Ewanka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 No to w drogę :) ... a maluchy jak zwykle do góry i hops do domków :) Quote
Marycha35 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 (edited) Ściskam więc serdecznie, pa pa, do jutra:) Edit: a tu ktoś macha ogonkiem specjalnie dla Małgosi;) Edited August 31, 2012 by Marycha35 Quote
luka1 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 aż dziwne, że wszystkie mają jedna mamę (?), każdy inny. Swoją drogą chętnie bym poznała suczkę - może jakieś foteczki? Quote
Ewanka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 (edited) Cześć dzieciaki, wstajemy i w drogę do domków :) Luka, mama ta sama, ale tatusiowie różni, kiedyś nie wierzyłam że to możliwe. Edited September 2, 2012 by Ewanka Quote
giselle4 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 kobiety trzeba zrobic banerek-fochu oraz oglaszac po calej Polsce Quote
rita60 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg507/scaled.php?server=507&filename=sunia1.jpg&res=landing Tylko całować ten szorstki pycholek:lol: Quote
Romka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Jeśli psiurki nie mają ogłoszeń to mogę pomóc w ogłaszaniu psiaków.Poproszę o tekst i zdjęcia na tym wątku i podrzucę gdzie trzeba...:lol: Quote
Marycha35 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Dziewczynki ogromnie dziękuje, że przybywacie i podpowiadacie pyszne rzeczy:):):) Odpowiedź na wszystkie pytania zna szajbus, pisała, że jest zajęta, ale mam nadzieję, że dziś tu looknie! Do fochu dam znać jak tylko informacje uaktualni szajbus, może jakiś maluszek znalazł już dom????? Szajbus czy dasz radę zrobić foty suni????? Jakieś info o niej? Wpadaj tu!!!!!!!! Quote
elik Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 (edited) Romka napisał(a):Jeśli psiurki nie mają ogłoszeń to mogę pomóc w ogłaszaniu psiaków.Poproszę o tekst i zdjęcia na tym wątku i podrzucę gdzie trzeba...:lol: Psiaki mają po 1 zdjęciu i krótką charakterystykę na I stronie wątku. Suczka koniecznie na sterylkę. Fundacja Kastor zafunduje - Szajbus możesz się tym zająć ? Jeśli tak, to proszę o informacje na PW - na wątku mogę przeoczyć :) Edited September 1, 2012 by elik Quote
Ewanka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Dzień dobry w niedzielę ... maluchy pokażcie noski ;) Quote
szajbus Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Dziewczyny jesteście kochane. Bardzo się ciesze, że watek zaczął żyć. Dzwoniłam do opiekunów maluchów. Zrą na potęgę, ale nie wymagają pomocy w karmieniu. Opiekunom bardzo zależny na domkach. Sami tez pytają gdzie się da. Malce to spore psiaczki wiec chyba o domki będzie ciężko. Wczoraj miała przyjechac jedna pani obejzrec jednego psiaczka, ale sie nie zgłosiła. Jedna pani odezwała się ze Słupska, ale nie odezwała się ponownie. Sorki, że nie zaglądam tutaj, ale mam teściowa w szpitalu w stanie ciężkim i umierającą na raka przyjaciółkę. Jest mi strasznie ciężko, razem zachorowałyśmy, wspierałyśmy się wzajemnie i........ Dobra , nie będę was zamęczać swoimi prywatnymi sprawami. Do tego szlag mnie trafia jeśli chodzi o los szczeniaków z tego wątku. Informacje jakie zdobyłam mnie przerosły. http://www.dogomania.pl/forum/threads/230106-cztery-ma%C5%82e-czarne-jak-w%C4%99gielek-szukaj%C4%85-domk%C3%B3w-czy-kto%C5%9B-je-zechce/page3 Jesli chodzi o mamuśkę maluchów to wezmą ja znajomi tych państwa. Niedawno zeszła im ich sunia, która była bardzo do niej podobna. Opiekunowie miotu i mamuśki zostawiają sobie 2 maluchy, pomimo, że mają swoje psiaki, dlatego ogłaszamy 4 a nie 6 psiulków. Quote
rita60 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Trzymaj się szajbusku,pozdrawiam cieplutko. A maluchy to brać ludziska i kochać... Quote
