AlKil Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Czy mi się zdaje, że to już dzisiaj??????? A fot jak nie było tak nie ma...:placz: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Elizusiek napisał(a):"zaraz" juz dawno minęło :mad: kesslee napisał(a):ekhm... albo ja czegoś nie widzę, albo tu czegoś nie ma :roll: :razz: Elizusiek napisał(a):Nawet sie nie przywitam bo czuje sie strasznie zawiedzona :-( i Ty też mnie zawiodłaś...:-( niech ja Cie dorwe :mad: :-x :olympic: gdzie zdjęcia??????!!!!!!!!!!!! kesslee napisał(a):W takim razie na fotki zapraszam do nas :cool1: lansujesz się:evil_lol: AlKil napisał(a):Czy mi się zdaje, że to już dzisiaj??????? A fot jak nie było tak nie ma...:placz: Odłączyli mnie wczoraj:angryy: naprawiali jakąś linię i cała ulica nie miała prądu:angryy: zaraz wrzuce kilka fotek cichobiegów;) Quote
kesslee Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):lansujesz się:evil_lol: Mam co pokazać to zachwalam :D *Ania...Niuf* napisał(a): Odłączyli mnie wczoraj:angryy: naprawiali jakąś linię i cała ulica nie miała prądu:angryy: zaraz wrzuce kilka fotek cichobiegów;) Czekam czekam bezustannie :cool1: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 kesslee napisał(a):Mam co pokazać to zachwalam :D zaraz zobacze czy jest co zachwalać:diabloti: Czekam czekam bezustannie :cool1: jeszcze chwilkę bo zmniejszam;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Sportowe korki...mmm,wygodne jak adidaski i dlatego są moje,tylko moje:loveu: Te też są wygodne...na majówki w sam raz:evil_lol: ;) Maksymilian chciał pożyczyć... zgadnijcie co mu odpowiedziałam:diabloti: na nóżce...nie podoba mi się to zdjęcie bo noga mi blado wyszła...a ja jestem tak pięknie opalona:placz: :evil_lol: mam nadzieję żeście zadowolone...i zazdrosne:diabloti: Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): mam nadzieję żeście zadowolone...i zazdrosne:diabloti: śliczne buciki:cool3: a najbardziej podobaja mi sie te złociutkie :lol: i wcale nie jestem zazdrosna.....:angryy: i nie bądz żyła i pożycz Maksiowi buciczków :mad: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Elizusiek napisał(a):śliczne buciki:cool3: a najbardziej podobaja mi sie te złociutkie :lol: i wcale nie jestem zazdrosna.....:angryy: i nie bądz żyła i pożycz Maksiowi buciczków :mad: nie pożycze Bo Maxiu jest niegrzeczny:eviltong: Quote
kesslee Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 te złote są obłedne! takie kiczowate trochę, ale ja uwielbiam dawkowany kicz :evil_lol: Quote
niunia32 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ale fajne buciki :):) ciekawe jak Maksymilian by wygladal w tych zlotych bucikach ?? :) pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Bonsai Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A mnie się bardziej podobają pierwsze buciki. :razz: Niedobra pańcia nie chce się podzielić z Maxiem bucikami. :mad: ;) Czy u Ciebie w mieście wychodzi "Życie Kalisza" ? Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='kesslee']te złote są obłedne! takie kiczowate trochę, ale ja uwielbiam dawkowany kicz :evil_lol: Ja też:lol: :razz: [quote name='niunia32']ale fajne buciki :):) ciekawe jak Maksymilian by wygladal w tych zlotych bucikach ?? :) pozdrawiamy Tajfun & niunia Cześć:multi: wyglądał by napewno obłędnie:evil_lol: dlatego mu nie pożycze bo by mnie przyćmił:diabloti: [quote name='Bonsai']A mnie się bardziej podobają pierwsze buciki. :razz: Niedobra pańcia nie chce się podzielić z Maxiem bucikami. :mad: ;) Czy u Ciebie w mieście wychodzi "Życie