Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Aniu! :) Oj, ostatnio nie bywam na fotoblogach, nawet do mojej mało zaglądam. ;) Ale wynalazłam chwilkę, aby wpaść do Was. :)
Cóż za zęby!

Aż biją bielą. :) A zdjęcie grozą. :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Bonsai']Witaj Aniu! :) Oj, ostatnio nie bywam na fotoblogach, nawet do mojej mało zaglądam. ;) Ale wynalazłam chwilkę, aby wpaść do Was. :)
Cóż za zęby!

Aż biją bielą. :) A zdjęcie grozą. :evil_lol: ;)
Cześć Bonsai:multi: One się tak bawią jak tylko się obudzą;) a że śpią cały czas to i budzą sie co chwilę:evil_lol: diabełki:lol: :loveu:

Posted

[quote name='Bonsai']
Odnosze dziwne wrażenie, że Dianka przedrzeźnia tego pana w telewizji... :evil_lol: :diabloti:
czesc Bonsai;) wszystko możliwe to taki diablik:evil_lol: że bym się wcale nie zdziwiła;)

Posted

Cześc kochane:multi: zdjęć narazie nie będzie bo pada śnieg z deszczem:angryy: a w domu wychodzą... same widzice niespecjalne:cool1: ale za to opowiem wam jakie szkody potrafi wyrządzić moje pociechy...zacznijmy od wczoraj, grałam w siatke na podwórku,na ogrodzie mam taki ma staw i część jest zagrodzona siatką,Max zrobił mały potkop i rozwalił kawałek siatki (to była mała dziurka w którek Max się mieścił) że weszliśmy właśnie tam grać w siatke psy nie mogły więc Diana "przecisła" się przez ten "malutki" otworek i zdemolował pół siatki wyrywając ją i rozciągając do monstrualnych rozmiarów:-o dziś rano miałam pobudkę o 7.15:cool1: Diana napiła się i postanowiła mnie obudzić kładąc mi pysk na twarzy...mokry pysk w którym było chyba z litr wody... idąc do łazienki w celu zmycia z twarzy wody ze śliną przechodziłam przez kuchnię w której był sajgon:mad: donica leżała sobie na środku kuchni, w całej kuchni i korytarzu było 3 kg ziemi:angryy: Max cały w ślinie i ziemi spał sobie spokojnie,Diana uciekła z miejsca przestępstwa:mad: kwiatki rozgryzione na mikroskopijne cząsteczki też były wszędzie( to akurat sprawa Maxa bo On tak wszystko gryzie "drobniutko") po krótkim dochodzeniu piekom się nudziło więc Diana ściągła kwiaty z parapetu wydrapała je ze środka bo Ona kocha ogrodnictwo:evil_lol: a Max zajął się resztą
THE END

Posted

Ale masz małych łobuzów. :evil_lol: Jakie to ciekawe uczucie, wstać i myśleć co dzisiaj zgotują nam nasze psy. :lol: ;)
Poza tym zazdroszczę pobudki tak późno. :p

Posted

Bonsai napisał(a):
Ale masz małych łobuzów. :evil_lol: Jakie to ciekawe uczucie, wstać i myśleć co dzisiaj zgotują nam nasze psy. :lol: ;)
Poza tym zazdroszczę pobudki tak późno. :p

Tak pózno:crazyeye: dziewczyno o której dla Ciebie jest wcześnie:evil_lol:
Cześć Bonsai:multi:

Posted

Późno, bo ja musiałam wstać o 6 (buuu).
Ale masz rację, 7 to jeszcze środek nocy. :p :)

Ale nas przysypało śniegiem, a jutro wiosna miała przyjść!!! :(
Ja chcę słońca!

Posted

Oj, dziewczyny ja też dziś wstałam o 6:30.
W dodatku okazało się że nadaremno :roll:

A śniegu ni ma. Z jednej strony to dobrze, ale z drugiej taka jesienna plucha to też kiepsko :shake:

Posted

Bonsai napisał(a):
Późno, bo ja musiałam wstać o 6 (buuu).
Ale masz rację, 7 to jeszcze środek nocy. :p :)

Ale nas przysypało śniegiem, a jutro wiosna miała przyjść!!! :(
Ja chcę słońca!

Masz racje przysypało nas:crazyeye: jutro już wiosna a tu się zima wpieprza:angryy:

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):

choć to nie wszystkie powinno wystarczyc:eviltong: i tak nas nikt nie odwiedza:-(

jak to nikt nie odziwedza? a my? :mad: ;)
sliczny ta sunia Twojej przyjaciółki,przytulaski dla niej od nas :loveu: