Elizusiek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 jaki pokorniutki :lol: buziak w pycholka od nas :loveu: Quote
niunia32 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Elizusiek napisał(a):jaki pokorniutki :lol: buziak w pycholka od nas :loveu: dziekujemy :) również przesyłamy buziaki :) Quote
Shilah Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 niunia32 Witamy bardzo serdecznie. Wypieść od Nas swojego Tajfuniastego (kochany psiak). P.S.Dzis nowa porcja fotek w Galerii Gizmo :cool3: Quote
niunia32 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Helo!!! przybij łape! a tu poznajcie moje przybrane siostry: Fila - najdluzej mieszka w domciu Kizia - najstarsza. pochodzi od tych samych ludzi co ja sie tam urodzilem, ale nigdy sie nie widzielismy a tu obiecane fotki z ostatniego spaceru: a tu juz wracamy do domciu, pancia jakos tak od tylu mi te zdjecie zrobila... (zapewne gdyby sie obrocila zrobic te zdjecie to pileczka by mi wypadla z pyszczka :) :evil_lol: ) Quote
niunia32 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='bGirl']przybij łapę :razz: , rozkoszne :loveu: :) kochany jest :) a tutaj troche sie pancia komorka bawila i : wynalazla jakies ramki i teraz pewnie sie troche nimi jeszcze pobawi Quote
DaMi007 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Buziole dla Tajfaka :) Od cioteczki Darusii :) A sweet psiak :) Quote
Elizusiek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 sliczne kotki no i Tajfunek jak zawsze :loveu: Quote
niunia32 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 bardzo dziekujemy za lapy! :) za mile slowa :) buziak przekazany :):) a tutaj znalazlam kilka fotek z zeszlorocznego wiosennego spaceru zabawa z pileczka hoop! a tutaj oczywiscie skoro bylem bez smyczy musialem sie wykapac w jeziorze :) pancia tez chciala zdjecie i mnie przywiazali, ale im wtedy nagadalem Quote
WinterGirl Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ale z Tajfunka sportsmen :Dog_run: tulasy i buziale dla WAS! Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Shilah Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Jak Tajfunek wspaniale pływa .. Nie mogę się już doczekac pierwszego lata Gizmo, a zarazem pierwszego zetknięcia z wielką otwartą wodą ( ciekawi mnie, jak bedzie sobie radził jako pływak ) Napewni będziemy często robić tego typu wypady! :multi: Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie Shilah & Gizmo Quote
Kasia_zg Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witamy...i razem z Matim podziwiamy Tajfunka...cudowny z niego psiaczek:) Pozdrawiamy Quote
kesslee Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='niunia32'] Ale z niego piękniś! :loveu: Witamy i pozdrawiamy serdecznie :) Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 niunia32 ślemy wiosenne buziale Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
niunia32 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Elizusiek']ale skocznik :lol: [quote name='bGirl']ale z Tajfunka sportsmen :Dog_run: tulasy i buziale dla WAS! [quote name='Shilah'] Jak Tajfunek wspaniale pływa .. Nie mogę się już doczekac pierwszego lata Gizmo, a zarazem pierwszego zetknięcia z wielką otwartą wodą ( ciekawi mnie, jak bedzie sobie radził jako pływak ) Napewni będziemy często robić tego typu wypady! :multi: Pozdrawiamy ooo tak! on uwielbia skakac, biegac i plywac!! :) jest wtedy w swoim zywiole :):) Shilah Gizmo na pewno sobie swietnie poradzi w wodzie :) [quote name='kesslee']Ale z niego piękniś! :loveu: Witamy i pozdrawiamy serdecznie :) [quote name='Kasia_zg']Witamy...i razem z Matim podziwiamy Tajfunka...cudowny z niego psiaczek:) Pozdrawiamy Tajfun bardzo dziekuje i sie klania :):) Wszystkich serdecznie wraz z pancia wita na wiosne, pozdrawia i przesyla buziaki :) bardzo przepraszamy za jakosc zdjec, ale troszku ciemno juz bylo i dlatego takie sa, no i w pomieszczeniach tez nie zawsze ladnie wychodza odpoczynek po ciezkim dniu Tajfun listonosz :) Quote
niunia32 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='bGirl'] niunia32 ślemy wiosenne buziale bardzo dziekujemy i rowniez przesylamy :):) Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Tajfunek w wydaniu LITONOSZ :loveu: może i my dostaniemy jakiś list.. [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=2] Quote
niunia32 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 bGirl no i co przyszlo cos do Was?? a na zakonczenie tego dnia maly surprise taaaki jestem wielki 2 wiosenne foteczki pozniej bedzie reszta i na dzisiaj mowimy wszystki dobranoc!!! slodkich snow ja juz spie, a Ty?? Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 pęknie razem wyglądacie kolorowych snów Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
niunia32 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 bGirl napisał(a):pęknie razem wyglądacie slicznie dziekujemy! buziole Quote
WinterGirl Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Elizusiek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 dzień dobry,pogoda troszke lepsza, aż sie chce wstać co za mina :loveu: i ten języczek :cool3: Quote
kesslee Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='niunia32'] Ale slodziak! :lol: Dzieńdoberek słodziaku :cool3: Quote
Recommended Posts