Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[B][COLOR=#0000cd][I]Szczenięta urodziły się u człowieka, który jest starszy i nie radzi sobie w życiu. Sąsiad zaczął dokarmiać jego starszą, wychudzoną suczkę w typie owczarka niemieckiego. W nagrodę sunia po kilku tygodniach przyprowadziła na posesje karmiciela swój całkiem odchowany miot. Chcąc nie chcąc sąsiad stał się opiekunem całkiem pokaźnego stadka w ilości 6 szczeniaków. Do adopcji pozostały 4 psiaki. Dwie sunie i dwa pieski.
Prosze o pomoc w szukaniu domków i ogłoszeniach. Sprawa bardzo pilna
[/I][/COLOR][COLOR=#ff0000]
Fifi[/COLOR][/B] - [COLOR=#008080][B]znalazła nowy domek 02.09.2012[/B][/COLOR]
To przeurocza 3,5 miesięczna sunia. Wspaniała i przesympatyczna psinka. Jest towarzyska i wesoła, wyrośnie na średniego psa. Jest najmniejsza ze swojego rodzeństwa, ale potrafi ustawić wszystkich swoich braci. Ma charakterek i potrafi w psim języku pokazać, że cos jej się nie podoba. Jest bardzo mądra i sprytna. Potrzebuje dużo ruchu i zajęcia. Jest bardzo przyjacielska wobec dzieci.

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg507/scaled.php?server=507&filename=sunia1.jpg&res=landing[/IMG]

[COLOR=#ff0000][B]Bruno[/B][/COLOR] - [COLOR=#008080][B]znalazł nowy domek 03.09.2012[/B][/COLOR]
Ma około 3,5 miesiąca. Jest bardzo towarzyski i wesoły. Garnie się do ludzi i uwielbia pieszczoty. Jest młodziutki, na pewno chętnie i szybko będzie się uczył. Bardzo przyjacielski wobec innych zwierząt i uwielbia dzieci. Potrzebuje dużo ruchu i uwagi człowieka. Jest duży jak na swój wiek, więc raczej wyrośnie na dużego psa.

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg836/scaled.php?server=836&filename=piesek1r.jpg&res=landing[/IMG]

[COLOR=#ff0000][B]Jagoda[/B][/COLOR]-[COLOR=#008080][B] adoptowana18 października 2012[/B][/COLOR]
Ma około 3,5 miesiąca. Jest najspokojniejsza z całego rodzeństwa. Bardzo przyjacielska i ufna wobec ludzi. Lubi zabawy i pieszczoty. Kocha całym swoim sercem, na pewno będzie wiernym towarzyszem. Jest delikatna wobec dzieci. Pojetna i przemiła. Wyrośnie na średniego psa.

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg850/scaled.php?server=850&filename=sunia2g.jpg&res=landing[/IMG]

[COLOR=#ff0000][B]Brutus[/B][/COLOR] - [COLOR=#008080][B]znalazł domek 6 listopada 2012[/B][/COLOR]
Ma około 3,5 miesiąca. Jest bardzo energicznym pieskiem, uwielbia zabawy i psoty. Potrzebuje ruchu i zajęcia, bo pozostawiony sam nudzi się. Kocha ludzi i lubi bawić się z dziećmi. Jest wielkim pieszczochem. Na pewno będzie wiernym towarzyszem. To młodziutki, pojętny i przemiły piesek. Wyrośnie na dużego psa.

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg402/scaled.php?server=402&filename=piesek2q.jpg&res=landing[/IMG]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]
Kontakt w sprawie adopcji
tel. 783 190 847
e-mail:karolina.lewicka@interia.pl [/B][/COLOR][/SIZE]

Edited by szajbus
  • Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Cholera, ja też bez FB, słyszałam, że bardzo pomaga takie wydarzenie:) Może masz kogoś ze znajomych kto ma FB, warto spróbować. Ja też popytam czy ktoś by nie pomógł. W Łodzi co pewien czas jest akcja sterylkowa, może warto sunię zgłosić??? Szkoda jej:(

Edited by Marycha35
literówka
Posted

To może pomożesz rozkręcić ten watek?

Ja ogłaszam maluchy gdzie się da, dogomania jest jednym z miejsc, a mam tyle spraw na łbie, że przestaję nad tym wszytskim panować. Myślałam że dogomaniacy pomogą szukać domków jak było kiedyś, ale widać pomyliłam się. Teraz się oczekuje jakiś rozkręcających akcji. Jaka to ma być akcja? Rzuć pomysłem, bo mnie ich brak.
Jeśli szczeniaki szybko nie znajda domów czeka je marny los. Osoba, która się nimi opiekuje nie może ich dłużej trzymać.

Posted (edited)

Szajbusie kochany spokojnie:) A niby dlaczego tu truję, chcę pomóc. Niestety Dogo na maksa zapsione, rozesłałam wici wśród znajomych, cisza. Dziś roześlę wątek po Dogo, może ktoś wejdzie, poda dalej i tak to pójdzie:) Rozsyłaj też. Musimy znaleźć kogoś kto wgrzmoci info o psinkach na FB!!!! Głowa do góry, rozkręcimy akcję;) sama się nie rozkręci.

Edited by Marycha35
literówy
Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziękuję Małgoniu za przybycie:):):) Podaj błagam gdzie się da!!!!! A Fifi, bo szorściaczek, hi hi hi.

Wiesz,ze takie szorściaki to moja słabość:lol:fajne te maluchy,bo każde jest inne:razz:

Posted

Luka OGROMNE DZIĘKI:):):):) To się szajbus ucieszy jak tu looknie;) DZIEWCZYNKI DZIĘKUJĘ, ŻE JESTEŚCIE:) Maluszki mają teraz dużo większe szanse na domki.
Małgoniu, faktycznie każde z innym garniturem genów;)