*Ania...Niuf* Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 .............................................................................................. Quote
*Ania...Niuf* Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 ............................................................................................. ............................. Quote
kesslee Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): Wystarczy na razie:diabloti: Ah, no nie mogę się napatrzeć! Piękna jest, piękna :loveu: Z rodowodem? (bo nie doczytałam :oops: ) Jesli hodowlana to może kiedyś małe niufki z czekoladowym tatusiem? :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 .................................................................................................... Quote
*Ania...Niuf* Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 ........................................................................................ Quote
kesslee Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kolorowych snow, karaluchy pod poduchy :evil_lol: Do jutra. Quote
Aga76 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Niedzielne słoneczne dzień dobry :loveu: Ileż tu szczęścia się rozbiegło :megagrin: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Witajcie:multi: zdjęcia są ale mało bo te gadziny nie chciały stać w miejscu:angryy: zaraz zmniejsze i wstawie;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 ................................................................................... Quote
Elizusiek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 widze,że ktoś tu zawędził kostke moim psiakom :evil_lol: ;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 ................................................................................................... Quote
*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 ........................................................................................ Quote
kesslee Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dobry dzień moje śliczne dziewczyny :loveu: Zdjęcia przecudowne, ale czy mogłabym sie spodziewać czego innego znając modeli? :cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 ............................................................................... Quote
kesslee Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): A teraz specjalnie dla was że nas odwiedziliście... uśmiech Maksymiliana:loveu: Jakże ja uwielbiam te różowe psie jęzorki i uśmiechnięte ślepka :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 ................................................... Quote
*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Wstawie trochę fotek:cool3: te zimowe i te wczesno wiosenne;) Quote
Bonsai Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witaj Aniu! :) Ale masz śliczności! A Dianka jest cudna! Kochany wielki misiek, też chcę takiego! :loveu: Poza tym przekaż Maxowi, że zauroczył mnie swym uśmiechem. :loveu: Jak tu się oprzeć takiemu psiakowi? :) Poza tym gdzie dokładnie mieszkasz w Wielkopolsce? :) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Bonsai napisał(a):Witaj Aniu! :) Ale masz śliczności! A Dianka jest cudna! Kochany wielki misiek, też chcę takiego! :loveu: Poza tym przekaż Maxowi, że zauroczył mnie swym uśmiechem. :loveu: Jak tu się oprzeć takiemu psiakowi? :) Poza tym gdzie dokładnie mieszkasz w Wielkopolsce? :) witaj Bonsai:multi: przekazałam pieskom że Ci się podobają;) i że zauroczył cię zniewalający uśmiech Maxa... Max dał mi buziaka który przeznaczony jest dla Ciebie:loveu: a Diana śpi jak kamień ale tak już z nią jest:evil_lol: a dokładnie mieszkam w Stawiszynie koło Kalisza;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Aga76 napisał(a):Suuuper razem wyglądają :smilecol: Hihi było wtedy tak dużo śniegu że Max musiał cały czas skakać:evil_lol: a pózniej musiałam go nieść a On waży 12kg!:evil_lol: Quote
kesslee Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):On waży 12kg!:evil_lol: No coś Ty! :-o Tylko dwa kilo mniej od mojego... chyba powinnam go lepiej karmić :razz: Quote
Recommended Posts