*Ania...Niuf* Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='kingilka']Ale cudne psiaki. Wpadnij do galerii Maksa, lub zobacz pieski czekające w schroniskach. Proszę, jeśli wpadniesz do psiaków, to podnieś je chociaż troszkę! CUUUUUUDNE PSIAKI! Witamy w naszych skromnych progach:multi: i dziękujemy za miłe słowa:oops: napewno do was zajrze;) [quote name='niunia32'] no, no. no :P hihi a jednak są foteczki :) super :) :loveu: miluchnej niedzieli kochana :loveu: buuuuuziaki Tajfun i niunia Dziękuje wzajemnie:loveu: kurde do kościoła muszę iść:cool1: [quote name='Elizusiek']nie raz sie już o tym przekonałam :cool3: tylko dydusie widzisz...:roll: :evil_lol: Bo dydusie się bardziej w oczy rzucają:evil_lol: no ładnie,nas zostawiasz i na impreze idziesz.I nawet sie nie spytałaś się czy możesz :mad: wybacz, następnym razem siem spytam:p Quote
niunia32 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Dziękuje wzajemnie:loveu: kurde do kościoła muszę iść:cool1: ja też byłam, nawet dwa razy. a to dlatego bo Misiek mnie zaprosił, bym z nim pojechała na msze za babcie :) co tam, jak Wam dzionek mija?? buuuuziaki kochana Quote
*Ania...Niuf* Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 AlKil napisał(a):Dzień dobry Aniu! Ja poproszę o zdjęcia...:lol: Cześć:loveu: zdjęcia będą ale pózniej...to będą specjalne zdjęcia ze specjalnej misji:diabloti: Quote
Elizusiek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 hmmm...specjalna misja :diabloti: czekamy :cool3: Quote
Shilah Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Elizusiek napisał(a):hmmm...specjalna misja :diabloti: czekamy :cool3: Dołaczamy do czekających na fotencje..:p Quote
niunia32 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 już się nie mogę doczekać tych zdjęć z tej specjalnej misji :) Quote
*Ania...Niuf* Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 niunia32 napisał(a):już się nie mogę doczekać tych zdjęć z tej specjalnej misji :) Przepraszam Was dziewczyny że tak długo musicie czekać ale kąpletnie nie mam czasu:-( ale może dziś mi się uda:p miłego dzionka Wam życzę:loveu: Quote
niunia32 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Przepraszam Was dziewczyny że tak długo musicie czekać ale kąpletnie nie mam czasu:-( ale może dziś mi się uda:p miłego dzionka Wam życzę:loveu: no i nie udalo sie wczoraj :( czekamy dalej na fotki, ale mam nadzieję, że szybko znajdziesz czas i wstawisz nam fotunie Quote
basia bonnie Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Nie martw się;) Raczej (:evil_lol:) poczekamy ;):loveu: Quote
Shilah Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 HeLLo!=) Ja juz usypiam.. :diabloti: Ale wybaczamy kovaniutka. Wiemy cosik o braku czasu i zyciu w ciaglym biegu..:cool3: Zapraszamy do nas..:oops: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Dzień dobry:loveu: uzbrojcie się w cierpliwość babeczki bo dziś fotki będą:p A teraz opowiem wam co się u mnie dzieje... Diana ma 17 dzień cieczki,jest zamknięta w domu ooo właśnie pluje mi nogi:evil_lol: otworzyłam jej balkon żeby cosik powietrza złapała, Max wyje i drapie w drzwi bo jest na dworze...nie daje jej spokoju:roll: ale dobra wiadomość Diana go nie chce:multi: warczy i gryzie jak Maxik coś próbuje:evil_lol: ale jest jeszcze Dżeki mojej cioci który jej odpowiada:cool1: niestety,I wiecie co mimo że On ma już 13 lat i super dysplazje to nie wiedziałam że tak szybko potrafi chodzić:evil_lol: . Jak Diana wyjdzie na dwór to jest istny cyrk, Max gryzie Dżekiego, Dżeki nie wie czy ma się bronić czy za Dianą latać...Diana postanowiła że spać dziś nie będziemy:angryy: o 2 w nocy zaczęła szczekać i piszczeć...i tak do 5 nie wytrzymałam nerwowo i wstałam (była zamknięta w kuchni) zobaczyć co chce...jak się okazało nic nie chciała:angryy: woda była,poszłam na dwór siku też nie chciała...chciała się lelkać:loveu: i tak pół godziny lelkania zakończone sukcesem bo moja mała dziewczynka zasnęła:loveu: The End Quote
*Ania...Niuf* Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Ostatnio miałam szczególnych gości:cool3: tutaj 10 miesięczna córeczka mojego kuzyna była u mnie:p miałam popilnować dzieciny bo rodzicom coś wypadło oto kochany skarb Vikusia: a terza suczka która miała zamieszkać z dziadkiem narzyczonej mojego brata...ale dziadek już ma jedną suke i strasznie się gryzły i nie wyszło:-( a szkoda bo pitbulek słodki:lol: Cdn. Quote
*Ania...Niuf* Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 I wszystko po trochu:p wyciąga łapke po aparat:loveu: z moją mamusią:loveu: Cdn. Quote
Elizusiek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ale kochana dzidzia :loveu: no i futrzaczkowa Dianka :loveu: a gdzie Maksiu paróweczka :mad: ? Quote
*Ania...Niuf* Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Majtki:evil_lol: wjazd na podwórko działeczka mamusia:loveu: " class="ipsImage" alt="">" rel="external nofollow noopener">http://images21.fotosik.pl/323/03bb31b54323d810.jpg roslinki Quote
AlKil Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 No i się doczekałam...:lol: Fajny maluch...:loveu: Quote
Elizusiek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Jest Maksiu :loveu: jak zawsze od tyłu ale jest :evil_lol: Quote
niunia32 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 jeee w końcu Ania zasypała nas mnóstwem fotek!!!! Dzidzia słodziutka! :) a piesio też kochany :loveu: a co do majtek to ona ich nie ściąga?? super zdjątka Quote
*Ania...Niuf* Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 niunia32 napisał(a):jeee w końcu Ania zasypała nas mnóstwem fotek!!!! Dzidzia słodziutka! :) a piesio też kochany :loveu: a co do majtek to ona ich nie ściąga?? super zdjątka ściągać nie ściąga...ale ostatnio zrobiła kupe:cool1: cały dzień biegała bez gaci a jak jej założyłam to się jej zachciało...małpa wredna:mad: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 no i ostatna seria fot...aparat siadł:roll: grążele już kwitną:loveu: idzie moj tata:loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Wszystkie roślinki to dzieła mojej mamy:lol: tak na marginesie...:eviltong: Quote
Elizusiek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Wszystkie roślinki to dzieła mojej mamy:lol: tak na marginesie...:eviltong: i co sie chwalisz?! :eviltong: :evil_lol: Quote
niunia32 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 ale masz ładny ogródek :) spokojnej nocy ciotuchno nasza kochana :* Quote
Recommended Posts