*Ania...Niuf* Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Elizusiek napisał(a):co sie stało? czym zasłużyła na Twoją złość? myłam dziś podłogi 2 razy! (a trochę tego jest mam 2 salony duże niestety) a ona postanowiła umoczyć sobie łapki w wodzie na dworze pobiegać trochę żeby się ubłociły i wpaść do domu przelatując przez jeden salon i pędząc do góry przez drugi:cool1: więc musiałam sprzątać od nowa po raz 3! najpierw zamieść a potem umyć i zapastować zajęło mi to prawie godzine ale już jest dobrze i jej nie oddam:eviltong: nikomu jest tylko moja :loveu: nawet się już z nią całowałam:p Quote
AlKil Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Się spóźniłam!!! :placz::placz::placz: Ja bym ją wzięła....:cool3: Wesołych świąt!!!! Quote
*Ania...Niuf* Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='AlKil']Się spóźniłam!!! :placz::placz::placz: Ja bym ją wzięła....:cool3: Wesołych świąt!!!! ha miałam wyczucie:cool3: jeszcze bym się psa pozbyła:evil_lol: dziękujemy za życzonka i nawzajem:loveu: Quote
BlackSheWolf Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dziękujemy za życzonka i również życzymy wesołych świąt :) Agata&Kleks Quote
*Ania...Niuf* Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='butterfly15']Dziękujemy za życzonka i również życzymy wesołych świąt :) Agata&Kleks Dziękujemy:loveu: Quote
niunia32 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witamy zagladamy, a tu nowe fotki! jeee !!!! super są i przy okazji składamy świąteczne życzenia Wesołego zająca, co śmieje się bez końca, szczerbatego barana, co beczy od rana, pisanek w koszyku oraz mokrego ubrania w dzień polewania Tajfun & niunia Quote
*Ania...Niuf* Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Dziękuje kochane kobitki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 taki mi się miło zrobiło że o mnie pamiętacie że wrzuce wam kilka fotek:cool3: z dzisiaj i wczoraj Quote
*Ania...Niuf* Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 kurczę komp mi posłuszeństwa odmawia nie mogę fotek zmniejszyć:cool1: będe jeszcze próbować;) Quote
*Ania...Niuf* Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 komputer strajkuje nie mogę fot zmniejszyć:cool1: fotosik mi się nie otwiera,imageshack też nie a nigdzie indziej zdjęć nie umiem zmniejszyć:roll: może wy macie jakiś sprawdzony i dobry program?:razz: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Bonsai napisał(a):Do zmniejszania fot używam Irfan View. ;) a jak to ściągnąć? zapodaj linka jak masz:razz: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='bGirl']dzień dobry Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Witaj:loveu: :multi: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 obśliniona główka:loveu: żeby nikt nie powiedział że nie pamięta jak wyglądają moje psy:diabloti: Quote
Bonsai Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']a jak to ściągnąć? zapodaj linka jak masz:razz: Proszę bardzo: http://www.irfanview.com/main_download_engl.htm (pierwszy link) Nareszcie fotki! :loveu: Słodki "maluszek" :loveu: Quote
niunia32 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 CZesc!!! super zobaczyć znowu Twoje psiaki - kochane :loveu: milego dnia! pozdrawiamy tajfunek & niunia Quote
kesslee Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Witaj Kochana :loveu: :loveu: :loveu: Jak dobrze znow do Was zaglądać! I to jeszcze z taką mila niespodzianką jak fotki :D Quote
niunia32 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 a my już uciekamy i życzymy słodkich snow pozdrawiamy Tajfunek & niunia Quote
*Ania...Niuf* Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='niunia32']CZesc!!! super zobaczyć znowu Twoje psiaki - kochane :loveu: milego dnia! pozdrawiamy tajfunek & niunia hej:loveu: [quote name='Bonsai']Proszę bardzo: http://www.irfanview.com/main_download_engl.htm (pierwszy link) Nareszcie fotki! :loveu: Słodki "maluszek" :loveu: witaj witaj...prawda ze slodka:loveu: [quote name='kesslee']Witaj Kochana :loveu: :loveu: :loveu: Jak dobrze znow do Was zaglądać! I to jeszcze z taką mila niespodzianką jak fotki :D a gdzieś ty się podziewała:mad: powinnam cię zlinczowć:evil_lol: [quote name='niunia32']a my już uciekamy i życzymy słodkich snow pozdrawiamy Tajfunek & niunia witaj;) kochane miałam wstawić zdjęcia ale wczoraj byłam na zabawie ( dobrze czytacie nie na imprezie tylko na wiejskiej przytupance;) takie są najlepsze) i sobie pochlałam i mam kaca:evil_lol: jutro cosik wkleje;) dobranoc Quote
*Ania...Niuf* Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Elizusiek napisał(a):Witaj pijoku :evil_lol: ;) hehe Witaj abstynentko:diabloti: Quote
kesslee Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):hehe Witaj abstynentko:diabloti: hola hola, abstynentka to JA :lol: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):hehe Witaj abstynentko:diabloti: noooo...abstynentko....:evil_lol: kesslee napisał(a):hola hola, abstynentka to JA :lol: poważnie? Quote
*Ania...Niuf* Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 kesslee napisał(a):hola hola, abstynentka to JA :lol: wybacz:evil_lol: zapomnialam:oops: Quote
Aga76 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witaj Aniu :loveu: pozdrawiam poświątecznie :loveu: Jak miło zobaczyć nowości zdjęciowe :p Quote
Recommended Posts