niunia32 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Taki piękny dzień nie może się zmarnować:multi: więc ide pocykać dla was fotki kochane;) to czekamy ;) a mz wstawilismy obiecane foteczki wiec goraco zapraszamy... :razz: milego dzioneczka kochana!!!! pozdrawiamy tajfek i niunia Quote
*Ania...Niuf* Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 niunia32 napisał(a):to czekamy ;) a mz wstawilismy obiecane foteczki wiec goraco zapraszamy... :razz: milego dzioneczka kochana!!!! pozdrawiamy tajfek i niunia Na fotki u mnie musicie jeszcze chwilkę poczekać bo mam gości;) a do Ciebie już lecę:lol: Quote
niunia32 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Na fotki u mnie musicie jeszcze chwilkę poczekać bo mam gości;) a do Ciebie już lecę:lol: no dobra, poczekamy. :) jak mija dzień?? Tajfos i niunios :P Quote
kesslee Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 no i do kiedy ten gość siedzieć będzie? :cool1: :lol: Quote
Elizusiek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 wyganiej tych gości i fotki dawaj!!!! :eviltong: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 kesslee napisał(a):no i do kiedy ten gość siedzieć będzie? :cool1: :lol: już nie siedzi:cool3: Elizusiek napisał(a):wyganiej tych gości i fotki dawaj!!!! :eviltong: już wygnałam;) zaraz wstawie fotki Quote
Bonsai Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): a cóż to się stało żeś smutna moja miła:cool3: Takie tam... Schroniskowe sprawy. Quote
*Ania...Niuf* Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 przepraszam że wczoraj nie wstawiłam fotek...ale net szlag trafił:angryy: zaraz się poprawie i wczorajsze fotki wstawie:multi: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 nie wiem ale fotosik tez trafil szlag:angryy: :angryy: :angryy: od 20 min probuje fotki zmniejszyc a on mi sie zawiesza...zaraz ja sie powiesze:placz: Quote
niunia32 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 kochana tylko ise nam tu nie wieszaj!!! buźka spokojnie, poczekamy na foteczki jeszcze [SIZE="1"]troszkę a może spróbuj gdzie indziej wrzucić foteczki?? Tajfek i niunia Quote
*Ania...Niuf* Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='niunia32']kochana tylko ise nam tu nie wieszaj!!! buźka spokojnie, poczekamy na foteczki jeszcze troszkę a może spróbuj gdzie indziej wrzucić foteczki?? Tajfek i niunia tylko gdzie:placz: ja tylko na fotosiku umiem:oops: Quote
niunia32 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']tylko gdzie:placz: ja tylko na fotosiku umiem:oops: np. tutaj albo zaloguj sie o tutaj i wrzucaj foteczki. tylko sama będziesz musiała je zmniejszyć. ja np zmniejszam je w InfraView a można też w fotoshopie Quote
*Ania...Niuf* Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 dzieki niunia;) narazie fotosik byl laskawy i mi zmniejszyl 5 zdjęć:crazyeye: :evil_lol: Quote
niunia32 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):dzieki niunia;) proszę bardzo :* a foteczki fajne!! a na jednym ktos nam pokazał pupcie :) czochrańce dla czworonogów Tajfek i niunia Quote
*Ania...Niuf* Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 niunia32 napisał(a):proszę bardzo :* a foteczki fajne!! a na jednym ktos nam pokazał pupcie :) czochrańce dla czworonogów Tajfek i niunia ten ktos czesto pozuje...zadkiem:cool1: :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 będe wam po piec dawac bo inaczej nie dam rady;) Quote
Elizusiek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ooooo wreszcie psiątka :loveu: serdelek i puszysta kuleczka :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Elizusiek napisał(a):Ooooo wreszcie psiątka :loveu: serdelek i puszysta kuleczka :loveu: Witaj:multi: trochę mi szwankuje net dlatego tylko tyle fotek;) Quote
kesslee Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*'] cudne łapulki :loveu: :cool3: Quote
Elizusiek Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Witam,witam i udanego weekendu życze :lol: nie rozpijać mi sie!!! ;) :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Elizusiek napisał(a):Witam,witam i udanego weekendu życze :lol: nie rozpijać mi sie!!! ;) :evil_lol: Witam wzajemnie;) a rozpijać to się będe za tydzień:diabloti: i za dwa:evil_lol: chociaż wczoraj też popiłam za zdrówko Pysi maluchów i ich dzielnej mamy...i wiecie co nawet kaca nie mam:evil_lol: chyba się wprawiłam:evil_lol: kesslee napisał(a):cudne łapulki :loveu: :cool3: cudne cudne :loveu: takie malutkie zapychaj do Pysi do galerii bo tam akcja porodowa trwa;) małe niufki się rodzą:multi: :multi: :multi: Quote
kesslee Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): cudne cudne :loveu: takie malutkie zapychaj do Pysi do galerii bo tam akcja porodowa trwa;) małe niufki się rodzą:multi: :multi: :multi: O mamo, dobrze ze nie brązowe, bo bym pewnie się skusiła :cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 kesslee napisał(a):O mamo, dobrze ze nie brązowe, bo bym pewnie się skusiła :cool3: nie wiadomo brązowy niufek też był brany pod uwagę:cool3: narazie tylko cztery są albo więcej Pysia nic nie pisze:roll: pewnie odpoczywa;) Quote
niunia32 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']ten ktos czesto pozuje...zadkiem:cool1: :evil_lol: hihihi Tajfek czasem tez tylko zadkiem pozuje w szczególności gdy widzi aparat i zdąży uciec :) super, że można psiaki zobaczyć :loveu: życzymy Tajfun i niunia Quote
Recommended Posts