kesslee Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Witamy serdecznie tak wczesnym popołudniem ;) Mam nadzieję, że dzień przebiega doskonale :D Quote
Likaa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Witamy Tajfunka :) Dziękujemy za odwiedziny :lol: Czekamy na nowe fotki zwlaszcza ujęć sportów ekstremalmnych :D Los Tajfunos bajecznos :) ;} Miłego popołudnia i WESOŁYCH ŚWIĄT :) Quote
niunia32 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='kesslee']Witamy serdecznie tak wczesnym popołudniem ;) Mam nadzieję, że dzień przebiega doskonale :D Witamy! dzien przebiega swietnie! mam nadzieje ze u Was tez :) [quote name='Likaa']Witamy Tajfunka :) Dziękujemy za odwiedziny :lol: Czekamy na nowe fotki zwlaszcza ujęć sportów ekstremalmnych :D Los Tajfunos bajecznos :) ;} Miłego popołudnia i WESOŁYCH ŚWIĄT :) Hej! jak tylko nowe foteczki ze sportow ekstremalnych zrobimy to nie zapomnimy wstawic :) hmmm to chyba tez mozna poniekad do ekstremalnych zaliczyc :evil_lol: a na razie kilka jeszcze z poprzedniego spaceru i kilka starszych tu ze spaceru z ucieta pancia [SIZE="1"]eh ten nasz fotograf, no.. :) silowanie z moim A. no i te starsze z kwiatuszkami [SIZE="1"]lub jak kto woli w kwiatuszkach :) i tu tak smiesznie mu pysk wyszedl kiedys [SIZE="1"]fotka robiona przez brata Tajfek przed chwila wrocil z biegania z bratem i siedzi na balkonie... nic tylko balkon-dwor-balkon-dwor no i czasem lozko, albo plytki dla wszystkich pozdrawiamy Tajfek & niunia Quote
halbina Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Te same rozrywki mają z Platonem, tylko że Platon ma dopiero rok... Quote
niunia32 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 halbina napisał(a):Te same rozrywki mają z Platonem, tylko że Platon ma dopiero rok... hihihi to mlodzieniaszek z Platona :) buziaki Tajfek & niunia Quote
zuzolandia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 .NO TO CI DOPIERO EKSTREMA;-) heehheheh Witankooooooo kochanaaaaaaaaaaaa ;-) buziaczki slemy ;-) Quote
WinterGirl Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 biało- czarni szepczą kolorowych snów Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
WinterGirl Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 delikatnie otwieramy drzwi od wasze galerii, aby się przywitać, tulasek Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Elizusiek Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Witamy, ale fajowe zdjęcia Tajfuniaka :loveu: buziaki dla Was :kiss_2: Quote
niunia32 Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Witamy wszystkich!! w koncu udalo mi sie dzisiaj tutaj zajrzec :) eh... musze sie poskarzyc na Tajfunka dzisiaj, bo byl bardzo nie grzeczny na dworze. nie chcial ladnie isc, ciagnal. i nic tylko niuchal.... ehh... ten czas cieczek... [SIZE="1"]musze przejrzec foteczki, ktore mamy i ktorych jeszcze nie bylo :) buziaki dla wszystkich pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Elizusiek Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Czekamy ,czekamy na foteczki :) Miłej nocki dla Was Quote
niunia32 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Witamy! w koncu na dluzej tu zagladamy [quote name='Elizusiek']Czekamy ,czekamy na foteczki :) Miłej nocki dla Was juz sie robi! mialy byc starsze fotki, ale wrzucam nowe ostatnio mi bGirl pisala ze Tajfun to pies na medal i tym zdaniem dala mi pomysl na fotki :) [SIZE="2"]tutaj wielki uklon i buziak w Twoja strone wiec do zdjec Tajfek dostal moje medale :) tutaj z jednym i z 4 bardziej wartosciowymi i jeszcze 2 foteczki z rana [SIZE="1"]tu patrzy akurat na ziemie, wszedzie byle by sie na mnie nie popatrzec jak pstyrkam fotke [SIZE="1"]tu zaglada za psem hihihi zabralam wczoraj Tajfuna po papier toaletowy do sklepu i jak on go fajnie niosl.... chwycil cala paczke do pyska zrobil swoja postawe do noszenie, czyli miedzy innymi pysk do gory i szybko do domu.... :) musze zawsze nosic chocby tel, bo zapomnialam jak szlismy i nie mialam jak tego udokumentowac Quote
WinterGirl Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 i jak pięknie udokumentowane -pies na medal- tylko podium brak :razz: [SIZE=1]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
niunia32 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='bGirl']i jak pięknie udokumentowane -pies na medal- [SIZE=1]tylko podium brak :razz: hmmm trzeba by bylo pomyslec o jakims podium :) hihihihi :P pozdrawiamy Tajfek & niunia Quote
halbina Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 te medale to za uprawianie sportów ekstremalnych czy za zasługi w noszeniu papieru toaletowego?... :cool3: A my mamy takie miniaturowe, ciut szczekliwe cudo w domu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4519291#post4519291 Quote
niunia32 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='halbina']te medale to za uprawianie sportów ekstremalnych czy za zasługi w noszeniu papieru toaletowego?... :cool3: A my mamy takie miniaturowe, ciut szczekliwe cudo w domu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4519291#post4519291 medale za jedno i drugie :P :lol: hihihi a piesio cudny :loveu: pozdrawiamy tajfek & niunia Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 cześć niunia i Tajfunek jak rozmowy na temat nowego psiaka? [SIZE="1"](ale masz championa w domu :) ) Quote
Kasia_zg Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witam...ależ przystojniak z Tajfunka...a jak sie pieknie prezentuje w medalach...ślcznie wyszedł na tych foteczkach. Uściski dla Tajfunka i pozdrowionka dla Ciebie niunia!! Quote
niunia32 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Elizusiek']cześć niunia i Tajfunek jak rozmowy na temat nowego psiaka? (ale masz championa w domu :) ) hihi no champion z niego ogromny :) a jak narazie nic, co do nowego pieska :( buuu, ale bylysmy z mama na targu i tam ludzie chceli sprzedac szczeniaki i gdybysmy tam dluzej postaly to pewnie bysmy wziely go. ale on bylby troszke mniejszy niz Tajfek :) heh ale wolalabym miec malego pieska... mam nadzieje ze jednak w koncu ojciec ulegnie..... pozdrawiamy Tajfek & niunia Quote
niunia32 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Kasia_zg napisał(a):Witam...ależ przystojniak z Tajfunka...a jak sie pieknie prezentuje w medalach...ślcznie wyszedł na tych foteczkach. Uściski dla Tajfunka i pozdrowionka dla Ciebie niunia!! Witaj!!! bardzo dziekujemy za wszystko rowniez przesylamy usciski i gorace pozdrowienia Tajfek & niunia Quote
zuzolandia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 .nioooooo interchampion jak nic ;-) Witaj kochana ;-) caluski nocne przesyłamyyyyyyyyy!!!!!!!! Quote
WinterGirl Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 mięciutkich snów..kochani [SIZE=1]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Kasia_zg Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Z samego rana postanowiłam do was zajrzeć i życzyc wam milutkiego i przyjemnego dzionka!! Quote
Elizusiek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dzień dobry Kochani miłego dzionka i ładnej pogody bo u nas brzydko :( Quote
*Ania...Niuf* Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cześć niunia:loveu: :loveu: :loveu: ale tajfunkowi do pyska z tymi medalami;) Quote
Recommended Posts