kesslee Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):mam nadzieję że się cieszycie:diabloti: bardzo bardzo :D Quote
*Ania...Niuf* Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Fotki z dzisiejszej walki psów:diabloti: P.S. dywan nie jest brudny tylko są na nim kłaki (Diana Linieje:cool1: ) Quote
Aga76 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*'] Piękne oczęta :mdleje: i do tego zdjęcie z języczkiem :razz: Quote
kesslee Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*'] cóż za oczęta :D :D :D Quote
Aga76 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*'] :crazyeye: ale zęby !!! i znów piękny języczek :eviltong: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 I na koniec...moja mama była brudna:diabloti: i Diana Ją "umyła":evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry Aniu :loveu: Ile dokładnie na zdjęciu jest jajek? ... :megagrin: :oops: hmm...trzy?:diabloti: [quote name='kesslee']bardzo bardzo :D no to się ciesze:lol: Quote
Bonsai Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Witaj Aniu! :) Oj, ostatnio nie bywam na fotoblogach, nawet do mojej mało zaglądam. ;) Ale wynalazłam chwilkę, aby wpaść do Was. :) Cóż za zęby! Aż biją bielą. :) A zdjęcie grozą. :evil_lol: ;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Bonsai']Witaj Aniu! :) Oj, ostatnio nie bywam na fotoblogach, nawet do mojej mało zaglądam. ;) Ale wynalazłam chwilkę, aby wpaść do Was. :) Cóż za zęby! Aż biją bielą. :) A zdjęcie grozą. :evil_lol: ;) Cześć Bonsai:multi: One się tak bawią jak tylko się obudzą;) a że śpią cały czas to i budzą sie co chwilę:evil_lol: diabełki:lol: :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Na tym zdjęciu widać plamki na języczku:loveu: Diana ma cały języczek w plamki tylko tak dalej troszkę i nie widać za bardzo:cool1: ale plamki są;) Quote
Bonsai Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Odnosze dziwne wrażenie, że Dianka przedrzeźnia tego pana w telewizji... :evil_lol: :diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Bonsai'] Odnosze dziwne wrażenie, że Dianka przedrzeźnia tego pana w telewizji... :evil_lol: :diabloti: czesc Bonsai;) wszystko możliwe to taki diablik:evil_lol: że bym się wcale nie zdziwiła;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Cześc kochane:multi: zdjęć narazie nie będzie bo pada śnieg z deszczem:angryy: a w domu wychodzą... same widzice niespecjalne:cool1: ale za to opowiem wam jakie szkody potrafi wyrządzić moje pociechy...zacznijmy od wczoraj, grałam w siatke na podwórku,na ogrodzie mam taki ma staw i część jest zagrodzona siatką,Max zrobił mały potkop i rozwalił kawałek siatki (to była mała dziurka w którek Max się mieścił) że weszliśmy właśnie tam grać w siatke psy nie mogły więc Diana "przecisła" się przez ten "malutki" otworek i zdemolował pół siatki wyrywając ją i rozciągając do monstrualnych rozmiarów:-o dziś rano miałam pobudkę o 7.15:cool1: Diana napiła się i postanowiła mnie obudzić kładąc mi pysk na twarzy...mokry pysk w którym było chyba z litr wody... idąc do łazienki w celu zmycia z twarzy wody ze śliną przechodziłam przez kuchnię w której był sajgon:mad: donica leżała sobie na środku kuchni, w całej kuchni i korytarzu było 3 kg ziemi:angryy: Max cały w ślinie i ziemi spał sobie spokojnie,Diana uciekła z miejsca przestępstwa:mad: kwiatki rozgryzione na mikroskopijne cząsteczki też były wszędzie( to akurat sprawa Maxa bo On tak wszystko gryzie "drobniutko") po krótkim dochodzeniu piekom się nudziło więc Diana ściągła kwiaty z parapetu wydrapała je ze środka bo Ona kocha ogrodnictwo:evil_lol: a Max zajął się resztą THE END Quote
Bonsai Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ale masz małych łobuzów. :evil_lol: Jakie to ciekawe uczucie, wstać i myśleć co dzisiaj zgotują nam nasze psy. :lol: ;) Poza tym zazdroszczę pobudki tak późno. :p Quote
*Ania...Niuf* Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Bonsai napisał(a):Ale masz małych łobuzów. :evil_lol: Jakie to ciekawe uczucie, wstać i myśleć co dzisiaj zgotują nam nasze psy. :lol: ;) Poza tym zazdroszczę pobudki tak późno. :p Tak pózno:crazyeye: dziewczyno o której dla Ciebie jest wcześnie:evil_lol: Cześć Bonsai:multi: Quote
Bonsai Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Późno, bo ja musiałam wstać o 6 (buuu). Ale masz rację, 7 to jeszcze środek nocy. :p :) Ale nas przysypało śniegiem, a jutro wiosna miała przyjść!!! :( Ja chcę słońca! Quote
kesslee Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Oj, dziewczyny ja też dziś wstałam o 6:30. W dodatku okazało się że nadaremno :roll: A śniegu ni ma. Z jednej strony to dobrze, ale z drugiej taka jesienna plucha to też kiepsko :shake: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Bonsai napisał(a):Późno, bo ja musiałam wstać o 6 (buuu). Ale masz rację, 7 to jeszcze środek nocy. :p :) Ale nas przysypało śniegiem, a jutro wiosna miała przyjść!!! :( Ja chcę słońca! Masz racje przysypało nas:crazyeye: jutro już wiosna a tu się zima wpieprza:angryy: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Witajcie dziewuszki:p jutro będą zdjęcia na 98%:cool1: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Oto kilka fotek suczki mojej przyjaciółki którą razem wzieliśmy ze schroniska w Kaliszu 13 sierpnia 2006r narazie dwa bo musze poszukać reszty:cool1: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 reszta choć to nie wszystkie powinno wystarczyc:eviltong: i tak nas nikt nie odwiedza:-( Quote
Elizusiek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): choć to nie wszystkie powinno wystarczyc:eviltong: i tak nas nikt nie odwiedza:-( jak to nikt nie odziwedza? a my? :mad: ;) sliczny ta sunia Twojej przyjaciółki,przytulaski dla niej od nas :loveu: Quote
Bonsai Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A ja te fotki już widziałam! :loveu: Ucałowałaś ode mnie suńkę? No i czekamy na fotki Twojej ferajny! :) Quote
kesslee Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*'] Ależ ona przesympatyczna! A ja tak nieśmiało, ale chciałabym o kilka fotek Maxa poprosić... :oops: Da się? :cool3: Quote
Recommended Posts