niunia32 Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Dzien dobry wszystkim :) ja juz po porannym spacerku z pancia a teraz ladnie prosze jednego z panow by mnie wzial na spacer, bo pancia zaraz wychodzi. moze bede mogl wziasc pileczke?? ladnie dzisiaj sloneczko swieci :) hihihi nie lubie deszczu, snieg tak ale w duzych ilosciach! Quote
ferraribox Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :loveu: :loveu: Galeryjkę odwiedziłam:crazyeye: .Tajfunik jest urokliwy i widać,że :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: b:loveu: arrrrdzdzoooo kochany przez swoją pańcie:loveu: :loveu:. Quote
niunia32 Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 ferraribox napisał(a)::loveu: :loveu: Galeryjkę odwiedziłam:crazyeye: .Tajfunik jest urokliwy i widać,że :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: b:loveu: arrrrdzdzoooo kochany przez swoją pańcie:loveu: :loveu:. bardzo dziekujemy za wizyte :):):) oprocz panci kocha mnie jeszcze druga starsza pancia mama, tata i 3 panow. i pozostala rodzine ktora czesto u nas bywa, czyli w sumie 12 osob :) Quote
WinterGirl Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Tajfunek wie za co.. Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
niunia32 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='bGirl'] Tajfunek wie za co.. tak wie za co :) bardzo dziekuje i rowniez przesyla tulasy dla rodzenstwa i Dwunoznej taka mala sesja kanapowa tutaj jeszcze w lozku tu juz lezy na kanapie a tu sobie drzemie :) w obecnej chwili Tajfun pilnuje drzwi by nikt ich nie otworzyl (tak sie rozwalil pod drzwiami :):) ) Quote
WinterGirl Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 dziękujemy za tulaski z samego rana, i życzymy P.S. kanapowa sesja bajkowa jego oczęta są prze- cudne?! [SIZE=2]Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] Quote
Elizusiek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Tajfunek wie co dobre,też chętnie bym dzisiaj cały dzien przeleżała przyklejona do podusi a tak wogóle dzieńdoberek :) Quote
niunia32 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Elizusiek napisał(a):Tajfunek wie co dobre,też chętnie bym dzisiaj cały dzien przeleżała przyklejona do podusi a tak wogóle dzieńdoberek :) Witamy witamy :):):) Wrocilismy z krotkiego spacerku zmoknieci. Tajfun wlasnie spi na dywanie pomiedzy łóżkami :) na kanapie uwielbia spac sam, no chyba ze przyjdzie do kogos sie polozyc, ale jak ktos chce sie polozyc kolo niego i przytulic to ucieka gdzie indziej lezec Quote
zuzolandia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ,no po prostu rozkoszna psinkaaaaaaaaaa ;-) Witamy wpadlim z rewizyta zobaczyc co tez kryje sie w tej galerii;-) ,idziem ogladac dalej .........;-) Quote
zuzolandia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 .nio te puszyste kocisko;-) tez niczego sobie ehhehe Quote
zuzolandia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 namiasta egiptu w tyle heheh ;-) Fajna galeryjka i psiulek sliczniasty pozdrawiamy milusioooooo;-) Quote
niunia32 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 zuzolandia serdecznie witamy w naszej galerii :) bardzo dziekujemy :):) zapraszamy ponownie. slemy buziole! :* a tutaj krotka zabawa z moimi kapciami z kitekat Quote
WinterGirl Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 kolejna porcja fotencji Tajfunk i kopciuchowe kocięta, bombowe ujęcie!? buziale Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] Quote
niunia32 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='bGirl']kolejna porcja fotencji Tajfunk i kopciuchowe kocięta, bombowe ujęcie!? buziale dziekujemy :) [quote name='halbina']Taki całuśny jest też mój Platon... hihihi ale fajnie :) buziaki i tulasy dla wszystkich nas odwiedzajacych :):) Quote
halbina Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 A jak się robi coś takiego? Ja też chcę!!! O Bosz! Mordeczka koffana! Quote
niunia32 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='halbina'] A jak się robi coś takiego? Ja też chcę!!! wejdz na http://tickers.families.com/ tam sie musisz zalogowac i wybrac jakis suwaczek, np urodziny i potem postepujesz tak jak pisze :) :) O Bosz! Mordeczka koffana! bardzo dziekujemy :):) Pozdrawiamy! Tajfun & niunia Quote
Elizusiek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='halbina'] A jak się robi coś takiego? Ja też chcę!!! poczytaj TUTAJ Quote
niunia32 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 i jeszcze kilka foteczek z nie tak dawnego zimowo-wiosennego spaceru gdy bylo pieknie zabawa z pileczka na garazach z profilu :) mialo byc turlanie, ale zdechlem nasz avatarek :) w wiekszym wydaniu a tutaj czekam na ukochanego panci spacerek po lesie z patykiem a tutaj z poznana nowa kolezanka :) dostalem nawet buziaka od niej, ale panci nie udalo sie tego uchwycic. i z buziaka wyszlo o takie zdjecie a my na dzisiaj mowimy juz i wszystkim zyczymy slodkich snow pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
halbina Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Eeee tam, od razu "z patykiem".... z patyczkiem Tajfun, z patyczkiem... Tajfunek chyba w lekkim osłupieniu po tej czułości na pierwszej randce?... Quote
niunia32 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Witamy w bardzo wietrzny ale sloneczny dzien! my juz po jednym spacerku dzisiaj, krociutkim bo pancia jechala na basen i mnie nie zabrala, a ja tak bardzo lubie wode [quote name='halbina'] Eeee tam, od razu "z patykiem".... z patyczkiem Tajfun, z patyczkiem... Tajfunek chyba w lekkim osłupieniu po tej czułości na pierwszej randce?... no tak, jak moglam pomylic patyk z patyczkiem :) hehe w oslupieniu byl wielkim, w koncu po kilku powachaniach sie dostal buziaka :):):) Quote
kinga.l Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Śliczny piesek!!!!!! :) Dzięki za odwiedziny, i zapraszam spowrotem bo jest ok. 30 nowych fotek :D Pozdrawiam :) Quote
niunia32 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 kinga.l napisał(a):Śliczny piesek!!!!!! :) Dzięki za odwiedziny, i zapraszam spowrotem bo jest ok. 30 nowych fotek :D Pozdrawiam :) Witamy!!! dziekujemy za wizyte a z zaproszenia na pewno skorzystamy :) :) juz biegne do Was!! pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
WinterGirl Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ach ten twój przystojniak :loveu: witamy cieplutko [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, EDDY [SIZE=1] Quote
niunia32 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='bGirl'] ach ten twój przystojniak :loveu: witamy cieplutko przystojniak dziekuje :) tulasy dla Was! :* pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Recommended Posts