ozzyanula Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 Kajuniu, Ty do mnie wróciłaś... Gdy patrzę na Klarę, tulę ją do siebie, to czuję się tak, jakbyś wciąż była przy mnie. Jak zawsze, na dobre i na złe... Quote
ozzyanula Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 Jakoś ten czas tak szybko mija. Ostatnio rzadko zaglądam tu do Ciebie, co nie znaczy, że zapomniałam o mojej Kajuni. Jesteś ze mną każdego dnia. Taka moja. Na dobre i złe. Wspominam Cię często. Porównuję Klarkę do Ciebie. Ty uwielbiałas pluszaki. Dla Klary mogą nie istnieć. Na zawsze w moim sercu❤❤❤ Quote
ozzyanula Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 Zawsze w sercu ❤. Byłam u Ciebie na działce Kajeczko. Tęskno tak bez Ciebie, Soni... Przytulam Cię mocno i całuje w mokry nosek. Jak zawsze❤ Quote
ozzyanula Posted February 11, 2018 Author Posted February 11, 2018 Kolejny rok za nami... Bez Ciebie, bez Soni, bez drugiej Soni... Ale z Klarą❤ Mimo że nie zaglądam do Ciebie tak często jak kiedyś, to pamiętam i tęsknię. Zaszczepilaś we mnie miłość i ona wciąż trwa...❤❤❤ Quote
Recommended Posts