giselle4 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 rita60 napisał(a):Trzymaj się szajbusku,pozdrawiam cieplutko. A maluchy to brać ludziska i kochać... slicznosci niech im sie szczesci...:) Quote
Ewanka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Witajcie maluchy w poniedziałek :) pokażcie ciotkim pycholki i zmykajcie do fajnych domków. Szajbusku, przytulam Cię mocno!!!! Quote
szajbus Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 fifi wieczorem pojechała do nowego domku!!!!! Hurrrrrrrrrraaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ewanka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 [quote name='szajbus']fifi wieczorem pojechała do nowego domku!!!!! Hurrrrrrrrrraaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wspaniała wiadomość .......................................:multi::multi: :multi: - trzymam kciuki za kolejne takie :) Quote
rita60 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 "Moja" Fifi:cool3:;)powodzenia szorstka slicznotko:loveu: Quote
szajbus Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Był kolejny tel w sprawie drugiego szczylka. Osoba ma się zgłosić wieczorem i obejrzeć. Matko zaciskam kciuki z całych sił. Quote
Marycha35 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 HURAAAAA:):):):) Szajbusie kochany, ale się cieszę:) Mówiłam, że się rozkręci;) Fajocha, że z takimi info pycha wpadłaś!!! Coś czułam...;):):) A Ciebie mocno ściskam, trzymaj się! Sorka, że jeszcze przytruję, ale domki dla szczylków sprawdzone, prawda?????? Czyli sunia-mama bezpieczna, Fifi w domku, a może kolejny malec zaraz w domku też, HURRRAAAAAAAAAAAAAAAAAA:) Czyli jeszcze jeden smoczek i mamy happy koniec:) A fotki z domków będą? :) Quote
Marycha35 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 elik napisał(a):Psiaki mają po 1 zdjęciu i krótką charakterystykę na I stronie wątku. Suczka koniecznie na sterylkę. Fundacja Kastor zafunduje - Szajbus możesz się tym zająć ? Jeśli tak, to proszę o informacje na PW - na wątku mogę przeoczyć :) Elu kochana dziękuję ogromnie za odzew, jak zwykle:):):) Jesteście kochane Dziewczynki i już!!!! Quote
szajbus Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 No Marycha dzięki wielkie. Mam naprawdę sporo na łbie ale tez ogłaszam maluchy gdzie się da. Czekam na wiesci czy kolejny maluch znalazł domek, ale na razie cisza. Swoja droga bardzo, ale bardzo mnie cieszy , ze ta stara sunieczka będzie miała opiekę. Ten jej właściciel podchodzi pod 90-tkę i sam wymaga pomocy. Quote
Marycha35 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ciesze się, że wieści dobre:) Dobra robota, brawo:):):) Pana żal, dobrze, że sunieczka bezpieczna, pewnie właściciel nie dałby już rady zapewnić jej godne warunki. Cholera, a może gdzieś zgłosić, że to taki staruszek, jakaś opieka mu się należy! Quote
szajbus Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Staruszkiem zajmuje się opieka, zaglądają do niego, ale chyba opieka nad sunia go przerosła. Zastanawiam się czy on w ogóle zauważył , ze miał sukę w ciąży. A ona? Musiała się gdzieś oszczenić w ukryciu, bo nie sadzę, żeby z domu przyprowadziła na podwórko karmiciela swój odchowany miot. Quote
Marycha35 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Czyli pan pod kontrolą i sunia już też, ufffff:p. Pamiętaj proszę o propozycji Eli w kwestii sterylizacji sunieczki!!!!:razz: Kciukaczę za domki dla maluszków. SPRAWDZONE DOMKI!!!!!;) Quote
szajbus Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Skontaktuję się z opiekunami i zapytam czy nowi właściciele zrobią z sunia porządek. Quote
Recommended Posts