Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shilah, Zuzolandia
serdecznie witamy
za mizianko i przytulasy bardzo dziękujemy

a ja w końcu mogę Wam przedstawić Kesi moją kochaną sunię,
którą miałam przed Tajfkiem. musiałabym poszukać czy mam w domu jakieś zdjęcie jej matki Nuki, którą też się opiekowałam.
Kesi gdyby żyła miałaby dzisiaj 17 lat. jej matka była wzięta z ulicy i miałaby ok 20

oto moja sunia:

fotkę w końcu udało mi się zeskanować :)

moja mama powiedziała, że chciałaby znowu takiego piesia. takiego kundelka małego....
Kesi była kochanym psiakiem i strasznym zmarzluchem, zawsze pod kołderką spała w nóżkach. kąpać się również uwielbiała....

Posted

kochana zuzolandio bardzo dziękuję za miłe słowa o mojej małej :loveu:

mała była bardzo kochana, ale potrafiła się zemścić jak zostawała sama - wykopywała ziemię z kwiatków, ale co tam. maleńka była cudna i poza małymi wybrykami była bardzo spokojna :loveu:

chyba muszę poszukać takiej małej suni :loveu:

Posted

Sunia urocza..
Też miałam kiedys bardzo długo pieska.
Był to boxer o imieniu Raf.
Dożył sędziwego wieku, bo aż 13 latek.
Niestety od 2 lat nie ma go z nami.. :-(
Teraz jak o nim piszę, to aż sciska mi serducho z żalu..:placz:
Był starsznie mądrym, wesołym i przyjaznym pieskiem.
Biega teraz za TM
  • ..

• Dałabym wiele, aby mógł dalej z nami być.
    Kiedys zeskanuje jego zdjątka.

Pozdrawiamy

Shilah & Gizmo

Posted

Shilah świetnie rozumiem to co piszesz o swoim piesku, mojej nie ma już prawie 6 lat, a i tak jak o niej myślę czy jak widzę ją na zdjęciu to tak smutno się robi :( no ale tam za TM ma się teraz dobrze :)

a ja przed chwilą wróciłam ze spacerku z Tajfkiem, poszliśmy na garaże, trochę pograliśmy naszą ukochaną żółtą piłeczką. potem przeszliśmy przez Paprocany do lasu, mogliśmy iść za płotem ale specjalnie tak nie zrobiliśmy by zobaczyć czy jest któraś z małych szkrabów którejś z przyszłych szwagierek na placu zabaw, ale nie było. pochodziliśmy po lesie, wstąpiliśmy jeszcze po chlebek.
    Tajfek przyszedł cały zdyszany, z resztą ja też się trochę zmęczyłam :P Tajfek leży, ja sobie może pooglądam coś poleżę by nabrać siły przed dzisiejszym basenem. ale mam lenia dzisiaj :)

gorąco pozdrawiamy

Tajfun i Natalia

Posted

..nareszcie mamy chwilke, żeby zajrzeć
    do Tajfków, a tutaj
    piękne oczęta witają nas z samego rana
    Kesi miała niewinne i delikatne spojrzenie...
    aniołki nad nią czuwają...

[SIZE=2]a biało- czarni mruczą...

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[FONT=Comic Sans MS]
    [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS]

Posted

bGirl bardzo dziękujemy za wizytę. nasz piątek był bardzo udany, zarówno dla mnie jak i dla Tajfka, byliśmy na długim spacerku. Tajfek był tak zmęczony, że nie umiał do domu dotrzeć. zatrzymał się w połowie drogi na pierwsze piętro, a przed nami były jeszcze całe 3 piętra i pół :)

ja tylko na chwikę, wstawię fotki z dzisiaj i uciekam.
    jutro mam nadzieję, że uda mi się wpaść na kompa to odwiedzimy nasze kochane cioteczki, przesyłamy Wam ogromne buziaki

a tak wyglądał padnięty na klatce. i nie chciał iść do domu :)

pozdrawiamy gorąco
    dobrej nocy! :*

Tajfun i niunia

Posted

takkkkkkk zgadzam sie usmiech filmowy;-)
    masz blisko do jeziora paprocanskiego ???? ;-)
    a tak wogole to milusio witamyyyyyyy wieczorkiem bo wieczorkiem .....;-) ale jakze cieplutko ;-) buziaczki kofffaniutka!!!!

