eloise Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ja też mam bezłapka ze schronu, i też jest pogodny! mój nie ma tylko 1 łąpy i doskonale sobie radzi, ale jakby nie było jest kaleką, a był największym rozrabiaką w schronie! i dostarczał wiele radości innym psom i ludziom :) jak okazało się, że chcemy go zabrać, to kierownik schroniska powiedział-i kto będzie nam teraz rozrabiał? :) Quote
eloise Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Łatuś promuje się w necie ;-) : Łatek- forum.gazeta.pl Łatek- psy.pl Łatek- eurocity.pl Łatek- 4lapy.pl Łatek- ale.gratka.pl Łatek- eoferty.com.pl Łatek- kupiepsa.pl Łatek- bono-polska.pl Łatek- mojpupil.pl Łatek- animalia.pl Łatek- zwierzaki.org Łatek- kupsprzedaj.pl Łatek- kupiszpsa.pl Łatek- pineska.pl dziewczyny, tu można wystawić Dandiego Quote
MINOG Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 dzieki jutro popracuje i powystawaim, dzis jakies grypsko mnie lapie....ale kochana jestes -dzieki:* Quote
eloise Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 taki piesek w ogóle nie zdaje sobie sprawy, że czegos mu brakuje, gdyby mu sie trafił domek bez schodów i z ogrodem byłby nieocenionym towarzyszem! Ja wierzę, że znajdzie swojego człowieka Quote
MINOG Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 pokazuje go wszedzie-moze gdzies tam czeka domek... Quote
MINOG Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Dandi mieszka w psim przytulisku pod Warszawa, nie widzialam go od tygodnia-wiec nie mam najnowszych wiesci, jedno jest p[ewne nadal jest do adopcji.... Quote
agula Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 MINOG napisał(a):Dandi mieszka w psim przytulisku pod Warszawa, nie widzialam go od tygodnia-wiec nie mam najnowszych wiesci, jedno jest p[ewne nadal jest do adopcji.... do góry pieseczku po domek Quote
Recommended Posts