halbina Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 zeby tylko nie bylo z tego nowego gatunku... :cool3: :roll: :evil_lol: Quote
niunia32 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 halbina no raczej nie powinno być :) hmm... a ciekawe jakby taki gatunek wygladal :P pozdrawiamy tajfunek & niunia Quote
Sylwia&westie Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Życzonka dla was od nas :razz: [SIZE=3] Wiadra zimnej wody w Dyngusa:-), wesołego jajka, pyszności, śmiechu i zabawy, zajączków łaskawych, kurczaków i bazi -życzy Ci ktoś, kto pamięta i w święta! Pozdrawiam ! Quote
zuzolandia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 WIELKANOCNE BUZIACZKI przesyła cała ZUZOLANDIA !!!! Quote
*Ania...Niuf* Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witamy:loveu: nie wiem czy składałam już życzonka ale złożę jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ:loveu: Życzą Ania&Diana&Max Quote
niunia32 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Sylwia&westie, zuzolandia, *Ania...Niuf* bardzo dziekujemy :* pozdrawiamy tajfunek & niunia Quote
halbina Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A to kto? Tajfunek?... WESOŁEGO ALLELUJA ŻYCZY NASZE STADO! Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi. Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie. Halina Quote
ferraribox Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy zdrówka,wiosennego słoneczka i smacznego jajeczka. Asia,Koka,Nomi,Gaston Quote
Kasia_zg Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witam Serdecznie!! Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świetego i czasu wolnego. Życia zabawnego w jaja bogatego i wogóle wszystkiego, kurcze najlepszego! Wesołych Świąt! Gorące pozdrowionka!! Przyjemnej nocki i Kolorowych słodziutkich snów! Buziaczki!!!! Quote
Shilah Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Mnóstwo życzeń w koszyczku przy wielkanocnym stoliczku, kolorowych pisanek i mokrych ubranek w lany poniedziałek.. Tego wszytskiego życzą Wam Shilah & Gizmo A poniżej wielkanocne motylki specjalnie dla.. Quote
niunia32 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='halbina'] A to kto? Tajfunek?... hihi Tajfun i Platon bardzo podobni :) halbina,ferraribox, Kasia_zg, Shilah bardzo dziękuję :* p.s. Shilah fajnie gizmo wyglada w motylkach :) miłego dnia! pozdrawiamy tajfunek & niunia Quote
WinterGirl Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
*Ania...Niuf* Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Witajcie:multi: powiedz Tajfunkowi że w pościeli mu do pyska:roll: super wygląda:loveu: Quote
niunia32 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 czesc kochane cioteczki! my po świątecznym obiedzie. święta mijają [quote name='*Ania...Niuf*']Witajcie:multi: powiedz Tajfunkowi że w pościeli mu do pyska:roll: super wygląda:loveu: dziękuje, na pewno przekaże :D a co powiecie o tym? a w koszyczku była szyneczka dla mnie :) i tu poranna zabawa z pancia [SIZE="1"]silowanie z pileczka :P buziaki dla wszystkich!!! :) :* pozdrawiamy tajfunek & niunia Quote
WinterGirl Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 jak miło nowe fotki, Tajfek z owieczką rozkoszne foto :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
niunia32 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='bGirl']jak miło nowe fotki, Tajfek z owieczką rozkoszne foto :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Dziękujemy :) :* moj psiak właśnie leży obok na kanapie i śpi słodko :) :loveu: ja też zaraz mykam i życzę wszystkim pozdrawiamy tajfunek & niunia Quote
zuzolandia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 .no prosze psiokiem sie wyreczyli i ze swieconka do koscioła wysłali ;-) eeheh witanko i buzianko ;-) kofffaniutka;-) Quote
niunia32 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='zuzolandia'] .no prosze psiokiem sie wyreczyli i ze swieconka do koscioła wysłali ;-) eeheh witanko i buzianko ;-) kofffaniutka;-) czesc kochana! :) no tak, kimś trzeba było sie wyręczyć :P :evil_lol: no ale teraz to już serio uciekam papa buziaki nocne dla wszystkich pozdrawiamy tajfunek & niunia Quote
WinterGirl Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 zaglądamy zostawić nocnego buziala Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] Quote
niunia32 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='bGirl']zaglądamy zostawić nocnego buziala Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] dziękujemy :* pozdrawiamy tajfunek & niunia Quote
niunia32 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Witamy w lany poniedziałek ja już zaliczyłam trochę wody, mam nadzieje, że więcej nie dostanę. psiak śpi pozdrawiamy tajfunek & niunia Quote
niunia32 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='bGirl']dzień dobry czyli u WAS mokry dyngus :razz: milutkiego popołudnia Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1] troche mokry :) aż się obawiam iść do Adama na obiad, czy czasem do wanny nie wlece, ale chyba nie. w końcu już mnie dzisiaj zdążył 2 razy oblać [SIZE="1"]oby sobie dał już spokój :) Tajfkowi też się dzisiaj zostało byciem oblanym, a potem ładnie obszczekał lejącego :) bGirl udanego popołudnia! pozdrawiamy Tajfunek & niunia Quote
kesslee Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Hej Kochani! :loveu: Witamy serdecznie, stęskniliśmy się :loveu: Quote
niunia32 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='kesslee']Hej Kochani! :loveu: Witamy serdecznie, stęskniliśmy się :loveu: hej kochana! cieszymy się, że wpadłaś do nas z wizytą :) :loveu: buziaki :* a tu taki mały prezent :) [SIZE="1"]w postaci takiej jakiej widać :P pozdrawiamy Tajfunek & niunia dodano kochane ja już uciekam od komputera! życzę wszystkim spokojnej nocy a czworonogą razem z tajfkiem przesyłamy mizianko pozdrawiamy Tajfunek & niunia Quote
Recommended Posts