Posted

zuzolandio my mamy bardzo bliziutko na papry, bo tylko przejść przez jeden blok i ulicę i już jesteśmy nad jeziorkiem w parku :) :)

buuu gdzieś mi się mój poprzedni post zniknął z fotkami :(
    czy ktoś je widział i wie gdzie są ? ? ? ;(

Posted

niunia32 napisał(a):

buuu gdzieś mi się mój poprzedni post zniknął z fotkami :(
    czy ktoś je widział i wie gdzie są ? ? ? ;(

ja widziałam!!!! niedawno przechodziły przez mój pokój ;) :evil_lol:

Posted

jak ich nie ma to wstawiam na nowo

bGirl przepraszam, ale odpowiedź na Twojego posta mi zniknęła jak cały post :(

dziękujemy Ci bardzo za wizytę.
    a dzień dzisiaj mieliśmy razem z Tajfkiem, mimo, że Tajfek przyniósł kleszcza, ale na szczęście się nie wbił w niego.

wstawiam kilka fotek z dzisiaj

a tak wygląda mój zmęczony pies...

zatrzymał się w połowie pierwszego piętra i nie chciał iść, a przed nami było jeszcze do pokonania 63 schody czyli jeszcze całe 3 piętra i pół...

eh co sie dzieje z dogo?? wolno chodzi, posty znikają :( buuu

my uciekamy spać już
    bGirl, zuzolandia duże buziaki dla Was

Posted

Witaj Niunia i Tajfunku!!
    Wkońcu do Was dotarłam juz nie mam cierpliwości do tego dogo dzieja sie tu dziwne żeczy posty znikają a na doatek muli sie bardzo ohhh....
    Co jak co ale foteczki wszystko obejżałam i jak zwykle Gwiazdor Tajfunek jesr rewelacyjny...przystojniacha z niego:cool3:
    A foteczka Twoje suni urocza, słodziutka taka malutka a ten rudy nochalek śliczny...Na zawsze pozostanie w Waszych serduchach a teraz pewnie biega szczesliwa za Teczowym Mostem z innymi psiakmi i spogląda na Was z góry !!
    Uciekam już spać życze Was słodkich kolorowcyh snów i oczywiście przyjemnego weekendu!! Trzymajcie sie ciepło Tulaski dla Was i oczywiście super mizianko dla Tajfunka!! Pozdrawiamy:lol:

Posted

Kasiu bardzo dziękujemy za tak miłe slowa, zarówno o Tajfku jak i o Kesuni. ona jest w serduszkach naszych :)

o tej porze nie będziemy życzyć dobrych snów tylko miłego, przyjemnego i słonecznego weekendu
    buźka dla Ciebie!!!

Tajfun i niunia

Posted

Witam Was Tajfunki :D
    Hmm byłam tu u was bodajże w piątek późnym wieczorkiem ale widze że dogo było tak złosliwe i żeżarło mojego posta wrrr.
    Ahh trudno ale mimo wszystko co tam u Was?? Jak zamieżacie spedzić długi majowy weekend?? Tulaski dla słodziachne Tajfunka i buziaczki dla jego włascicielki :)
    Słodziutkich snów Dobranoc!!

Posted

bGirl się nie zniechęca
    i podejmuje jeszcze jedną próbę,
    może nikt nie zje posta
    miłego dzionka
    pluszowy tulas

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

Posted

Kasia_zg, bGirl kochane cioteczki dziękujemy za odwiedziny w tych ciężkich czasach dogo...
    przesyłamy ogromniaste buziaki dla Was
    życzymy miłego dnia :*

Tajfun i niunia