Wisenna Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 12 miesięczny szczeniak szuka domu!!! Piesek jest cały czarny, średniego wzrostu, łagodny, przyjacielsko nastawiony do ludzi, chętny do zabawy, nadaje się dla dzieci- pilnie szuka domu!!! MAŁOPOLSKA - właścicielom spłonął dom, mieszkają teraz w bloku i chcieli oddać psa od uśpienia, jednak weterynarz ocaliła pieska i przebywa teraz w domu tymczasowym - pilnie szuka domu! - więcej zdjęc mogę przesłać na meila. - kontakt: kom. 880 225 896, e-mail: adopcja_psy@tlen.pl Quote
jotpeg Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witaj na dogo, Wisenna! Powyzej masz mape pomocy dogo, wejdz na woj, malopolskie i napisz maile albo prywatne wiadomosci do osob stamtad, zeby zwrocic ich uwage na watek; watki b. szybko spadaja, i latwo cos przeoczyc. Moze napisz o pomoc przy ogloszeniach. Samemu ciezko. Czy psiak jest na allegro? Jesli nie, trzeba go umiescic. Tu masz adres strony adopcyjnej w Krakowie: www.psie-adopcje.krakow.prv.pl takze powyzej masz linki do platnych/bezplatnych ogloszen, gdzie mozna oglaszac psy. Trzeba tez zrobic mu plakat ogloszeniowy i powywieszac w ruchliwych miejscach. Psiak mlody i sliczny, powodzenia! Quote
Wisenna Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Dzieki bardzo jotpeg i Diegula ;) . Ogłoszenie już porozwieszałam na ulicach w loklanych gazetach też już są ogłoszenia. Mam nadzieje, że piesek znajdzie dom, bo jest naprawde uroczy- wygląda jak miniaturka labladora;) . Jeśli macie pomysły gdzie można jeszcze na internecie wkleic ogłoszenia, to prosze pomórzcie! Quote
jotpeg Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 teraz sie lepiej przyjrzalam - czemu on na łańcuchu :angryy: jest? przeciez to szczeniak, i na szyi łańcuch jak u krowy? Quote
Wisenna Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 hmm....spóbuje z tym labladorem, bo na żywo jest naprawde podobny ;) . Ale niestety jest na łańcuchu i to pokaźnym, jest teraz u rodziny tych państwa, którym spłonął dom. Obiecałam, że znajde mu dom, żeby go przetrzymali na troche, ale jest w oklicznej wsi a tam jest takie podejscie do psów.... Albo łańcych na pewnien czas, albo uśpienie...:-( Quote
jotpeg Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 wisenno, to zmien tytul na dogo - zeby bardziej przyciagal, cos w typie: Malopolska szczeniak mix labka na łańcuchu dom spalony!!!!! Quote
Diegula Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 jotpeg napisał(a):wisenno, to zmien tytul na dogo - zeby bardziej przyciagal, cos w typie: Malopolska szczeniak mix labka na łańcuchu dom spalony!!!!! Tak tak zmień koniecznie tytuł!:cool3: Quote
Wisenna Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Nowe zdjęcia: Było pare telefonów w sprawie tego pieska,ale niestety nikt sie nie zdecydował :-( Quote
Wisenna Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 To jest tak wesoła psinka, ciągle chce się bawić, a jest uwiąziona na grubym łańcuchu. Jego tymczasowi właściciel już sie nie cierpliwią, i dzwonią do mnie, żebym szybko znlazła mu dom bo go uśpią, lub wyrzucą....:-( Piesio przyjmuje postawę jak rasowy lablador, ma identycznie postawiony ogon ku górze, inteligentne spojrzenie i duuuuużo ochoty do zabawy! Zasługuje na naprawde kochający dom!! Quote
Wisenna Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Piecho ma juz swoją strone na allegro!!! - http://www.allegro.pl/item175116373_mix_labladora_mlody_sliczny_inteligentny_.html Quote
Wisenna Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Podnoszę... nikt, nie przygarnie tego psiaka??? Jeśli nikt go nie weźmie, to czeka go uśpienie...:-( Quote
fizia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jaki On cudny!!! Nie można pozwolić, żeby Go uśpili!!! Może chociaż narazie jakiś dom tymczasowy by się znalazł...Ja niestety nie mogę Go wziąć... Narazie wysłałam Go Pani, która poszukuje szczeniaka labradora. Może byłoby dobrze dac Go na http://www.labradory.info/ Quote
jotpeg Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 podnosze, zal szczeniaczka na łańcuchu :placz: Quote
jotpeg Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 wklejony tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53127 Quote
fizia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Gdzie dokładnie jest ten Pieseczek? Pani, której Go wysłałam jest Nim chyba zainteresowana. Mieszka w Tychach. Syn tej Pani marzy o labradorze. Quote
fizia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Wisenna napisałam do Ciebie prywatną wiadomość. Nie chciałabym jednak robić zbyt wielkich nadziei...nie wiem czy ta Pani się zdecyduje. Quote
akteris Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Piękny psiak, wygląda na kilka miesięcy najwyzej. A ten łańcuch...Boże, gdzie Ci ludzie mają serca i sumienia??:( A do kościoła to pewnie co niedziele przykładnie latają! O zgrozo! Powodzenia dziewczyny, ten psiaczek musi trafić do ciepłego, kochającego człowieka... Quote
Wisenna Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 hej! Dziekuję bardzo wszystkim za wsparcie!!;) Mam miłą wiadomośc, ktoś się zainteresował pieskiem i przyjedzie go oglądać w niedziele- jest więc szansa, że znajdzie swój dom!! Piesek znajduje sie dokładnie w Libiążu (koło Chrzanowa, Oświęcimia) woj, małopolskie, niedaleko od Tych- jeśli tylko ta Pani skontaktuje się ze mną, wszystko dokładnie wytłumaczę;) . Ale mam nadzieje, że psiak już w niedziele znajdzie swój prawdziwy dom.... Oprócz tego psiaka, mam u siebie jako dom tymczasow, jednego kundelka i jeszcze jednej suni- kundliczce szukam domu, wkrótce im też załoze wątki na dogo.. Quote
Diegula Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:(aby sie znalazł domek) Quote
Recommended Posts