Elizusiek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witaj,ja tak szybciutko bo zaraz do pracy wstawać śpioszki !!!! Quote
*Ania...Niuf* Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Elizusiek napisał(a):Witaj,ja tak szybciutko bo zaraz do pracy wstawać śpioszki !!!! już dawno wstaliśmy;) a gdzieś ty pracujesz moja miła że tak się śpieszysz:cool3: AlKil napisał(a):Witaj Aniu! :lol::lol::lol: Witaj:multi: Muszę wam coś powiedzieć,tylko mnie nie zabijcie wczoraj byliśmy na spacerku i...postanowiliśmy wykąpać Diane,płwała sobie chyba z godzinkę ale aparatu nie wzieliśmy:cool1: więc wybaczcie... A tak na marginesie nie mam czasu zabardzo żeby cosik pisać bo mam malowanie...w moich nowych pokoikach,tylko moich:multi: zapraszam was wszystkie na parapetówe:cool3: ;) Quote
Elizusiek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):już dawno wstaliśmy;) a gdzieś ty pracujesz moja miła że tak się śpieszysz:cool3: w domku pracuje :lol: jestem manikiurzystką i pazurki zakładam :cool3: i miałam umówioną klientke i dlatego sie śpieszyłam,taraz skonczył sie post to już nie mam tak dużo czasu :placz: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Elizusiek napisał(a):w domku pracuje :lol: jestem manikiurzystką i pazurki zakładam :cool3: i miałam umówioną klientke i dlatego sie śpieszyłam,taraz skonczył sie post to już nie mam tak dużo czasu :placz: ha to ja się zamawiam na pazurki:cool3: Quote
kesslee Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*'] A tak na marginesie nie mam czasu zabardzo żeby cosik pisać bo mam malowanie...w moich nowych pokoikach,tylko moich:multi: zapraszam was wszystkie na parapetówe:cool3: ;) Wpadnę za +/- 3 miesiące ;) Zajrzyjcie do nas w wolnej chwili - mała niespodzianka mnie dziś spotkała :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='kesslee'] Wpadnę za +/- 3 miesiące ;) Zajrzyjcie do nas w wolnej chwili - mała niespodzianka mnie dziś spotkała :loveu: trzymam za słowo:cool3: ;) już lece:lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 kesslee napisał(a):Anuś, czy Ty jesteś na gronie? :cool3: nie wiem o co chodzi:oops: możesz mi wytłumaczyć bo ja troszku ciemnota jestem:evil_lol: :roll: Quote
Elizusiek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):ha to ja się zamawiam na pazurki:cool3: prosze bardzo,bierz psiaki i wpadaj :cool3: Quote
kesslee Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):nie wiem o co chodzi:oops: możesz mi wytłumaczyć bo ja troszku ciemnota jestem:evil_lol: :roll: to jest taka internetowa społeczność :cool1: Tworzysz sobie w niej własny profil, dodajesz zdjęcia, pliki multimedialne. Możesz dodawać ludzi których znasz do swojej 'listy znajomych', a także udzielać się na róznych forach internetowych podległych 'Gronie' :cool1: Całkiem niezły zabijacz czasu ;) Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Was też nie ma? Gdzie sie wszyscy podziali....??? :placz: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): Witaj:multi: Muszę wam coś powiedzieć,tylko mnie nie zabijcie wczoraj byliśmy na spacerku i...postanowiliśmy wykąpać Diane,płwała sobie chyba z godzinkę ale aparatu nie wzieliśmy:cool1: więc wybaczcie... :angryy::angryy::angryy: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Elizusiek napisał(a):prosze bardzo,bierz psiaki i wpadaj :cool3: pieskom też pozurki malniesz:cool3: kesslee napisał(a):to jest taka internetowa społeczność :cool1: Tworzysz sobie w niej własny profil, dodajesz zdjęcia, pliki multimedialne. Możesz dodawać ludzi których znasz do swojej 'listy znajomych', a także udzielać się na róznych forach internetowych podległych 'Gronie' :cool1: Całkiem niezły zabijacz czasu ;) acha...takie buty...dziękuje za wyjaśnienie;) Elizusiek napisał(a):Was też nie ma? Gdzie sie wszyscy podziali....??? :placz: my jesteśmy,jak zawsze tylko rzadziej z powodu tego malowania i takie tam;) AlKil napisał(a)::angryy::angryy::angryy: Ja również się cieszę że cię widzę:diabloti: te emotki oznaczają że nie wybaczysz:roll: Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']pieskom też pozurki malniesz:cool3: no pewnie :cool3: Maksiowe sie nadają :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Elizusiek']no pewnie :cool3: Maksiowe sie nadają :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: muszę się przyznać że już kiedyś to mu malowałam poznokietki na...czerwono :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: muszę się przyznać że już kiedyś to mu malowałam poznokietki na...czerwono :evil_lol: no musze przyznać że gust to masz w wybieraniu koloru pazurków dla Maksia,ja bym jeszcze złotego brokaciku tu i ówdzie sypnęła :loveu: :evil_lol: Quote
Shilah Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Hello! Wpadliśmy zyczyć miłego dzionka.. Całujemy i ściskamy. Shilah & Gizmo Quote
*Ania...Niuf* Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Shilah']Hello! Wpadliśmy zyczyć miłego dzionka.. Całujemy i ściskamy. Shilah & Gizmo Witaj kochana:multi: mam nadzieję że dzionek będzie ładny;) narazie świeci słoneczko ale prze chwilką padało:cool1: więc zobaczymy;) Quote
kesslee Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Eh, u nas to leje :roll: I jakoś tak smętnie jest zę nawet mi się nie chce na mieście spraw załatwiać :roll: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 kesslee napisał(a):Eh, u nas to leje :roll: I jakoś tak smętnie jest zę nawet mi się nie chce na mieście spraw załatwiać :roll: narazie u nas świeci sloneczko ale i tak jest zimno:cool1: ale w sobotę już ma być ciepło tak że chyba damy radę wytrzymać;) Quote
kesslee Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):narazie u nas świeci sloneczko ale i tak jest zimno:cool1: ale w sobotę już ma być ciepło tak że chyba damy radę wytrzymać;) Naprawdę? Bo ja coś słyszałam ze ma być właśnie ochłodzenie i pogorszenie pogody :roll: :shake: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 kesslee napisał(a):Naprawdę? Bo ja coś słyszałam ze ma być właśnie ochłodzenie i pogorszenie pogody :roll: :shake: tak ale od dziś do soboty tylko:loveu: a pózniej to już ma nas lato nie opuszczać:multi: :loveu: ... kurde jak to Diana zniesie:shake: opitole ją na boksera:diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Elizusiek napisał(a):A u nas ładnie :eviltong: o jesteś:multi: nie zazdroszcze:angryy: Quote
Recommended Posts