Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Aguś:loveu: kurde dziś miały być fotki ale cały czas padał deszcz:angryy: powiem wam że nawet pogodę obejrzałam i...od jutra coraz cieplej:multi: :loveu: super zacznę znowu grać w siatkę moją kochaną:loveu: i...na zabawy jeżdzić:loveu: :diabloti: żebym tylko w alkoholizm nie wpadła:evil_lol:

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']Cześć Aguś:loveu:z kurde dziś miały być fotki ale cały czas padał deszcz:angryy: powiem wam że nawet pogodę obejrzałam i...od jutra coraz cieplej:multi: :loveu: super zacznę znowu grać w siatkę moją kochaną:loveu: i...na zabawy jeżdzić:loveu: :diabloti: żebym tylko w alkoholizm nie wpadła:evil_lol:

no to trzymam kciuki być nie wpadła w alkoholizm :) :)
hihih

a teraz życzymy kolorowych snów
buzki

pozdrawiamy
Tajfek & niunia

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']Cześć Aguś:loveu: kurde dziś miały być fotki ale cały czas padał deszcz:angryy: powiem wam że nawet pogodę obejrzałam i...od jutra coraz cieplej:multi: :loveu: super zacznę znowu grać w siatkę moją kochaną:loveu: i...na zabawy jeżdzić:loveu: :diabloti: żebym tylko w alkoholizm nie wpadła:evil_lol:

Ja miałam białe święta, w niedzielę i poniedziałek padał śnieg :-? a we wtorek dla odmiany cały dzień lało... dziś na szczęście już wszystko w normie i nawet cieplej się zrobiło :multi:

Alkohol twój wróg :roflt:

Posted

[quote name='niunia32']no to trzymam kciuki być nie wpadła w alkoholizm :) :)
hihih

a teraz życzymy kolorowych snów
buzki

pozdrawiamy
Tajfek & niunia
teraz to już dzień dobry;) a co do alkoholu to...będziecie mnie w AA odwiedzać:evil_lol:
[quote name='Aga76']Ja miałam białe święta, w niedzielę i poniedziałek padał śnieg :-? a we wtorek dla odmiany cały dzień lało... dziś na szczęście już wszystko w normie i nawet cieplej się zrobiło :multi:

Alkohol twój wróg :roflt:
:crazyeye: śnieg matko to gdzie ty mieszkasz na syberii:evil_lol: czy ja wiem czy taki wróg:evil_lol:
[quote name='kesslee']Witaj moja Droga :D
Mam nadzieję że słoneczko u Was ładnie świeci, tak jak u nas :loveu:
gdyby nie te chmury to może i by świeciło ale tak trochę to świeci jednak:eviltong: witaj moja miła:cool3:
[quote name='Elizusiek']Witaj Kochana :loveu:
witaj witaj kochaniutka:loveu:

Posted

Dogociółka Ola mimo faktycznie (w tej chwili) ładnej pogody humor ma dość pochmurny w wyniku złych wiadomości obfitujących w dniu dzisiejszym. W związku z powyższym mało pisze po galeriach, jednakże mimo to wszystkich serdecznie pozdrawia. :eviltong:

Posted

Witanko i pozdrawianko!

Nasz duecik pierwszy raz w Waszej galerii.. :oops:

Śliczne masz piesy:loveu:
Wycałuj je i wymiziaj od nas..
Zapraszamy w nasze skromne progi.

Pozdrawiamy

Shilah & Gizmo

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']teraz to już dzień dobry;) a co do alkoholu to...będziecie mnie w AA odwiedzać:evil_lol:

Kochana no oczywiście, że będziemy Cię odwiedzać [SIZE="1"]jak nas zaprosisz :) i coś postawisz to czemu nie. :evil_lol: hihihihi

jak mija dzionek??

pozdrawiamy
Tajfunek & niunia

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']Nikt nic nie pisze co znaczy że sama będe na AA jeżdzić:placz: co z was za dogociółki nie chcecie mnie odwiedzać:evil_lol: :mad:

Ależ odwiedziny zawsze będą częste, huczne i radosne

:drink1::drink1::drink1:

:cunao::cunao:

:drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

No czuje sie obrażona,jestem dogociółką tylko byłam na dłuższym spacerku z psiakami.
Pewnie że będę ci odwiedzać i jeździć na AA,możesz na mnie liczyć,zawsze będziesz miała świżo pasztetówe i pentacke kiełbasy :evil_lol: no i 101 drogbiazgów czyli salceson :evil_lol:

Posted

Elizusiek napisał(a):
No czuje sie obrażona,jestem dogociółką tylko byłam na dłuższym spacerku z psiakami.
Pewnie że będę ci odwiedzać i jeździć na AA,możesz na mnie liczyć,zawsze będziesz miała świżo pasztetówe i pentacke kiełbasy :evil_lol: no i 101 drogbiazgów czyli salceson :evil_lol:

hehe, ja się wystkie zjedziemy z takimi wałówkami to jeszcze nas nie wpuszcza :) :evil_lol:

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):
Nikt nic nie pisze co znaczy że sama będe na AA jeżdzić:placz: co z was za dogociółki nie chcecie mnie odwiedzać:evil_lol: :mad:

a ja to nie dogociółka? :cool1: no ładne rzeczy czytam... :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Shilah']Witanko i pozdrawianko!

Nasz duecik pierwszy raz w Waszej galerii.. :oops:

Śliczne masz piesy:loveu:
Wycałuj je i wymiziaj od nas..
Zapraszamy w nasze skromne progi.

Pozdrawiamy

Shilah & Gizmo

Witamy chlebem i... wódą:diabloti: w naszej galerii,pieski już wycałowane
miło na że wpadłaś:p
[quote name='Bonsai']Dogociółka Ola mimo faktycznie (w tej chwili) ładnej pogody humor ma dość pochmurny w wyniku złych wiadomości obfitujących w dniu dzisiejszym. W związku z powyższym mało pisze po galeriach, jednakże mimo to wszystkich serdecznie pozdrawia. :eviltong:
a cóż to się stało żeś smutna moja miła:cool3:
[quote name='niunia32']Kochana no oczywiście, że będziemy Cię odwiedzać jak nas zaprosisz :) i coś postawisz to czemu nie. :evil_lol: hihihihi

jak mija dzionek??

pozdrawiamy
Tajfunek & niunia
dzionek minął wspaniale grałam w moją kochaną siatkę:loveu:
powiem ci że zaproszę i postawie..i to dużo;) :cool3:
[quote name='Aga76'] Ależ odwiedziny zawsze będą częste, huczne i radosne

:drink1::drink1::drink1:

:cunao::cunao:

:drinking::drinking::drinking::drinking:
no to to ja rozumiem:loveu: odwiedzajcie mnie kochane;)

Posted

kesslee napisał(a):
a ja to nie dogociółka? :cool1: no ładne rzeczy czytam... :mad: :mad: :mad:

dogociółka wszystkie jesteście:loveu:
tylko będziesz się musiała przełamać i napi z nami:cool3:
niunia32 napisał(a):
hehe, ja się wystkie zjedziemy z takimi wałówkami to jeszcze nas nie wpuszcza :) :evil_lol:

wpuszczą wpuszczą...do mnie zawsze:evil_lol:
Elizusiek napisał(a):

ooo i zagryzka będzie:loveu: cudownie zapraszam:lol:

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']dzionek minął wspaniale grałam w moją kochaną siatkę:loveu:
powiem ci że zaproszę i postawie..i to dużo;) :cool3:

no to super!!

[quote name='*Ania...Niuf*']
wpuszczą wpuszczą...do mnie zawsze:evil_lol:

to się cieszę. daj znać kiedy mam sie pakowac :) :evil_lol:

dobrej nocy

gorąco pozdrawiamy
Tajfuś & niunia

Posted

[quote name='bGirl']biało- czarni zostawiają nocnego buziala...

Pozdrawiamy
bGirl & Cleo [SIZE=3], WielkoLUD [SIZE=1]
Nocny buziol złapany;) a ja przesyłam dziennego:loveu:
[quote name='AlKil']Boszsze, ale się rozpiła ta galeria...:shake::shake::evil_lol::evil_lol:
Galeria była rozpita od samego początku,tylko na wstępie nie wypadało tak odrazu...no wiesz co;) :evil_lol:
[quote name='kesslee']Dla Was wszystko :loveu:
huraaaaa:multi: wkońcu się dziewczyno przełamałaś:lol: