niunia32 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 oglądamy, ale dogo wolno chodzi i cięzko się gdzieś dostac bardzo fajne foteczki :loveu: super znowu zobaczyć psiaki :loveu: tulańce dla nich :loveuL buziak dla Ciebie :* miłego weekendu Tajfun i niunia Quote
Elizusiek Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): Oooo...kawałeczek jęzorka widze :multi: :loveu: Misiunia kochana :loveu: (nie oglądamy bo dogo szwankuje) Quote
*Ania...Niuf* Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Witajcie kochane:loveu: wpadamy wam powiedzieć że mamy cieczkę:cool1: tzn. ja już po:evil_lol: a Diana wczoraj dostała:roll: ...ale będzie jazda:cool3: Quote
Elizusiek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Witamy :multi: ale nas dawno tu nie było,ale już wszystko działa :lol: to teraz Dianka będzie urządzać randki :cool3: nocne ucieczki z domu :evil_lol: imprezy :cool3: Quote
niunia32 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 hej Aniu, jak fajnie że jestes :) nio to teraz cięzkie dni będą przez cieczke, ale będzie dobrze :) :) tylko niech za czesto na randki nie chodzi :P goraco pozdrawiamy i zyczymy dobrej nocy Tajfun i niunia Quote
AlKil Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Dzień dobry Aniu! Dogo dopiero od wczoraj mi lata i mogę nadrobić zaległośći!!!:multi: Zdjątka obejrzałam... Pilnuj Dianki cnoty, pilnuj...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Elizusiek napisał(a):Witamy :multi: ale nas dawno tu nie było,ale już wszystko działa :lol: to teraz Dianka będzie urządzać randki :cool3: nocne ucieczki z domu :evil_lol: imprezy :cool3: Cześć:loveu: już wczoraj wyszłam z nią na dwór bo chciała a tam...pies:crazyeye: pogoniłam a moja dziewuszka do domu:diabloti: niunia32 napisał(a):hej Aniu, jak fajnie że jestes :) nio to teraz cięzkie dni będą przez cieczke, ale będzie dobrze :) :) tylko niech za czesto na randki nie chodzi :P goraco pozdrawiamy i zyczymy dobrej nocy Tajfun i niunia Witaj:loveu: żadnych randek:diabloti: jeszcze coś przywlecze:evil_lol: AlKil napisał(a):Dzień dobry Aniu! Dogo dopiero od wczoraj mi lata i mogę nadrobić zaległośći!!!:multi: Zdjątka obejrzałam... Pilnuj Dianki cnoty, pilnuj...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj:multi: no mi też od niedawna dopiero wszystko śmiga;) a pilnować będe,będe narazie Max pilnuje tylko nie wiem czy mam mu ufać do końca:evil_lol: Quote
niunia32 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 kochana a kiedy jakies nowe fotki ?????????? :D:D:D:D Quote
*Ania...Niuf* Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 niunia32 napisał(a):kochana a kiedy jakies nowe fotki ?????????? :D:D:D:D Nigdy:diabloti: narazie obcięłam (tzn.oszpeciłam:diabloti: ) Dianę i wierzcie mi nie chciałybyście jej zobaczyć, a pozatym cieczka trwa i foty by były ale bez głowy bo się cały czas wylizuje:cool1: trza jeszcze troszkę poczekać:p Quote
Elizusiek Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ja tam bym chciała zobaczyć obciętą i wylizującą sie Diane ... Quote
*Ania...Niuf* Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Elizusiek napisał(a):ja tam bym chciała zobaczyć obciętą i wylizującą sie Diane ... Wedle życzenia:loveu: zaraz coś cyknę:cool3: Quote
Elizusiek Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Wedle życzenia:loveu: zaraz coś cyknę:cool3: :multi: :sweetCyb: :D :laugh2_2: :Cool!: :klacz: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 tylko tyle bo pozować nie chcą:cool1: :p Quote
Shilah Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 kochani Ale tu duzio fotecek.. Aż się mieni w oczkach od tych Twoich *black & black* Pozdrawiamy i zapraszamy do nas..:oops: Shilah & Gizmo Quote
Elizusiek Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 tak mi sie podoba to zdjęcie :loveu: świętnie mu łebek wyszedł :loveu: a tu Dianka z profilu.....:loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Shilah'] kochani Ale tu duzio fotecek.. Aż się mieni w oczkach od tych Twoich *black & black* Pozdrawiamy i zapraszamy do nas..:oops: Shilah & Gizmo Witaj:multi: zaraz do was wpadniemy:cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Elizusiek napisał(a):tak mi sie podoba to zdjęcie :loveu: świętnie mu łebek wyszedł :loveu: a tu Dianka z profilu.....:loveu: Maksikowa głowa zawsze tak wychodzi bo On się prawie zawsze odwróci:evil_lol: Quote
Elizusiek Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Maksikowa głowa zawsze tak wychodzi bo On się prawie zawsze odwróci:evil_lol: no właśnie zauważyłam że Maksiu prawie zawsze od tyłu ma zdjęcia :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Elizusiek napisał(a):no właśnie zauważyłam że Maksiu prawie zawsze od tyłu ma zdjęcia :lol: bo On lubi ...od tyłu:evil_lol: :diabloti: Quote
Elizusiek Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):bo On lubi ...od tyłu:evil_lol: :diabloti: a ta jak zwykle tylko o jednym....:roll: :evil_lol: Quote
Shilah Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Elizusiek']a ta jak zwykle tylko o jednym....:roll: :evil_lol: W koncu powiedzenie : " głodnemu chleb na myśli " nie wzięło sie z powietrza.. :diabloti: Zna się na rzeczy kobita i tyle w tym temacie .. :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Elizusiek']a ta jak zwykle tylko o jednym....:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sugerujesz że jestem...zboczona:crazyeye: :diabloti: [quote name='Shilah']W koncu powiedzenie : " głodnemu chleb na myśli " nie wzięło sie z powietrza.. :diabloti: Zna się na rzeczy kobita i tyle w tym temacie .. :evil_lol: No i to się rozumie:evil_lol: a tak na marginesie znowu byłam na imprezie:cool1: chyba mam zaskok, a najlepsze jest to że całe ubranie pachnie mi męskimi perfumami:evil_lol: ach te gorące tańce:evil_lol: Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):a tak na marginesie znowu byłam na imprezie:cool1: chyba mam zaskok, a najlepsze jest to że całe ubranie pachnie mi męskimi perfumami:evil_lol: ach te gorące tańce:evil_lol: no, no. no :P hihi a jednak są foteczki :) super :) :loveu: miluchnej niedzieli kochana :loveu: buuuuuziaki Tajfun i niunia Quote
kingilka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ale cudne psiaki. Wpadnij do galerii Maksa, lub zobacz pieski czekające w schroniskach. Proszę, jeśli wpadniesz do psiaków, to podnieś je chociaż troszkę! CUUUUUUDNE PSIAKI! Quote
Elizusiek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sugerujesz że jestem...zboczona:crazyeye: :diabloti: nie raz sie już o tym przekonałam :cool3: tylko dydusie widzisz...:roll: :evil_lol: *Ania...Niuf* napisał(a): No i to się rozumie:evil_lol: a tak na marginesie znowu byłam na imprezie:cool1: chyba mam zaskok, a najlepsze jest to że całe ubranie pachnie mi męskimi perfumami:evil_lol: ach te gorące tańce:evil_lol: no ładnie,nas zostawiasz i na impreze idziesz.I nawet sie nie spytałaś się czy możesz :mad: Quote
Recommended Posts