*Ania...Niuf* Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='niunia32']a tam, od razu nas bedziesz zameczac :) :lol: buziole pozdrawiamy Tajfun & niunia no też fakt możecie trochę pocierpieć:evil_lol: ;) Quote
niunia32 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):no też fakt możecie trochę pocierpieć:evil_lol: ;) takie cierpienie to moze byc :) Quote
Elizusiek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']hej,hej jestem strasznie zmęczona bo jak co dzień grałam w siatke;) chyba się wcześniej położe a może nie:eviltong: i będe was zadręczać swoim towarzystwem:diabloti: a te jak zwykle szczegółów się czepiają:diabloti: Ty tu pierdół nie opowiadaj tylko zdjęcia dawaj[SIZE="1"](ale rym :) ) [SIZE="2"] Ty sie relaksowałaś przy siatce a ja do tej pory pracowałam i co? coś wkleiłam...nawet nie pamiętam jak Twoje psiaki wyglądają,ta no.....jak jej na imie :hmmmm: i ten drugi....:hmmmm: NO WIDZISZ!!!! NAWET NIE PAMIĘTAM JAK MAJA NA IMIE!!!!! Quote
*Ania...Niuf* Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Elizusiek']Ty tu pierdół nie opowiadaj tylko zdjęcia dawaj(ale rym :) ) Ty sie relaksowałaś przy siatce a ja do tej pory pracowałam i co? coś wkleiłam...nawet nie pamiętam jak Twoje psiaki wyglądają,ta no.....jak jej na imie :hmmmm: i ten drugi....:hmmmm: NO WIDZISZ!!!! NAWET NIE PAMIĘTAM JAK MAJA NA IMIE!!!!! a ty mi kitu nie wciskaj że nie pamiętasz imion moich dzieci:crazyeye: przecież jesteś ich ciocią:eviltong: jutro będą fotki bo nie mam aparatu;) Quote
Elizusiek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):a ty mi kitu nie wciskaj że nie pamiętasz imion moich dzieci:crazyeye: przecież jesteś ich ciocią:eviltong: jutro będą fotki bo nie mam aparatu;) zawsze tak mówisz!!!! a później przychodzi jutro i nic nie ma :(:bigcry: :placz: Quote
niunia32 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 czekamy na foteczki, ale jak jutro nie bedzie to :mad: :) na dzisiaj juz koncze dobranoc :* pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
BlackSheWolf Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 siemka :D fajna galeria i psiaki fajne :D tylko pozazdroscic takich czworonogow w domku :loveu: :loveu: nie boisz sie ze taki ktos (jak np. ja:evil_lol: ) mialby ochote ukrasc ci psiaki ?? :D:cool3: :cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Elizusiek']zawsze tak mówisz!!!! a później przychodzi jutro i nic nie ma :(:bigcry: :placz: kochana aparat jest mój i mojego brata na pół więc On go teraz ma mówił że jutro przyniesie...zobaczymy:p [quote name='niunia32']czekamy na foteczki, ale jak jutro nie bedzie to :mad: :) na dzisiaj juz koncze dobranoc :* to co:eviltong: pozdrawiamy Tajfun & niunia [quote name='butterfly15']siemka :D fajna galeria i psiaki fajne :D tylko pozazdroscic takich czworonogow w domku :loveu: :loveu: nie boisz sie ze taki ktos (jak np. ja:evil_lol: ) mialby ochote ukrasc ci psiaki ?? :D:cool3: :cool3: witaj w galerii:p raczej się nie boje bo psiaki są cały czas w zasięgu ręki;) a pozatym nie podchodzą jak nie znają raczej szczekają:eviltong: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Elizusiek']WESOŁYCH ŚWIĄT :calus: :buzi: dziękuje kochana nawzajem:loveu: zaraz wstawie fotki z obstawy mojej niewinnej dziewczynki:placz: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 jak mi się uda to wstawie wiecej bo cos nie chca sie zmniejszac:cool1: Quote
Elizusiek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :multi: wreszcie zdjęcia :multi: psiaczki kochane jak ja sie za Wami stęskniłam :loveu: wycałuj je mocniuchno :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 nocna sesja śpiącego Maxia:diabloti: zgadnijcie co to jest:diabloti: i ostatnie Quote
*Ania...Niuf* Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Elizusiek napisał(a)::multi: wreszcie zdjęcia :multi: psiaczki kochane jak ja sie za Wami stęskniłam :loveu: wycałuj je mocniuchno :loveu: specjalnie dla Ciebie;) jutro pstryknę cosik to wstawie i oczywiście wycałuje:loveu: Quote
Elizusiek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']specjalnie dla Ciebie;) jutro pstryknę cosik to wstawie i oczywiście wycałuje:loveu: Ooooo ..... dziękuje :loveu: ja tu widze dydusia :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Kochane najlepsze życzenia z okazji Świąt Wielkiej Nocy Wiosna idzie a z nią Święta ktoś o Tobie dziś pamięta, Życzy jajek kolorowych i kurczaków odjazdowych,Pyszne ciasta jedz na zdrowie i miej wciąż zielono w głowie:lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Elizusiek napisał(a): ja tu widze dydusia :evil_lol: dobrze widzisz:cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Ide spać dobranoc kochane :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Elizusiek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dobranoc :loveu: [SIZE="4"]miluśkich,mięciutkich,kosmatych i słodziutkich snów Quote
Bonsai Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Mały ten dyduś. :evil_lol: (tylko nie mów Maxiowi!) Pozdrawiam Was świątecnzie i czekam na więcej fot! :loveu: Quote
Aga76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Świąteczne życzenia, Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy. Quote
*Ania...Niuf* Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Bonsai']Mały ten dyduś. :evil_lol: (tylko nie mów Maxiowi!) Pozdrawiam Was świątecnzie i czekam na więcej fot! :loveu: hihi nie powiem:evil_lol: ale właśnie taki malutki widziałam mnejsze psy od niego ale dudysie miały imonujące:evil_lol: dziekuje za życzenia foty będą może pózniej bo aparat się ładuje;) [quote name='Aga76']Świąteczne życzenia, Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy. cześć Aguś:loveu: dziekuje za życzonnka:loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Oskalpuje diane:angryy: :angryy: :angryy: chyba że ktoś ją chce to oddam:angryy: :angryy: :angryy: ba nawet dopłace temu kto się odważy ją wziąść Quote
Elizusiek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Oskalpuje diane:angryy: :angryy: :angryy: chyba że ktoś ją chce to oddam:angryy: :angryy: :angryy: ba nawet dopłace temu kto się odważy ją wziąść co sie stało? czym zasłużyła na Twoją złość? Quote
Recommended Posts