przyjaciel_koni Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Tundra napisał(a):A co to za przytulisko? Jakie tam sa warunki? Niestety nie jestem pewna (być może Konstancin) w żadnym wątku MINOG nie ma takiej informacji. Jest podany wcześniej kontakt telefoniczny zapewne do MINOG 502338663. Ona ma być teraz niedostępna w necie. Prosiła o zwrócenie uwagi na psiaczka. Quote
przyjaciel_koni Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Psiaczek bez łapek, ale z radosnym usposobieniem prosi o naszą pomoc !!!! Domek mu bardzo potrzebny !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Biedactwo - nikt do ciebie nie zagląda...... Quote
Toska Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 MINOG napisał(a):jesli chodzi o historie łapek-wpadl w sidła i nie dało sie ich odratowac...Dandi ma prawie 3 lata, dobrze czuje sie w przytulisku, jednak jesli ktos chcialby go adoptowac,karmic, piescic, i bawic sie z nim-Dandi bedzie zachwycony...czasem mam wrazenie , ze zachwyca go wszystko-to wyjatkowo pogodny pies:) czy Dandi ma szansę zagościć w czyimś sercu na stałe ? Quote
przyjaciel_koni Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Szanse to może i ma..... Tylko, gdzie ten ktoś ??????? Zauważcie proszę małego !!!!!! Quote
Tundra Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ja znam tez juz takiego pogodnego dwulapka. Zobaczcie sobie na watku Ciapka z Sopotu- post 509, tam sa zdjecia. Tez mnie zauroczyl, a wlasciwie zauroczyla jest niesamowicie pogodna i zupelnie nieswiadoma swojej innosci. To piesek z Rumunii po wypadku kolejowym. Quote
przyjaciel_koni Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Malutki i nieco niesprawny, ale wesoły !!!!!! Będzie opiekuna bardzo kochał !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dwułapkowy piesek o pogodnym usposobieniu prosi o dom !!!!!! Quote
agat21 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Śliczny psiaczek dla kogoś wyjątkowego, z ogromnym sercem, przypomina się!!!! Quote
Marietka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ja przygarnelam sunie bez jednej lapki to MUSZA sie znalezc ludzie ktorzy przygarnal kogos tak wyjatkowego jak DANDI!!! Do gory! m Quote
Toska Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 czy ktoś mógłby poogłaszać Dandisia w necie ? podobno jest na Allegro , ale nie wiem czy to aktualne ? więcej ludzi mogłoby go zobaczyć -może wśród nich czeka ktoś na Dandiego ? Quote
przyjaciel_koni Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dandi bez tylnych łapek - bardzo potrzebna pomoc !!!! Miał wypadek, został uratowany, teraz dom bardzo by się małemu przydał !!!! Własny dom...... Prosimy o ogłoszenia dla Dandiego !!!!!! Im więcej tym lepiej !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Pokazuj się częściej malutki !!!!! Powinieneś być wciąż widoczny..... Quote
agula Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Pokazuj się częściej malutki !!!!! Powinieneś być wciąż widoczny..... do góry :multi: Quote
przyjaciel_koni Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 I znowu Dandi samotny...... Tak bardzo pokrzywdzony.... Quote
Recommended Posts