Elizusiek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witamy słonecznie słoneczka :lol: sliczna pogoda :multi: Quote
kesslee Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dzieńdobry Kochani! Miłego dzionka :cool3: :cool3: :cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Witajcie:multi: już myślałam że dogo nigdy tych prac nie skończy;) życzę wam miłego dzionka P.S.Boli mnie ząb:-( Quote
niunia32 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witamy serdecznie w te sloneczne popoludnie!! *Ania...Niuf* buu wez tabletke, na zabek :) pozdrawiamy milego dnia Tajfek & niunia Quote
*Ania...Niuf* Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='niunia32']Witamy serdecznie w te sloneczne popoludnie!! *Ania...Niuf* buu wez tabletke, na zabek :) pozdrawiamy milego dnia Tajfek & niunia Witaj:multi: już wziełam 2 i...przeszło:multi: Quote
niunia32 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Witaj:multi: już wziełam 2 i...przeszło:multi: to super!! :D :multi: Quote
kesslee Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): P.S.Boli mnie ząb:-( Mnie bolą 'zawiasy' w żuchwie :shake: Normalnie nie mogę nią ruszać :shake: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 kesslee napisał(a):Mnie bolą 'zawiasy' w żuchwie :shake: Normalnie nie mogę nią ruszać :shake: Bidulka :calus: ...nie trzeba tyle gadać:diabloti: Quote
Aga76 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witamy kwietniowo i wiosennie, póki dogo działa :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Aga76']Witamy kwietniowo i wiosennie, póki dogo działa :loveu: Hej...tak,tak póki działa:p Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 No my też witamy Niufki póki działa :loveu: Quote
Bonsai Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witaj Aniu! :) Co tam u Ciebie i u zwierzaczków? :) Quote
kesslee Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ja tylko melduję się że czytam! :) I że jestem z Wami myslami :) Quote
*Ania...Niuf* Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Elizusiek napisał(a):No my też witamy Niufki póki działa :loveu: Cześć,cześć matko wszystkiego co żywe;) AlKil napisał(a):Doberek! :loveu: Witaj:loveu: może ty mi pomożesz i dasz wskazówki jak obciachać niufowi uszka:cool3: :loveu: Bonsai napisał(a):Witaj Aniu! :) Co tam u Ciebie i u zwierzaczków? :) Hej,u mnie wszystko dobrze;) a zwierzaczki też sobie żyją wczoraj próbowałam obciąć Dianę...ale mi nie wyszło:oops: :eviltong: zaczęłam i nie skończyłam nie wiem jak mam się zabrać za uszy:cool1: kesslee napisał(a):Ja tylko melduję się że czytam! :) I że jestem z Wami myslami :) meldunek przyjęty ja też jestem z wami myślami;) :loveu: Quote
kesslee Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): meldunek przyjęty ja też jestem z wami myślami;) :loveu: Miłego dnia Kochani! :* :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Elizusiek']Witam Aniątka Cześć:multi: :loveu: [quote name='kesslee']Miłego dnia Kochani! :* :loveu: Dziękuje kochana:loveu: Quote
niunia32 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witam!! zagladamy zyczyc milego dnia! co slychac?? :) pozdrawiamy tajfek & niunia Quote
Elizusiek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Bonsai napisał(a):Dawno fotek nie było. :mad: Czekamy! :) fotek nie były dawno tylko dawno,dawno temu.....:angryy: :mad: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 niunia32 napisał(a):Witam!! zagladamy zyczyc milego dnia! co slychac?? :) pozdrawiamy tajfek & niunia hej,hej jestem strasznie zmęczona bo jak co dzień grałam w siatke;) chyba się wcześniej położe a może nie:eviltong: i będe was zadręczać swoim towarzystwem:diabloti: Bonsai napisał(a):Dawno fotek nie było. :mad: Czekamy! :) Elizusiek napisał(a):fotek nie były dawno tylko dawno,dawno temu.....:angryy: :mad: a te jak zwykle szczegółów się czepiają:diabloti: Quote
niunia32 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']hej,hej jestem strasznie zmęczona bo jak co dzień grałam w siatke;) chyba się wcześniej położe a może nie:eviltong: i będe was zadręczać swoim towarzystwem:diabloti: a tam, od razu nas bedziesz zameczac :) :lol: buziole pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Recommended Posts