*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Aga76 napisał(a):Dzień dobry Aniu, Maksiku i Diano :Cool!: Cześć Aguś:lol: Elizusiek napisał(a):Wstawać Niufki,piekny,wiosenny dzień mamy :multi: Wstałam,wstałam gorzej z pieskami śpią cały czas:cool1: ja już od 8 na nogach:placz: a zasnęłam o 2!:roll: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 hihi z zakupów przywiozłam sobie dwie pary bucików:diabloti: :loveu: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):hihi z zakupów przywiozłam sobie dwie pary bucików:diabloti: :loveu: jakie,jakie,jakie?????? Quote
kesslee Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Noo, pokaż fotki, pokaż :D A do mnie w końcu przyszła smyczka i obróżka :multi: Aah, pięknie :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a):jakie,jakie,jakie?????? hmmm...praktyczne:evil_lol: kesslee napisał(a):Noo, pokaż fotki, pokaż :D A do mnie w końcu przyszła smyczka i obróżka :multi: Aah, pięknie :loveu: Fotki będą wieczorem bo mój brat wziął aparat:mad: smyczke i obróżke też chce zobaczyć:roll: :eviltong: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 kesslee napisał(a):Na razie możesz tutaj: :cool1: ale ładna też chce taką:placz: ...muszę Wojtusiowi (Dianie:evil_lol: ) taką kupić:diabloti: Quote
kesslee Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):ale ładna też chce taką:placz: ...muszę Wojtusiowi (Dianie:evil_lol: ) taką kupić:diabloti: Wojtusiowi?!?! :-o Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 kesslee napisał(a):Wojtusiowi?!?! :-o hihihi:evil_lol: Diana ma wiele Imion:evil_lol: Wojtuś,dziubuś Zuzia ,Dianczyk,Janusia i... Cipek:oops: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):hihihi:evil_lol: Diana ma wiele Imion:evil_lol: Wojtuś,dziubuś Zuzia ,Dianczyk,Janusia i... Cipek:oops: :crazyeye:......no to ostatnie bardzo interesujące....:evil_lol: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
niunia32 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):hihihi:evil_lol: Diana ma wiele Imion:evil_lol: Wojtuś,dziubuś Zuzia ,Dianczyk,Janusia i... Cipek:oops: nooo wow, imiona swietne :) a ostatnie :evil_lol: hihi :) czadowe milego popoludnia pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
WinterGirl Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 i jak mija to piękne popołudnie? Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a)::crazyeye:......no to ostatnie bardzo interesujące....:evil_lol: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: wiem:cool3: niunia32 napisał(a):nooo wow, imiona swietne :) a ostatnie :evil_lol: hihi :) czadowe milego popoludnia oj było miłe:loveu: pozdrawiamy Tajfun & niunia bGirl napisał(a):i jak mija to piękne popołudnie? Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] świetnie mi minęło od ok 17 do 20.30 grałam w siatkę:multi: jutro też:cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Normalnie nie wytrzymam muszę wam napisać...pojutrze będe się opiekować 8 miesięczną córeczką mojego kuzyna:multi: :multi: :multi: :loveu: od 8 do 17 :lol: ale jestem szczęśliwa...Vikusia to skarb cudowne dziecko,nikogo się nie boi,cały czas uśmiechnięta cudownaaaaaa:loveu: Quote
AlKil Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Chciałam zauważyć, że jest już wieczór, nawet dość późny... GDZIE FOTY!!!!:mad: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Normalnie nie wytrzymam muszę wam napisać...pojutrze będe się opiekować 8 miesięczną córeczką mojego kuzyna:multi: :multi: :multi: :loveu: od 8 do 17 :lol: ale jestem szczęśliwa...Vikusia to skarb cudowne dziecko,nikogo się nie boi,cały czas uśmiechnięta cudownaaaaaa:loveu: chwalipięta!!!!!! ;) to może z tych szczęśliwych chwil dostanie się nam jakieś zdjęcie? :cool3: A gdzie zdjęcia cichobiegów???? :mad: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 AlKil napisał(a):Chciałam zauważyć, że jest już wieczór, nawet dość późny... GDZIE FOTY!!!!:mad: zaraz wstawie aparat się ładuje:cool1: ... tak to jest komuś coś pożyczyć:mad: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a):chwalipięta!!!!!! ;) to może z tych szczęśliwych chwil dostanie się nam jakieś zdjęcie? :cool3: A gdzie zdjęcia cichobiegów???? :mad: Ja:crazyeye: chwalipięta:crazyeye: ...no może troszkę:eviltong: fotki za chwilę bo aparat się ładuje;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 AlKil napisał(a):no to poczekam jeszcze trochę...:p och dziękuje za wyrozumiałość:loveu: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):zaraz będą fotki:multi: "zaraz" juz dawno minęło :mad: Quote
kesslee Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):zaraz będą fotki:multi: ekhm... albo ja czegoś nie widzę, albo tu czegoś nie ma :roll: :razz: Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nawet sie nie przywitam bo czuje sie strasznie zawiedzona :-( i Ty też mnie zawiodłaś...:-( niech ja Cie dorwe :mad: :-x :olympic: gdzie zdjęcia??????!!!!!!!!!!!! Quote
kesslee Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 W takim razie na fotki zapraszam do nas :cool1: Quote
Recommended Posts