisał(a):Postaram sie coś zaradzić z kocimi fotami :) Dla Ciebie wszystko :lol: Witaj:loveu: czuje się wyróżniona:oops: super będą zdjęcia kotków:multi: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Aga76 napisał(a):Dzień dobry Aniu :loveu: Gdzie świeże fotki księcia Maksymiliana i damy dworu Diany? Hej Aga;) zdjęcia będą ale dopiero wieczorem bo teraz zabardzo czasu brak;) ale coś da się zaradzić:p dziś planuje wstawić fotki z września 2006 Diana miała wtedy 7 miesięcy:cool3: ach szkoda że tak szybko urosła:placz: Quote
Aga76 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Słonecznie witam :loveu: i grzecznie o zdjęcia pytam :-x Chętnie zobaczyłabym Dianę w wieku 7 miesięcy :p Quote
*Ania...Niuf* Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Witajcie kochane:multi: przepraszam że wczoraj zdjęć nie wkleiłam ale bardzo pózno wróciłam i usnełam na kanapie:oops: dziś fot też nie będzie bo moja mama ma imieniny i cały dzień mamy gości przychodzą po kolei jedni przyjdą drudzy wyjdą i tak od 10... jestem wykończona:cool1: a teraz ostatni grupka przyszła o 20 (7 osób) kuzynostwo mamy z dziećmi których mam już dość wszędzie się rozłażą jak robaki:shake: nie to żebym nie lubiła dzieci ale dziś już ich było w sumie 15 :crazyeye: dobrze że jesteście i mam gdzie się wyżalić:lol: ulżyło mi odrazu lepiej się czuje:multi: ... teraz ide na kolejne starcie z 4 rozpuszczonych dzieciaków i ja już się z nimi pobawie:diabloti: postaram się jeszcze dziś zajżeć pozdrawiam Quote
Bonsai Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hej Aniu, no to faktycznie masz miły wieczór. :lol: Nie ma to jak goście w samym środku tygodnia. ;) Ty wczoraj wróciłaś padnięta do domu, a ja dzisiaj. Hm, pewnie dlatego, że do 2 w nocy pisałąm artykuł do gazety. :p A wstałam do szkoły na 8. :lol: Pozdrawiam i liczę, że jutro wreszcie się fotki pojawią! :) Quote
Aga76 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): Witajcie kochane:multi: przepraszam że wczoraj zdjęć nie wkleiłam ale bardzo pózno wróciłam i usnełam na kanapie:oops: dziś fot też nie będzie bo moja mama ma imieniny i cały dzień mamy gości przychodzą po kolei jedni przyjdą drudzy wyjdą i tak od 10... jestem wykończona:cool1: a teraz ostatni grupka przyszła o 20 (7 osób) kuzynostwo mamy z dziećmi których mam już dość wszędzie się rozłażą jak robaki:shake: nie to żebym nie lubiła dzieci ale dziś już ich było w sumie 15 :crazyeye: dobrze że jesteście i mam gdzie się wyżalić:lol: ulżyło mi odrazu lepiej się czuje:multi: ... teraz ide na kolejne starcie z 4 rozpuszczonych dzieciaków i ja już się z nimi pobawie:diabloti: postaram się jeszcze dziś zajżeć pozdrawiam Aniu, mam nadzieję, że przeżyłaś i jestes cała :loveu: W takim razie dziś życzę Tobie przede wszystkim spokoju :p Quote
*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Witajcie:multi: przeżyłam atak gości na mój spokojny domek:evil_lol: zaraz wrzuce zdjęcia i znalazłam filmik z września jak mi się uda to też wstawie;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 narazie filmik bo zdjęcia nie chcą się wgrać normalnie są tylko duże:cool1: wrzesień 2006r.: http://anuzia.wrzuta.pl/film/vFd6FtplcH/mov00002 :p Quote
*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Udało mi się zmniejszyć tylko jedno zdjęcie:placz: tamte za Chiny nie idzie nie wiem dlaczego:cool1: no ale to jedno jest proszę:loveu: wrzesień 2006... 7-miesięczna Dianka:loveu: Quote
Recommended Posts