Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej! Niestety ale ludzie, którzy mieli przyjechać i zobaczyć pieska - nie zjawili się (podobno problemy z samochodem!!!) ;( Umówili się ponownie na środe!!!!!!! Trzymajmy więc kciuki!!!!!!!!!

Posted

Witam!!!
Jak widać w moim profilu jestem z Chrzanowa i służę pomocą. Na wszelki wypadek puściłam info o psiaku i teraz czekam tylko na odzew... Czekam na relacje ze środy czy piesek znalazł właścicieli. 3mam mocno kciuki żeby się udało ;)

Pozdrawiam!!!

Posted

Witaj KACHA3D!!!! To cudowna wiadomość z tym domem w dodatku z ogródkiem!!!!! Zadzwonie do Libiązkiej weterynarki i uzgodnimy co dalej robić z czarnuszkiem!!!! Narazie przesyłam Ci linka z LISKIEM URWISKIEM, jest to piesek, który jest u mnie tymczasowo, i szukam dla niego domu, może Ty coś fajnego wykombinujesz:):):) Jutro w PRZŁOMIE ukaże się ogłoszenie z LISKIEM, więc może coś to da!!! JAK się czegoś dowiem odnośnie czarnuszka to dam Ci napewno znać. Oto ten link
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54181&highlight=Lisek

Posted

Witam!!!
Mam jeszcze tylko kilka pytań od chętnego co do pieska bo to jest osoba która ma swoje takie małe gospodarstwo z kaczkami i kurkami i czy piesek nie jest agresywny w stosunku do tego typu zwierzaków i jak toleruje koty?

Pozdrawiam!!!

Posted

Droga Koleżanko, ja pieska widziałam tylko kilka razy i to w dodatku był na łańcuchu, także nie wiem jak się zachowuje, kiedy biedga wolno. wiem, że ludzie u których jest teraz nie mają kaczek ani kur, więc narazie jest mi ciężko powiedzieć, obiecuje, że się dowiem wszytskiego. Jest to pies Labladorowaty a wiadomo, że są to psy myśliwskie....... Dowiem się to napewno napisze.

Posted

LISEK, którego Ci przesłałam jest naprawde miłym stworzeniem i wiem, że on napewno by nic nikomu nie zrobił (koty, kury, kaczki, ludzie ;), no może wygląda niezbyt atrakcyjnie ;) ale przecież nie to jest ważne !!! Więc może gdyby czarnuszek okazał się nieodpowiedni to Twój znajomy pomyślał by nad LiSKIEM ;);):)

Posted

Droga KACHA3D niestety ale nikt nie ma informacji na tematat stosunków czarnuszka z drobiem ;) Rozwiązanie jest jedno poprostu trzeba przekonać się na własnej skórze jak pies bedzie reagował na kury i kaczki, ale wszytscy myślimy, że nie powinno być problemów. Zobaczymy czy jutro zjawią się ludzie zainteresowani pieskiem i wtedy bedziemy myśleć:):):) Podaje Ci jeszcze jeden link z piękną MIŚKĄ ;) która jest w domu tymczasowym u Pani weterynarz.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4243956#post4243956

Posted

No to najwyżej będzie pasztet:cool3:

Czekam na info jak pójdzie jutro i będę działać dalej jak się nie zgodzą Ci to poszukamy następnych :lol: Trzeba być tylko dobrej myśli :p

Posted

Z tymi ludźmi to jest troszkę skompilowana sytuacja, bo to wyglada tak, że i ja i Pani weterynarz wspólnie szukamy domu dla Czarnuszka, i Ci ludzie, którzy są zainteresowani, to są ludzie, których namówiła Pani weterynarz ja ich nie znam, i ja się z nimi nie umawiam, a jak Pani weterynarz ma jakieś informacjie to do mnie dzwoni, no i narazie jeszcze nic nie wiem, więc możliwe, że Ci ludzie się nie zjawili. No cóż trzeba czekać.....

Posted

Z Czarnuszkiem rozegrała się wczoraj zaskakująco przygnębiająca sytuacja. Zadzwoniła do mnie wczoraj pani, że znalazła ogłoszenie na, którym jest Czarnuszek, i powiedziała, że go chce i przyjedzie wieczorem. No więc ja więdząc już, że nikt nie jest psiakiem zainteresowany pojechałam po niego, i przywiozłam do domu. Piesek przeszedł gruntowną kąpiel, wyczesaliśmy, wygłaskaliśmy go, a wszystko po to aby był piękny na przywitanie swoich nowych właścicieli! O umówionej godzinie nikt się nie zjawił, po dłuższej chwili zadzwoniła ta Pani, z którą już rozmawiałam rano, i powiedziała, że jednek pieska nie chce, że przemyślała wszytsko......... I w taki oto sposób w moim pokoju mieszkają dwa pieski i Ja...... Czarnuszka nie mogę oddać do swoich poprzednich właścicieli bo zostanie uśpiony, za Liskiem ludzie dzwonili...... więc może akurat. Proszę o pomoc!!!! Czarnuszek, który ma tak naprawdę na imię Bandżo jest naprawdę wspaniałym pieskiem.

Posted

UWAGA!!!!!UWAGA!!!! CZARNUSZEK (BANDŻO) ZNALAZŁ DOM!!!!:multi: :Dog_run: :bigcool: :klacz: :lilangel: :cunao: :laola: :BIG: :knajpa: :Cool!: :sweetCyb: :smilecol: :thumbs: :loveu: LIBIĄSKA PANI WETERYNARZ ELŻBIETA MATLAK ZNALAZŁA MU ŚWIETNY DOM Z OGRÓDECZKIEM!!!! :Dog_run: :bigcool: :lilangel: :klacz: :knajpa: :cunao: :laola: :BIG: :Cool!: :B-fly: :sweetCyb: :painting: :smilecol:

Posted

Wielka radosc panuje na dogo jesli jestesmy w stanie uratowac kolejne psie zycie.:multi: :multi: :multi:
Ale nie wolno nam zapominac ze na domki czekaja dalsze psiny
LISEK URWISEK z Libiaza, KLUUSKA i ANDZIA z Chrzanowa.