niunia32 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Helo!!! pancia znalazla jakas zimowa fotke z zeszlego roku a tutaj znowu plywam, tylko ze to z kiedy indziej niz te co wyzej sa z pileczka co tam jest?? ze smycza... ale jestem, pancia chciala mi pstryknac fotke to 2 razy mi przypadkiem ta smycz wypadla z pyska :D hihihi a tak czasem spie :) serdecznie wszystkich pozdrawiam Łapka!!! Tayfun & niunia Quote
WinterGirl Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 przybijamy Łapkę i zostawiamy ogromnego tulaska focie bombowe Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
niunia32 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 DzIeN dObRy!! dzisiaj piekny dzien!! heh pancia ma maly remont w pokoju i wyniesli dywan na klatke i wczoraj wracajac ze spacerku musialem sie polozyc na nim. tak jak zawsze na wszystkich kanapach fotelach ktore wynosili podczas remontu na klatce a tutaj sobie wlasnie odpoczywam na balkonie pani wola, to patrzymy na nia :) a tutaj wyszedl sasiad na balkon i musialem sie przywitac wiec wstalem :) zyczymy wszystkim udanej niedzieli!! pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
WinterGirl Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 pozdrawiamy milutko w to słoneczne popołudnie Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
zuzolandia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 .wyginam smiało ciało eheheh; .juz mi sie marzy jakis pobycik gdzies nad woda .........;-) Witanko ;-) pzytulanko;-) Quote
niunia32 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 bGirl, zuzolandia przytulaki dla Was. bardzo dziekujemy za odwiedziny a Tajfun byl dzisiaj z moim starszym bratem pobiegac do lasu i skorzystal z okazji wskoczenia do jeziora. do domu przyszedl strasznie brudny tutaj brudas czeka na kapiel a ile było problemów zeby go do wanny wlozyc... w pewnym momencie było mi go zal... eh... do jeziora to pierwszy, ale wanny sie boi strasznie tutaj juz w wannie a tutaj w koncu mogl sie zemscic na szmacie i sie z nia bawil na balkonie tutaj akurat moj brat go okryl nia a teraz mały misiu ladnie pachnie i grzecznie lezy w przedpokoju :) a teraz juz mowimy Quote
halbina Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 A my nie mamy wanny... :placz: :placz: :placz: Quote
WinterGirl Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Nas też to czeka, WielkoLUD i kąpiel.. już boje się myśleć..jakie będą efekty [SIZE=2]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
zuzolandia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Matyldooooo nie mowcie o kapieli ......trza by kudłatą na swieta odswiezyc ;-) ale jak sobie pomysle ile to zajmuje czasuuuu i mi sie nie chce eheheh;-).....dobrałnoc ;-) Quote
halbina Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Macie gg? prosimy o skopiowanie i przesłanie znajomym, te psy potrzebują pilnie naszej pomocy i domków: Szukamy domków dla tych piesków: Azor to pies łagodny i kochający ludzi i koty, lubi wycieczki, myka za suczkami, więc powinien znaleźć domek z ogródkiem dobrze zabezpieczonym płotem, a najlepiej w mieszkaniu... nie może mieszkać z innymi samcami: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32171&page=5 ta sunieczka przeszła bardzo wiele, jest pokaleczona na ciele, ale wciąż kocha ludzi i chce żyć: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55322 a może ktoś pokocha doga? polecam! http://www.dogiadopcje.republika.pl/do_adopcji.html domku szuka także piękna 8-letnia suczka owczarka niemieckiego - pies stróżująco-pilnujący http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39831 Tobik był w domu tymczasowym, niestety kiedy zostaje sam - rozrabia i bałagani, ale może ktoś chciałby tego boksiowatego młodego żywiołowego psiaka? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36421 Bardzo proszę o rozesłanie wśród znajomych na gg, może ktoś szuka pieska, a może nie szukał, ale się zakocha? pozdrawiam! halbina Quote
niunia32 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Witamy! my juz dzisiaj po dwoch spacerach :) na drugi Tajfun tak prosil by sie isc ze mna do sklepu. ehh teraz lezy na kanapie i slucha co sie w przed pokoju dzieje.... halbina napisał(a):Macie gg? prosimy o skopiowanie i przesłanie znajomym, te psy potrzebują pilnie naszej pomocy i domków: Szukamy domków dla tych piesków: Azor to pies łagodny i kochający ludzi i koty, lubi wycieczki, myka za suczkami, więc powinien znaleźć domek z ogródkiem dobrze zabezpieczonym płotem, a najlepiej w mieszkaniu... nie może mieszkać z innymi samcami: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32171&page=5 ta sunieczka przeszła bardzo wiele, jest pokaleczona na ciele, ale wciąż kocha ludzi i chce żyć: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55322 a może ktoś pokocha doga? polecam! http://www.dogiadopcje.republika.pl/do_adopcji.html domku szuka także piękna 8-letnia suczka owczarka niemieckiego - pies stróżująco-pilnujący http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39831 Tobik był w domu tymczasowym, niestety kiedy zostaje sam - rozrabia i bałagani, ale może ktoś chciałby tego boksiowatego młodego żywiołowego psiaka? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36421 Bardzo proszę o rozesłanie wśród znajomych na gg, może ktoś szuka pieska, a może nie szukał, ale się zakocha? pozdrawiam! halbina przeslalam a co do kolejnej kapieli to ja nie chce myslec o niej.... mam nadzieje ze szybko sie psiak nie wybrudzi bo to byla katorga zarowno dla niego jak i dla nas.... a tutaj ladnie czekalismy na autobus by pomachac pewnemu panu :) tylko nie wiem czy cos widac... a tutaj niuchacz Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witamy cieplutko i mięciutko oooo jaki pływnik :bigcool: Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 niunia32 witamy cieplutko buziale od biało- czarnych bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
