Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kingilka']Ale cudne psiaki. Wpadnij do galerii Maksa, lub zobacz pieski czekające w schroniskach.
Proszę, jeśli wpadniesz do psiaków, to podnieś je chociaż troszkę!
CUUUUUUDNE PSIAKI!
Witamy w naszych skromnych progach:multi: i dziękujemy za miłe słowa:oops: napewno do was zajrze;)
[quote name='niunia32']

no, no. no :P

hihi a jednak są foteczki :) super :) :loveu:

miluchnej niedzieli kochana :loveu: buuuuuziaki

Tajfun i niunia

Dziękuje wzajemnie:loveu: kurde do kościoła muszę iść:cool1:
[quote name='Elizusiek']nie raz sie już o tym przekonałam :cool3: tylko dydusie widzisz...:roll: :evil_lol:

Bo dydusie się bardziej w oczy rzucają:evil_lol:

no ładnie,nas zostawiasz i na impreze idziesz.I nawet sie nie spytałaś się czy możesz :mad:
wybacz, następnym razem siem spytam:p

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):
Dziękuje wzajemnie:loveu: kurde do kościoła muszę iść:cool1:

ja też byłam, nawet dwa razy. a to dlatego bo Misiek mnie zaprosił, bym z nim pojechała na msze za babcie :)

co tam, jak Wam dzionek mija??

buuuuziaki kochana

Posted

niunia32 napisał(a):
już się nie mogę doczekać tych zdjęć z tej specjalnej misji :)

Przepraszam Was dziewczyny że tak długo musicie czekać ale kąpletnie nie mam czasu:-( ale może dziś mi się uda:p
miłego dzionka Wam życzę:loveu:

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):
Przepraszam Was dziewczyny że tak długo musicie czekać ale kąpletnie nie mam czasu:-( ale może dziś mi się uda:p
miłego dzionka Wam życzę:loveu:

no i nie udalo sie wczoraj :(
czekamy dalej na fotki, ale mam nadzieję, że szybko znajdziesz czas i wstawisz nam fotunie

Posted

HeLLo!=)

Ja juz usypiam.. :diabloti:
Ale wybaczamy kovaniutka.
Wiemy cosik o braku czasu i zyciu w ciaglym biegu..:cool3:
Zapraszamy do nas..:oops:

Posted

Dzień dobry:loveu: uzbrojcie się w cierpliwość babeczki bo dziś fotki będą:p

A teraz opowiem wam co się u mnie dzieje... Diana ma 17 dzień cieczki,jest zamknięta w domu ooo właśnie pluje mi nogi:evil_lol: otworzyłam jej balkon żeby cosik powietrza złapała, Max wyje i drapie w drzwi bo jest na dworze...nie daje jej spokoju:roll: ale dobra wiadomość Diana go nie chce:multi: warczy i gryzie jak Maxik coś próbuje:evil_lol: ale jest jeszcze Dżeki mojej cioci który jej odpowiada:cool1: niestety,I wiecie co mimo że On ma już 13 lat i super dysplazje to nie wiedziałam że tak szybko potrafi chodzić:evil_lol: . Jak Diana wyjdzie na dwór to jest istny cyrk, Max gryzie Dżekiego, Dżeki nie wie czy ma się bronić czy za Dianą latać...Diana postanowiła że spać dziś nie będziemy:angryy: o 2 w nocy zaczęła szczekać i piszczeć...i tak do 5 nie wytrzymałam nerwowo i wstałam (była zamknięta w kuchni) zobaczyć co chce...jak się okazało nic nie chciała:angryy: woda była,poszłam na dwór siku też nie chciała...chciała się lelkać:loveu: i tak pół godziny lelkania zakończone sukcesem bo moja mała dziewczynka zasnęła:loveu:
The End

Posted

Ostatnio miałam szczególnych gości:cool3:
tutaj 10 miesięczna córeczka mojego kuzyna była u mnie:p miałam popilnować dzieciny bo rodzicom coś wypadło oto kochany skarb Vikusia:

a terza suczka która miała zamieszkać z dziadkiem narzyczonej mojego brata...ale dziadek już ma jedną suke i strasznie się gryzły i nie wyszło:-( a szkoda bo pitbulek słodki:lol:

Cdn.

Posted

jeee w końcu Ania zasypała nas mnóstwem fotek!!!!

Dzidzia słodziutka! :)

a piesio też kochany :loveu:

a co do majtek to ona ich nie ściąga??

super zdjątka

Posted

niunia32 napisał(a):
jeee w końcu Ania zasypała nas mnóstwem fotek!!!!

Dzidzia słodziutka! :)

a piesio też kochany :loveu:

a co do majtek to ona ich nie ściąga??

super zdjątka

ściągać nie ściąga...ale ostatnio zrobiła kupe:cool1: cały dzień biegała bez gaci a jak jej założyłam to się jej zachciało...małpa wredna:mad: