Wisenna Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Hej! Niestety ale ludzie, którzy mieli przyjechać i zobaczyć pieska - nie zjawili się (podobno problemy z samochodem!!!) ;( Umówili się ponownie na środe!!!!!!! Trzymajmy więc kciuki!!!!!!!!! Quote
Ada-jeje Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Jestem z chrzanowa gdybym mogla w czyms pomoc, to czekam na propozycje. Quote
Kacha3D Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witam!!! Jak widać w moim profilu jestem z Chrzanowa i służę pomocą. Na wszelki wypadek puściłam info o psiaku i teraz czekam tylko na odzew... Czekam na relacje ze środy czy piesek znalazł właścicieli. 3mam mocno kciuki żeby się udało ;) Pozdrawiam!!! Quote
Kacha3D Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Jak coś to mam już jednego chętnego sprawdzonego człowieka na tego pieska :p będzie miał dom z ogrodem !!! Pozdrawiam i czekam na info!!! Quote
Wisenna Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Witaj KACHA3D!!!! To cudowna wiadomość z tym domem w dodatku z ogródkiem!!!!! Zadzwonie do Libiązkiej weterynarki i uzgodnimy co dalej robić z czarnuszkiem!!!! Narazie przesyłam Ci linka z LISKIEM URWISKIEM, jest to piesek, który jest u mnie tymczasowo, i szukam dla niego domu, może Ty coś fajnego wykombinujesz:):):) Jutro w PRZŁOMIE ukaże się ogłoszenie z LISKIEM, więc może coś to da!!! JAK się czegoś dowiem odnośnie czarnuszka to dam Ci napewno znać. Oto ten link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54181&highlight=Lisek Quote
Kacha3D Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witam!!! Mam jeszcze tylko kilka pytań od chętnego co do pieska bo to jest osoba która ma swoje takie małe gospodarstwo z kaczkami i kurkami i czy piesek nie jest agresywny w stosunku do tego typu zwierzaków i jak toleruje koty? Pozdrawiam!!! Quote
Wisenna Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Droga Koleżanko, ja pieska widziałam tylko kilka razy i to w dodatku był na łańcuchu, także nie wiem jak się zachowuje, kiedy biedga wolno. wiem, że ludzie u których jest teraz nie mają kaczek ani kur, więc narazie jest mi ciężko powiedzieć, obiecuje, że się dowiem wszytskiego. Jest to pies Labladorowaty a wiadomo, że są to psy myśliwskie....... Dowiem się to napewno napisze. Quote
Wisenna Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 LISEK, którego Ci przesłałam jest naprawde miłym stworzeniem i wiem, że on napewno by nic nikomu nie zrobił (koty, kury, kaczki, ludzie ;), no może wygląda niezbyt atrakcyjnie ;) ale przecież nie to jest ważne !!! Więc może gdyby czarnuszek okazał się nieodpowiedni to Twój znajomy pomyślał by nad LiSKIEM ;);):) Quote
Wisenna Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Jak będę wiedzieć więcej na temat czarnuszka to dam znać :):):):):) a narazie bardzo dziękuje za zainteresowanie :):) Quote
Wisenna Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Droga KACHA3D niestety ale nikt nie ma informacji na tematat stosunków czarnuszka z drobiem ;) Rozwiązanie jest jedno poprostu trzeba przekonać się na własnej skórze jak pies bedzie reagował na kury i kaczki, ale wszytscy myślimy, że nie powinno być problemów. Zobaczymy czy jutro zjawią się ludzie zainteresowani pieskiem i wtedy bedziemy myśleć:):):) Podaje Ci jeszcze jeden link z piękną MIŚKĄ ;) która jest w domu tymczasowym u Pani weterynarz. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4243956#post4243956 Quote
