Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elizusiek napisał(a):
Witaj,ja tak szybciutko bo zaraz do pracy
wstawać śpioszki !!!!

już dawno wstaliśmy;) a gdzieś ty pracujesz moja miła że tak się śpieszysz:cool3:
AlKil napisał(a):
Witaj Aniu! :lol::lol::lol:

Witaj:multi:
Muszę wam coś powiedzieć,tylko mnie nie zabijcie wczoraj byliśmy na spacerku i...postanowiliśmy wykąpać Diane,płwała sobie chyba z godzinkę ale aparatu nie wzieliśmy:cool1: więc wybaczcie...
A tak na marginesie nie mam czasu zabardzo żeby cosik pisać bo mam malowanie...w moich nowych pokoikach,tylko moich:multi:
zapraszam was wszystkie na parapetówe:cool3: ;)

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):
już dawno wstaliśmy;) a gdzieś ty pracujesz moja miła że tak się śpieszysz:cool3:

w domku pracuje :lol: jestem manikiurzystką i pazurki zakładam :cool3:
i miałam umówioną klientke i dlatego sie śpieszyłam,taraz skonczył sie post to już nie mam tak dużo czasu :placz:

Posted

Elizusiek napisał(a):
w domku pracuje :lol: jestem manikiurzystką i pazurki zakładam :cool3:
i miałam umówioną klientke i dlatego sie śpieszyłam,taraz skonczył sie post to już nie mam tak dużo czasu :placz:

ha to ja się zamawiam na pazurki:cool3:

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']
A tak na marginesie nie mam czasu zabardzo żeby cosik pisać bo mam malowanie...w moich nowych pokoikach,tylko moich:multi:
zapraszam was wszystkie na parapetówe:cool3: ;)

Wpadnę za +/- 3 miesiące ;)
Zajrzyjcie do nas w wolnej chwili - mała niespodzianka mnie dziś spotkała :loveu:

Posted

nie wiem o co chodzi:oops: możesz mi wytłumaczyć bo ja troszku ciemnota jestem:evil_lol: :roll:

to jest taka internetowa społeczność :cool1:
Tworzysz sobie w niej własny profil, dodajesz zdjęcia, pliki multimedialne. Możesz dodawać ludzi których znasz do swojej 'listy znajomych', a także udzielać się na róznych forach internetowych podległych 'Gronie' :cool1:
Całkiem niezły zabijacz czasu ;)

Posted

Witaj:multi:
Muszę wam coś powiedzieć,tylko mnie nie zabijcie wczoraj byliśmy na spacerku i...postanowiliśmy wykąpać Diane,płwała sobie chyba z godzinkę ale aparatu nie wzieliśmy:cool1: więc wybaczcie...

:angryy::angryy::angryy:

Posted

Elizusiek napisał(a):
prosze bardzo,bierz psiaki i wpadaj :cool3:

pieskom też pozurki malniesz:cool3:
kesslee napisał(a):
to jest taka internetowa społeczność :cool1:
Tworzysz sobie w niej własny profil, dodajesz zdjęcia, pliki multimedialne. Możesz dodawać ludzi których znasz do swojej 'listy znajomych', a także udzielać się na róznych forach internetowych podległych 'Gronie' :cool1:
Całkiem niezły zabijacz czasu ;)

acha...takie buty...dziękuje za wyjaśnienie;)
Elizusiek napisał(a):
Was też nie ma?
Gdzie sie wszyscy podziali....??? :placz:

my jesteśmy,jak zawsze tylko rzadziej z powodu tego malowania i takie tam;)
AlKil napisał(a):
:angryy::angryy::angryy:

Ja również się cieszę że cię widzę:diabloti:
te emotki oznaczają że nie wybaczysz:roll:

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: muszę się przyznać że już kiedyś to mu malowałam poznokietki na...czerwono :evil_lol:

no musze przyznać że gust to masz w wybieraniu koloru pazurków dla Maksia,ja bym jeszcze złotego brokaciku tu i ówdzie sypnęła :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Shilah']

Hello!

Wpadliśmy zyczyć miłego dzionka..
Całujemy i ściskamy.

Shilah & Gizmo

Witaj kochana:multi: mam nadzieję że dzionek będzie ładny;) narazie świeci słoneczko ale prze chwilką padało:cool1: więc zobaczymy;)

Posted

kesslee napisał(a):
Eh, u nas to leje :roll: I jakoś tak smętnie jest zę nawet mi się nie chce na mieście spraw załatwiać :roll:

narazie u nas świeci sloneczko ale i tak jest zimno:cool1: ale w sobotę już ma być ciepło tak że chyba damy radę wytrzymać;)

Posted

narazie u nas świeci sloneczko ale i tak jest zimno:cool1: ale w sobotę już ma być ciepło tak że chyba damy radę wytrzymać;)

Naprawdę?
Bo ja coś słyszałam ze ma być właśnie ochłodzenie i pogorszenie pogody :roll: :shake:

Posted

kesslee napisał(a):
Naprawdę?
Bo ja coś słyszałam ze ma być właśnie ochłodzenie i pogorszenie pogody :roll: :shake:

tak ale od dziś do soboty tylko:loveu: a pózniej to już ma nas lato nie opuszczać:multi: :loveu: ... kurde jak to Diana zniesie:shake: opitole ją na boksera:diabloti: