niunia32 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 hello! właśnie wróciłam z nad morza fajniuśnie było, ale stęskniłam się za moim Tajfuniastym ... teraz czekam aż mama się zdecyduje na szybki zakup cyfrówki to wtedy będę mogła dziennie nowe fotki robić :) Quote
Dobcia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Hey!!! To nam pozostaje tylko czekać na szybką decyzje mamy... mam nadzieję, ze nie będzie długo zwlekać:cool3: Quote
niunia32 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 no ja też mam nadzieje, że zwlekać nie będzie a teraz krotka fotorelacja z nad Bałtyku z Jastrzębiej - Górze (tam mialam swoją drugą kwaterę przebywając nad morzem Wąwóz Chłapowski Latarnia w Rozewiu a tak wygląda plaża we Władysławowie o 23 i wczasie podróży świtanie i wschód słońca Quote
zuzolandia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witanko !!!!! piekneeeeee foteczki !!!!! nasze morze jest niesłychanie urokliweee tylko szkoda ze takie zimneee ;-) buziaczki złociutka !!!! Quote
niunia32 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 hej... no wlasnie, szkoda ze nasz Baltyk zimny... ale frajdy daje duzo :) pozdrawiam goraco Quote
a_ga.isk Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witam ;) Cudne fotki ;) Ta: http://i149.photobucket.com/albums/s76/niunia32/P1060901.jpg mi się szczególnie podoba :p Quote
zuzolandia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Doberek doberek ;-) kochaniutka a gdziety sie tak smykosz ze Cie ni ma ??? buzioleeeeee Quote
Kati Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Super fajne fotki, aż chciałoby się tam być. :) Quote
Kasia_zg Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witaj Natalnio :) Po tych przepieknych zdjeciach widać ż wypoczynk nad morzem sie udał :) to fajniusio:) Pozdrawiamy Cie cieplusio zostawiamy gorace buziale i tulaski dla Tajfunka:loveu: :loveu: Quote
niunia32 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 dziekuje bardzo, miło mi :) cieszę się ze fotki się podobają :) kasiu wakacje były baaaardzo udane :) Kati - ja bym tam chciała wrócić. teraz taka fajna pogoda tam jest.... Zuzole a ja sie smykam roz tu roz tam.. czesciej tam :P dzisiaj prawie cały dzień poza domem.... a_ga.isk hihihimi sie ta fotka również najbardziej podoba :) a że tego mojego czworonoga dawno nie było to tak dla przypomnienia :P Na Tajfka zawsze można liczyć, jeśli chodzi o pomoc w noszeniu zakupów: pozdrawiamy gorąco :* Quote
niunia32 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Elizusiek']Ale słodki pomocnik :loveu: nio :) a potem te worki targa :P a ja zapomniałam kogoś przedstawić... małego Zyziola, który mieszkał u właścicieli domu, w którym mieszkałam we Władysławowie Quote
zuzolandia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Matyldoooooooooo co za rude cudenko !!!!! przesliczny !!!!! No w koncu sie dziołszko kapnełąs i Tajfuniastego nam tu dałąs ;-) heeheh To nie chodz za bardzo tam tylko badz tu;-) ehehhhe witanko i pozdrawianko !!!! Quote
Elizusiek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ale śliczności z tego Zyziolka :loveu: taki jamniczkowy lisek :loveu: Quote
WinterGirl Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Witamy cioteczkę i Tajfuniastego nareszcie się spotykamy co cieszy nas ogromnie.. buziale [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
niunia32 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 hej hej kochane cioteczki :) troszke mam problemik z Tajfkiem, bo łobuz nie chce za bardzo jeść, na dworze by siedział teraz cały czas z pyskiem w trawie... niestety wysyp cieczek... ponowny w tym roku... :/ ale trochę radości i poprawy chumoru Tajfek stworzył wczoraj wieczorem... z ogromną radością niósł pustą butelkę praktycznie całą drogę spaceru, a przy tym chodził i merdał ogonkiem.... a jutro odpust Quote
niunia32 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 dzień doerek wstawiam kilka fotek kotków i Tajfka oczywiście a chyba dawno nie było kotkow moich : zaczynam od Filadelfii zwanej Filą :P Kizia - wieczny śpioch i na szafie i jeszcze 4-ro łapowiec - Tajfuniasty mała namiastka jutrzejszej sesji nad jeziorem większość zdjęć robiona komórką, więc nie bijcie za jakość fotek dzisiaj byłam biegać po prawie 2 miesięcznej przerwie i bardzo cięzko się biegało.... Tajfek też miał problemy, bo pod koniec to musiałam go ciągnąć, nie chciał iść. oczywiście wykąpał sie w błocie i trzeba było się wykąpać w wannie.... a jak to tajfek i wanna to od razu ryk, piszczenie i nie wiadomo co jeszcze... ale chyba doszedł do wniosku, że nie uda się wymigać i po dobroci dał się wciągnąć do wanny i umyć :) Quote
olifka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Śliczne psiaki i kociaki :loveu: http://i149.photobucket.com/albums/s76/niunia32/P1060597.jpg Taki nietypowy piesek :) Ale śliczny :loveu: Quote
Elizusiek Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Właśnie wstawiłam u mnie zdjęcia kici i przyszłam do Ciebie a tu tez kicie :p Co do błota to Tajfek wie co dobre,nie ma nic lepszego dla ciała jak okłady z błotka :evil_lol: Quote
niunia32 Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 hello! wpadłam na chwilkę napisać że jutro jadę na Słowację - na jeden dzień. i mam kilka nowych fotek Tajfuniastego ale dopiero w piatek bede mogla je wstawic :( pozdrawiam :* Quote
zuzolandia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Fajnie tak sobie jezdzic ;-) zazdraszczam;-) heheheheh witanko i pozdrawianko;-) Quote
emdziolek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 I Jestem załamana:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77229 roześlijcie gdzie mozecie! :placz::placz::placz:plisssssss szczeniak bez siersci i skóry.... wygląda okropnie..:placz::placz: Quote
Kasia_zg Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Wita Natalio piekne focie Twojej słodkiej gromadki ależ Ci zazdroszcze takich wyjazdów.... Pozdrawiamy i tulimy mocno :) Quote
niunia32 Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 hej :) na Słowacji w tatralandii było super :) widoczki piekne :) jak tylko dostanę się do kompa u mojego to wrzucę troszkę :) a jutro chyba pojade do zamku w Chudowie na Jarmark Średniowieczny :) hihihi Quote
Recommended Posts