Kacha3D Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No to najwyżej będzie pasztet:cool3: Czekam na info jak pójdzie jutro i będę działać dalej jak się nie zgodzą Ci to poszukamy następnych :lol: Trzeba być tylko dobrej myśli :p Quote
Kacha3D Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ja mam do oddania 2 sunie jeszcze: tu jest link do wątku : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49137 Może ktoś z Twoich znajomych zechce którąś z nich :) Obie po sterylce i maja wszystkie badania i szczepienia :) brakuje im tylko kochającej rodziny :-( Czekam na info o labku Quote
fizia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Mam nadzieję, ze znajdą się wspaniałe domy dla wszystkich tych Psiaków!!! Quote
Wisenna Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Jeszcze niestety nic nie wiem o Czarnuszku, mam nadzieje, że w najbliżyszm czasie będę mogła napisać same optymistyczne wiadomości:):):) Quote
Kacha3D Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 To jak nie było jeszcze tych ludzi co sie z Tobą umawiali??? Quote
Wisenna Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Z tymi ludźmi to jest troszkę skompilowana sytuacja, bo to wyglada tak, że i ja i Pani weterynarz wspólnie szukamy domu dla Czarnuszka, i Ci ludzie, którzy są zainteresowani, to są ludzie, których namówiła Pani weterynarz ja ich nie znam, i ja się z nimi nie umawiam, a jak Pani weterynarz ma jakieś informacjie to do mnie dzwoni, no i narazie jeszcze nic nie wiem, więc możliwe, że Ci ludzie się nie zjawili. No cóż trzeba czekać..... Quote
Wisenna Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Z Czarnuszkiem rozegrała się wczoraj zaskakująco przygnębiająca sytuacja. Zadzwoniła do mnie wczoraj pani, że znalazła ogłoszenie na, którym jest Czarnuszek, i powiedziała, że go chce i przyjedzie wieczorem. No więc ja więdząc już, że nikt nie jest psiakiem zainteresowany pojechałam po niego, i przywiozłam do domu. Piesek przeszedł gruntowną kąpiel, wyczesaliśmy, wygłaskaliśmy go, a wszystko po to aby był piękny na przywitanie swoich nowych właścicieli! O umówionej godzinie nikt się nie zjawił, po dłuższej chwili zadzwoniła ta Pani, z którą już rozmawiałam rano, i powiedziała, że jednek pieska nie chce, że przemyślała wszytsko......... I w taki oto sposób w moim pokoju mieszkają dwa pieski i Ja...... Czarnuszka nie mogę oddać do swoich poprzednich właścicieli bo zostanie uśpiony, za Liskiem ludzie dzwonili...... więc może akurat. Proszę o pomoc!!!! Czarnuszek, który ma tak naprawdę na imię Bandżo jest naprawdę wspaniałym pieskiem. Quote
Wisenna Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 UWAGA!!!!!UWAGA!!!! CZARNUSZEK (BANDŻO) ZNALAZŁ DOM!!!!:multi: :Dog_run: :bigcool: :klacz: :lilangel: :cunao: :laola: :BIG: :knajpa: :Cool!: :sweetCyb: :smilecol: :thumbs: :loveu: LIBIĄSKA PANI WETERYNARZ ELŻBIETA MATLAK ZNALAZŁA MU ŚWIETNY DOM Z OGRÓDECZKIEM!!!! :Dog_run: :bigcool: :lilangel: :klacz: :knajpa: :cunao: :laola: :BIG: :Cool!: :B-fly: :sweetCyb: :painting: :smilecol: Quote
Kacha3D Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :smilecol::smilecol::smilecol:TYLKO SIE CIESZYC :laola::laola::laola::laola::laola::laola: Quote
Ada-jeje Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Wielka radosc panuje na dogo jesli jestesmy w stanie uratowac kolejne psie zycie.:multi: :multi: :multi: Ale nie wolno nam zapominac ze na domki czekaja dalsze psiny LISEK URWISEK z Libiaza, KLUUSKA i ANDZIA z Chrzanowa. Quote
Recommended Posts