niunia32 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Elizusiek, bGirl Witamy, witamy :) dziekujemy za buziale od bialo-czarnych pani dzisiaj troche zabiegana bo sprzata, ja narazie sobie drzemie, ale slyszalem ze mam isc nie dlugo z pancia na sacer :) jupi!! nie moge sie juz doczekac [SIZE="1"]przeciez dopiero dwa razy bylem, czemu oni mnie tak rzadko zabieraja na spacery?? nie rozumiem tego ps. slyszalem ze pancia mysli nad jakims braciszkiem dla mnie?? hmmm buziaki :* pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 niunia32 napisał(a): ps. slyszalem ze pancia mysli nad jakims braciszkiem dla mnie?? hmmm Jakim braciszkiem? Już masz psiaczka na oku? Cos więcej o przyszłym braciszku!!!! Quote
niunia32 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Elizusiek napisał(a):Jakim braciszkiem? Już masz psiaczka na oku? Cos więcej o przyszłym braciszku!!!! jeszcze nie wiem, myslalam o jakims szczeniaczku kundelku, moj brat chcialby mopsa... hmm gdybym miala dom, to chcialabym wziasc rodzonego brata Tajfuna jak by byla mozliwosc... narazie rozmowy w domu trwaja i zobaczymy co z tego wyjdzie Quote
kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Dzieńdobry, dzieńdobry, Ja tak przelotem chciałam życzyć milego dnia wszystkim. I pędze dalej :lol: :multi: Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 niunia32 napisał(a):jeszcze nie wiem, myslalam o jakims szczeniaczku kundelku, moj brat chcialby mopsa... hmm gdybym miala dom, to chcialabym wziasc rodzonego brata Tajfuna jak by byla mozliwosc... narazie rozmowy w domu trwaja i zobaczymy co z tego wyjdzie to trzymamy kciuki aby w domu wszyscy sie zgodzili :thumbs: :lol: Quote
niunia32 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):Dzieńdobry, dzieńdobry, Ja tak przelotem chciałam życzyć milego dnia wszystkim. I pędze dalej :lol: :multi: Witamy Rowniez zyczymy miłego dnia!! Elizusiek napisał(a):to trzymamy kciuki aby w domu wszyscy sie zgodzili :thumbs: :lol: to ja nie dziekuje, by nie zapeszyc :) najgorzej to chyba z ojcem bedzie, ale mam nadzieje ze uda mi sie go przekonac :) Quote
niunia32 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 hihihi pancia wziela aparat cyfrowy i jej nie dzialal... :D ale miala komore... tutaj grzecznie czekalem na pancie troche sobie pochodzilismy i znowu mi pancia rzucala pileczka [SIZE="1"]jak ja to lubie :) [SIZE="2"]ale tu akurat jej nie widac a tu tak zawialo, ze mi smiesznie uszy postawilo ja jeszcze lece po starsza pancie i spac... zyczymy z pancia wszystkim slodkich snow.... papa do jutra pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 otobucket.com/albums/s76/niunia32/112.jpg" class="ipsImage" alt=""> Ooo jak grzecznie czeka :lol: Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 dreams [SIZE=1]cudne te zielone fotencje Tajfunka bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
zuzolandia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 .a nosek to gdzie ??????? Witanko i psytulanko ;-) no i czekamy na wiesci o kolejnym czworonogu;-) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Hej niunia:multi: Masz ślicznego Tajfunka:lol: podrap go za uszkiem odemnie;) Quote
niunia32 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a):Ooo jak grzecznie czeka :lol: o dziwo grzecznie czekal, bo czasem jak zacznie szczekac to go pol osiedla slyszy :D bGirl napisał(a):cudne te zielone fotencje Tajfunka dziekujemy zuzolandia napisał(a):.a nosek to gdzie ??????? Witanko i psytulanko ;-) no i czekamy na wiesci o kolejnym czworonogu;-) nooo nosek nam troche sie nie zmiescil na zdjeciu a tutaj zdjecie zrobione chwilke przed tym z uszkiem a co do nowego czworonoga, to jeszcze nie wiadomo, ciezko z ojcem by go namowic, ale mam nadzieje ze jednak sie uda.... chcialabym jeszcze takiego maleg pieska :) :) zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie :) jezeli by w przyszlosci wyszlo tak ze bede miala zamieszkac z tesciowa to moge zapomniec o czworonogu z powodu tesciowego uczulenia na siersc buuu :(.... *Ania...Niuf* napisał(a):Hej niunia:multi: Masz ślicznego Tajfunka:lol: podrap go za uszkiem odemnie;) bardzo dziekuje :) Tajfunek juz podrapany :):) wlasnie wrocil ze spacerku krotkiego.... i poszedl poodpoczywac... a narazie mowimy PA PA! bo pancia ucieka na uczelnie milego dnia wszystkim!! :* pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Recommended Posts