*Ania...Niuf* Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Elizusiek napisał(a):i co sie chwalisz?! :eviltong: :evil_lol: patrzcie jakie to się zaczepne zrobiło:evil_lol: :diabloti: niunia32 napisał(a):ale masz ładny ogródek :) spokojnej nocy ciotuchno nasza kochana :* dziękuje w imieniu mamy dobranoc:loveu: Quote
Bonsai Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Witam na powrót! :loveu: Ależ ja mam zaległości.... :oops: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Bonsai napisał(a):Witam na powrót! :loveu: Ależ ja mam zaległości.... :oops: :mad: oj masz,masz...ale cieszymy się że już jesteś:loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Elizusiek napisał(a):Anulka, a co Cię tak ostatnio mało? mało mnie bo się ciepło zrobiło i cały czas gdzieś jestem:lol: czasami nawet sama nie wiem gdzie:crazyeye: :evil_lol: niunia32 napisał(a):cześć kochana, jak mija weekend?? Cześć:multi: weekend minął superrrr...było cieplutko i to mi wystarczy:p Quote
Elizusiek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 to uważaj żebyś siebie nie zgubiła :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Elizusiek napisał(a):to uważaj żebyś siebie nie zgubiła :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: raczej nie zgubię...będe uważać:evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Witajcie:loveu: dziś pokaże wam swoją nową zdobycz:cool3: :lol: zdjęcia trochę niewyrazne ale coś ostrości nie mogłam ustawić:cool1: :loveu: :loveu: :loveu: zgadnijcie kto to:cool3: Quote
Elizusiek Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Buciki fajniutkie,ja też bym chciała taki obcas ale nie moge, jestem za wysoka :placz: Quote
*Ania...Niuf* Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Elizusiek napisał(a):Diana? Maksiu? :hmmmm: :evil_lol: o żesz Ty niewdzięczna:mad: :evil_lol: Elizusiek napisał(a):Buciki fajniutkie,ja też bym chciała taki obcas ale nie moge, jestem za wysoka :placz: a ile masz wzrostu:cool3: ja bym chciała jeszcze wyższe ale wtedy jestem wyższa od połowy kolegów i to śmiesznie wygląda:roll: mam 170cm Quote
Elizusiek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):o żesz Ty niewdzięczna:mad: :evil_lol: :eviltong: *Ania...Niuf* napisał(a): a ile masz wzrostu:cool3: ja bym chciała jeszcze wyższe ale wtedy jestem wyższa od połowy kolegów i to śmiesznie wygląda:roll: mam 170cm mam 179 cm, a jak włoże obcasy powyżej 5 cm jestem wyższa od mojego mężczyzny :roll: Quote
WinterGirl Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Comic Sans MS]dzień dobry nareszcie jesteście, my tu tęskniliśmy... [/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
*Ania...Niuf* Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Elizusiek napisał(a)::eviltong: mam 179 cm, a jak włoże obcasy powyżej 5 cm jestem wyższa od mojego mężczyzny :roll: wow:crazyeye: ależ Ty wyrosłaś...toż to kawał baby z Ciebie:evil_lol: No Ja też tak kiedyś miałam,szłam na imprezkę do kolegi z moim facetem i nie przemyślałam sprawy że On tylko 5 cm wyższy odemnie...i założyłam buty z 9 cm szpilką:evil_lol: ale to komicznie wyglądało...rada na przyszłość nie chodzić z kurduplami:evil_lol: Quote
Elizusiek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):wow:crazyeye: ależ Ty wyrosłaś...toż to kawał baby z Ciebie:evil_lol: No Ja też tak kiedyś miałam,szłam na imprezkę do kolegi z moim facetem i nie przemyślałam sprawy że On tylko 5 cm wyższy odemnie...i założyłam buty z 9 cm szpilką:evil_lol: ale to komicznie wyglądało...rada na przyszłość nie chodzić z kurduplami:evil_lol: Kawał,kawał :diabloti: mój kurduplem nie jest, w końcu ma 184 cm :cool3: ale przy mnie to na wysokiego nie wygląda :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Elizusiek napisał(a):Kawał,kawał :diabloti: mój kurduplem nie jest, w końcu ma 184 cm :cool3: ale przy mnie to na wysokiego nie wygląda :evil_lol: no twój nie jest...ale moj był miał 175...więc był kurdupel:evil_lol: Quote
niunia32 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 się nam kochana cioteczka pokazała :) :loveu: buciki bardzo fajne :loveu: :) a ja w sumie jak ubiore buty na wysokim obcasie to jestem taka jak mój men... ale i tak czasem ubieram, ale wole na takiem średnim :P buziaczki cioteczko Quote
*Ania...Niuf* Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 niunia32 napisał(a):się nam kochana cioteczka pokazała :) :loveu: buciki bardzo fajne :loveu: :) a ja w sumie jak ubiore buty na wysokim obcasie to jestem taka jak mój men... ale i tak czasem ubieram, ale wole na takiem średnim :P buziaczki cioteczko Cześć:loveu: dziekuje,buciki są świetne a jakie wygodne... Quote
*Ania...Niuf* Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 bGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]dzień dobry[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]nareszcie jesteście, my tu tęskniliśmy...[/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][FONT=Verdana] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] jesteśmy jesteśmy:loveu: nie tęsknijcie już;) :loveu: Quote
niunia32 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Cześć:loveu: dziekuje,buciki są świetne a jakie wygodne... to super że wygodne są :) Quote
*Ania...Niuf* Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 niunia32 napisał(a):to super że wygodne są :) tak to ważne tym bardziej że to zakup z internetu:roll: :eviltong: Quote
Elizusiek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):tak to ważne tym bardziej że to zakup z internetu:roll: :eviltong: O internetowe zakupy,ja ostatnio tylko takie robie :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Elizusiek napisał(a):O internetowe zakupy,ja ostatnio tylko takie robie :lol: Nie tylko Ty:evil_lol: :p ja się chyba uzależniłam:evil_lol: Quote
niunia32 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):tak to ważne tym bardziej że to zakup z internetu:roll: :eviltong: hihihi :) ja swojego czasu tez internetowe zakupy, ale teraz brak środkow na koncie więc ni ma zakupów :( Quote
Recommended Posts