Sylwia&westie Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dzień Dobry ! WPAdam po dłuższej przerwie i tak jak wyzej ktoś napisał chcemy nowych foteczek :loveu: Quote
Kasia_zg Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dzieńdobry kochani!! Po dłóżej nieobecności wkońcu do Was dotarliśmy! Foteczki fantastyczne! Tajfunek jak zwykle przystojniacha i dostojnie wychodzi na foteczkach!!:loveu: Pozdrawiamy Was cieplutko i milusiego dzionka życzymy!! Tulaski!! Quote
zuzolandia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ZGADZAM SIE !!!!! .TAJFUNIASTY NA SALONY !!!!!!! Dziendoberek złociutka !!!! Quote
niunia32 Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 zuzolandia Elizusiek Kasia_zg Sylwia&westie *zaba* cześć kochane cioteczki!!! chcecie foteczki?? to proszę bardzo: :D foteczki jeszcze ciepłe :) *** *** *** *** *** buuuuziaki kochane Quote
a_ga.isk Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hej ;) Trochę mnie na dogo nie było... A tu taki słodki pyszczek :loveu: Quote
niunia32 Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 a_ga.isk napisał(a):Hej ;) Trochę mnie na dogo nie było... A tu taki słodki pyszczek :loveu: Witaj ponownie u nas :) :) dziękujemy bardzo :*:* Quote
Dobcia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witam;) niunia32 napisał(a): Ale ma tu Tajfunek zdegustowaną minkę:evil_lol: A może to jakieś intrygujące zapachy do niego doszły?:cool3: Quote
niunia32 Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 bGirl dziękujemy :) Dobcia ta jego mina mówi, znowu aparat? czy mogę w końcu odpocząć?? hehe :) buziaki kochane Quote
Elizusiek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Alleee uśmiech :lol: Ale on ma fajną mordke,a najbardziej lubie jak ma uszy skulone i jest wtedy taki pokorniutki i słodki :loveu: i te czarne oczy.... Quote
akard Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 niunia32 napisał(a): foteczki jeszcze ciepłe :) buuuuziaki kochane To my poprosimy więcej ciepłych i uśmiechniętych foteczek. Rozkosznie na nim wyglada:loveu: Mizianko Quote
akard Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 niunia32 napisał(a):dobry wieczorek, dobry :) właśnie wróciłam z odwiedzin u przyszłej rodzinki, wypiłam 3 lampki szampana za świeżo upieczonego INŻYNIERA :) hihih ogolnie dobrze dzisiaj było. buuuuziak!!! akard my również dziękujemy, zapraszamy częsciej :) buuuziaki Pozdrawiamy Tajfun i niunia Inżynier wow!!!Gratulacje:multi: Quote
*zaba* Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 A my prosimy o poranne mizianko slicznego Tajfunka :) Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 WITANKO;-) !!!! złociutkaaa w tej galerii usmiech na kazdym kroku;-) .pieknie tak wejsc i zobaczyc smiejacy sie pycholek Tajfunkowy !!!!;-) miziamy i buziole przesyłamy!!! Quote
niunia32 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 ale się zmęczyliśmy z Tajfkiem. Pani zaczeła biegać a Tajfek na tym korzysta, bo może sobie pochasać. Tylko, że Tajfek dłużej biegł niż ja, ja zostałam z tyłu. ale fajny piesio, bo mimo, że nie biegł ze mną, tylko z moim A. to sprawdzał, czekał aż dobiegne do nich :) zaraz wrzucę kilka foteczek :P ale miałam widoki dzisiaj, bo Tajfek tak fajnie szalał jak wskoczył w trawe w pola... :) :) Quote
niunia32 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 a ja lece na film :) Tajfek śpi padnięty buuuuuuziaki!!! Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 .Tajfunkowe rozmyslania nad psim zywotem ;-) .heheheh.....biegaj biegaj ....co masz miec lepiej od innych heheh;-) Quote
Elizusiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ładne zdjęcie :lol: Tajfunek ślicznie tu wyszedł :loveu: tak czujnie :cool3: Quote
niunia32 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Elizusiek napisał(a):Ładne zdjęcie :lol: Tajfunek ślicznie tu wyszedł :loveu: tak czujnie :cool3: hihi dziękuję :) hihi najlepszy sposób na niego by zapozował jest: Adam idzie!!! ale mozliwe ze cos tam zobaczyl :) Quote
niunia32 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 bGirl napisał(a):...wyśminite foteczki, uwilbiam oglądać TWOJEGO "małego" modela [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] milo nam :) Twoje modele równie pieknie się ogląda :) Quote
Dobcia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 niunia32 napisał(a): Witamy:) Jaki on umięśniony:loveu: To się piesek namęczył;) Quote
Kasia_zg Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witam Was milusio!! Ależ sliczne u Was foteczki...uwielbiam patrzeć na tego przystojniaczka Pozdrawiamy i mocne tulaski przesyłamy!! Quote
zuzolandia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dziendoberek !!!!! gorace całuski przesyłamy w ten pochmurno-deszczowy dzionek ;-) fujj ......heheheeh Quote
niunia32 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Dobcia on się uwielbia męczyć :P hihihi Kasia_zg dziękujemy bardzo :) Tajfun dziękuje za komplement :* zuzolandia no tak, pogoda wczoraj była bardzo brzydka :( niestety zmokłam będąc na rowerze Hej, hej kochani!!! ja tak na szybko dzisiaj, bo mam mało czasu, zaraz z psiakiem na dwór, potem szkoła, najprawdopodobniej zakupy, fryzjer i urodziny bratowej... cały dzień w biegu... pozdrawiamy buuuuuziiiiiakiiii Tajfun i niunia Quote
Recommended Posts