Kalisza" ? A mnie się obie pary bardzo podobają;) wychodzi a czemu pytasz:razz: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Uwaga! Z przykrością stwierdzam że Diana lada dzień dostanie cieczkę:cool1: jest jakaś apatyczna,mało je no i cały czas ma obstawę... jak nie max wisi jej przy pupalku to Dżeki i tak w kółko,Max gryzie Dżekiego jak za blisko podchodzi:evil_lol: no i Diana cały czas się wylizuje i się "rozkracza" jak ją psy wąchają...mam pare fotek ale jutro wstawie bo aparatu nie mam:cool1: Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 to musisz jej pilnować no chyba że chcesz niufojamniki :cool3: Quote
Bonsai Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*'] A mnie się obie pary bardzo podobają;) wychodzi a czemu pytasz:razz: Bo dziś ukazał się w nim mój artykuł o pieskach ze schroniska. Tylko litości! Nie patrz na moje zdjęcie! :eviltong: Jakoś je obrobili tak fatalnie, że wyglądam po prostu masakrytcznie. No i Piegusa wykadrowali ze zdjęcia. :mad: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='Bonsai']Bo dziś ukazał się w nim mój artykuł o pieskach ze schroniska. Tylko litości! Nie patrz na moje zdjęcie! :eviltong: Jakoś je obrobili tak fatalnie, że wyglądam po prostu masakrytcznie. No i Piegusa wykadrowali ze zdjęcia. :mad: zaraz zobacze może nawet mam w domu:cool3: [quote name='Elizusiek']to musisz jej pilnować no chyba że chcesz niufojamniki :cool3: raczej nie chce:shake: Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witamy wieczorową porą zostawiamy tutaj tulaski Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='bGirl']Witamy wieczorową porą zostawiamy tutaj tulaski Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Cześć tulaski przyjęte:loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ha mamy gola :multi: :multi: :multi: oglądacie mecz?:cool3: kocham piłkę nożną:loveu: huraaaaaaaaaa Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):ha mamy gola :multi: :multi: :multi: oglądacie mecz?:cool3: kocham piłkę nożną:loveu: huraaaaaaaaaa ja też lubie mecze,szczególnie łydki piłkaży :cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Elizusiek napisał(a):ja też lubie mecze,szczególnie łydki piłkaży :cool3: ach...nawet mi nie mów bo mi cieknie...ślinka oczywiście:cool3: Quote
Bonsai Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Łydki piłkarzy... Boskie. :loveu: :razz: Choć i tak wolę siatkówkę. I grać, i oglądać. Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):ach...nawet mi nie mów bo mi cieknie...ślinka oczywiście:cool3: Bonsai napisał(a):Łydki piłkarzy... Boskie. :loveu: :razz: Choć i tak wolę siatkówkę. I grać, i oglądać. i kto powiedział że kobiety nie lubią piłki nożnej :evil_lol: Quote
Bonsai Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Elizusiek napisał(a):i kto powiedział że kobiety nie lubią piłki nożnej :evil_lol: No, jest na co sobie popatrzeć. :razz: Bo to nie fer, że np. w teledyskach praktycznie zawsze tańczą kobiety... My chcemy mężczyzn! :eviltong: A piłkarze mają fajne łydki i.... no wiecie :eviltong: Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Bonsai napisał(a):No, jest na co sobie popatrzeć. :razz: Bo to nie fer, że np. w teledyskach praktycznie zawsze tańczą kobiety... My chcemy mężczyzn! :eviltong: A piłkarze mają fajne łydki i.... no wiecie :eviltong: wiem,wiemy...:cool3: Quote
AlKil Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dobry wieczór! No poczekam jeszcze trochę na zdjęcia PSÓW, na razie zadowalam się butami i łydkami piłkarzy...:razz: Quote
Recommended Posts