*Ania...Niuf* Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Elizusiek napisał(a):jak to nikt nie odziwedza? a my? :mad: ;) sliczny ta sunia Twojej przyjaciółki,przytulaski dla niej od nas :loveu: dziękujemy za przytulaski:loveu: miło cię widzić Elizusek;) Bonsai napisał(a):A ja te fotki już widziałam! :loveu: Ucałowałaś ode mnie suńkę? tak tak ty już widziałaś;) a suńka ucałowana;) No i czekamy na fotki Twojej ferajny! :) kesslee napisał(a):Ależ ona przesympatyczna! A ja tak nieśmiało, ale chciałabym o kilka fotek Maxa poprosić... :oops: Da się? :cool3: zaraz postaram się coś pstryknąć...bo śpi:diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Maksymilian:loveu: jednak się obudził:mad: ale cóż fotki mam:lol: kesslee na specjalne zamówienie Maksik:loveu: tutaj trochę niecenzuralne:evil_lol: :oops: jaki ma wzrok niezadowolony:evil_lol: Quote
Bonsai Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ten wzrok mówi sam za siebie... "Daj mi spokój z tymi fotami". :evil_lol: Ale i tak dziękujemy Tobie za zdjęcia, a Maxowi za cierpliwość. :):):) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Bonsai'] Ten wzrok mówi sam za siebie... "Daj mi spokój z tymi fotami". :evil_lol: Ale i tak dziękujemy Tobie za zdjęcia, a Maxowi za cierpliwość. :):):) oj tak tak:evil_lol: wyobraz sobie że spał jak kamień a jak tylko podeszłam z kamerką to się odrazu obudził:evil_lol: i uciekł na swój kocuś ( myślał że to go uratuje...mylił się:diabloti: ) Quote
kesslee Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 O rany, rany, jaki przepiękny serdeleczek :loveu: A fotki niecenzuralne sa najlepsze, o! :cool1: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 kesslee napisał(a):O rany, rany, jaki przepiękny serdeleczek :loveu: A fotki niecenzuralne sa najlepsze, o! :cool1: Cześć cieszę się że Maksymilian ci się podoba:loveu: masz racje te niecenzuralne są najlepsze:evil_lol: Quote
AlKil Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 dzień dobry! Meldujemy się na stanowisku!!!:lol::lol::lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 AlKil napisał(a):dzień dobry! Meldujemy się na stanowisku!!!:lol::lol::lol: Dzień dobry ;) odnotowałam meldunek:p Quote
Elizusiek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Witanko Anioniufku :) dziekujemy za poranne odwiedzinki :crazyeye: widzę zdjątka Maksia :loveu: jak niedobra pani przeszkadza a spaniu ;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Elizusiek napisał(a):Witanko Anioniufku :) dziekujemy za poranne odwiedzinki :crazyeye: widzę zdjątka Maksia :loveu: jak niedobra pani przeszkadza a spaniu ;) Cześć...ja niedobra,niemożliwe:diabloti: to Max niedobry bo pozować nie chciał;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Zamiast fot zaraz wstawie filmik...tylko nakręce:evil_lol: mam nadzieję że się cieszycie:diabloti: Quote
kesslee Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ale ona nawet pozować nie chce tak... fotogienicznie :roflt: Quote
kesslee Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Zamiast fot zaraz wstawie filmik...tylko nakręce:evil_lol: mam nadzieję że się cieszycie:diabloti: bardzo bardzo :sweetCyb: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 kesslee napisał(a):Ale ona nawet pozować nie chce tak... fotogienicznie :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 kesslee napisał(a):bardzo bardzo :sweetCyb: Ide kręcić...tylko psy znajde:evil_lol: zobaczymy co z tego wyjdzie;) o ile coś wyjdzie:p Quote
*Ania...Niuf* Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 nic nie widać:angryy: nie wiem albo ja jestem niedorozwinięta albo tu nie ma opcji z lampą!:angryy: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 narazie nie będzie ani fot ani filmów... ale się wqurwiłam:angryy: nie będę tym badziewiem się denerwować Quote
*Ania...Niuf* Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Witaski:multi: ale piękna pogoda:loveu: wczoraj padał deszcz i wiało strasznie...a dziś słoneczko świeci.troszkę wieje ale jest pięknie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
kesslee Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 u nas to tak wieje, ze aż drzewa się kołyszą :roll: ale słonko jest piękne! :multi: Quote
AlKil Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Cześć kobitki! dzisiaj jest słoneczko, lampa nie potrzebna!!!:razz: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Maksymilian wylegujący się na słoneczku:loveu: pózniej wstawie więcej fot ale teraz muszę sprzątać:cool1: Quote
Bonsai Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Moja Kama identycznie wyleguje się w słońcu! :) Quote
kesslee Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Aniu coś Cię nie ma dziś wcale i nie ma :( A ja specjalnie dla Ciebie fotki do galerii wrzuciłam :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 kesslee napisał(a):Aniu coś Cię nie ma dziś wcale i nie ma :( A ja specjalnie dla Ciebie fotki do galerii wrzuciłam :lol: Cześć , uff dopiero wróciłam znajomi mnie na Kalisz wyciągli;) zaraz do Ciebie wstąpie;) Quote
kesslee Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Cześć , uff dopiero wróciłam znajomi mnie na Kalisz wyciągli;) zaraz do Ciebie wstąpie;) czekam na Ciebie, czekam :mad: Quote
Recommended Posts