Shilah Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 HellO! Na tym ujęciu chyba rozmyślają, w którą stronę by tu pobiec, bo tyle fajnych terenów tam u Was.. *HuGs* Shilah & GiZmO Quote
zuzolandia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 a tu jeden tyłeczek eheheh i w dodatku rudy ;-) ehheeheheheh witanko i psytulanko a dla TAJFKA duzoooooo miziania ;-) buziaczki Quote
niunia32 Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Shilah, Zuzolandia serdecznie witamy za mizianko i przytulasy bardzo dziękujemy a ja w końcu mogę Wam przedstawić Kesi moją kochaną sunię, którą miałam przed Tajfkiem. musiałabym poszukać czy mam w domu jakieś zdjęcie jej matki Nuki, którą też się opiekowałam. Kesi gdyby żyła miałaby dzisiaj 17 lat. jej matka była wzięta z ulicy i miałaby ok 20 oto moja sunia: fotkę w końcu udało mi się zeskanować :) moja mama powiedziała, że chciałaby znowu takiego piesia. takiego kundelka małego.... Kesi była kochanym psiakiem i strasznym zmarzluchem, zawsze pod kołderką spała w nóżkach. kąpać się również uwielbiała.... Quote
zuzolandia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 .JEEEEEEEEEE JAKA SLICZNIUTKA BYłA ;-) ....a nosek miała po prostu bowski ....... .......niech jej tam za TM słoneczko swieci coby zawsze ciepło miała ... Quote
niunia32 Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 kochana zuzolandio bardzo dziękuję za miłe słowa o mojej małej :loveu: mała była bardzo kochana, ale potrafiła się zemścić jak zostawała sama - wykopywała ziemię z kwiatków, ale co tam. maleńka była cudna i poza małymi wybrykami była bardzo spokojna :loveu: chyba muszę poszukać takiej małej suni :loveu: Quote
Shilah Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Sunia urocza.. Też miałam kiedys bardzo długo pieska. Był to boxer o imieniu Raf. Dożył sędziwego wieku, bo aż 13 latek. Niestety od 2 lat nie ma go z nami.. :-( Teraz jak o nim piszę, to aż sciska mi serducho z żalu..:placz: Był starsznie mądrym, wesołym i przyjaznym pieskiem. Biega teraz za TM .. Dałabym wiele, aby mógł dalej z nami być. Kiedys zeskanuje jego zdjątka. Pozdrawiamy Shilah & Gizmo Quote
niunia32 Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Shilah świetnie rozumiem to co piszesz o swoim piesku, mojej nie ma już prawie 6 lat, a i tak jak o niej myślę czy jak widzę ją na zdjęciu to tak smutno się robi :( no ale tam za TM ma się teraz dobrze :) a ja przed chwilą wróciłam ze spacerku z Tajfkiem, poszliśmy na garaże, trochę pograliśmy naszą ukochaną żółtą piłeczką. potem przeszliśmy przez Paprocany do lasu, mogliśmy iść za płotem ale specjalnie tak nie zrobiliśmy by zobaczyć czy jest któraś z małych szkrabów którejś z przyszłych szwagierek na placu zabaw, ale nie było. pochodziliśmy po lesie, wstąpiliśmy jeszcze po chlebek. Tajfek przyszedł cały zdyszany, z resztą ja też się trochę zmęczyłam :P Tajfek leży, ja sobie może pooglądam coś poleżę by nabrać siły przed dzisiejszym basenem. ale mam lenia dzisiaj :) gorąco pozdrawiamy Tajfun i Natalia Quote
WinterGirl Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ..nareszcie mamy chwilke, żeby zajrzeć do Tajfków, a tutaj piękne oczęta witają nas z samego rana Kesi miała niewinne i delikatne spojrzenie... aniołki nad nią czuwają... [SIZE=2]a biało- czarni mruczą... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS] Quote
niunia32 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 bGirl bardzo dziękujemy za wizytę. nasz piątek był bardzo udany, zarówno dla mnie jak i dla Tajfka, byliśmy na długim spacerku. Tajfek był tak zmęczony, że nie umiał do domu dotrzeć. zatrzymał się w połowie drogi na pierwsze piętro, a przed nami były jeszcze całe 3 piętra i pół :) ja tylko na chwikę, wstawię fotki z dzisiaj i uciekam. jutro mam nadzieję, że uda mi się wpaść na kompa to odwiedzimy nasze kochane cioteczki, przesyłamy Wam ogromne buziaki *** *** *** *** a tak wyglądał padnięty na klatce. i nie chciał iść do domu :) pozdrawiamy gorąco dobrej nocy! :* Tajfun i niunia Quote
Elizusiek Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 niunia32 napisał(a): Ale śliczny uśmiech :loveu: Miłej nocki :lol: Quote
zuzolandia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 takkkkkkk zgadzam sie usmiech filmowy;-) masz blisko do jeziora paprocanskiego ???? ;-) a tak wogole to milusio witamyyyyyyy wieczorkiem bo wieczorkiem .....;-) ale jakze cieplutko ;-) buziaczki kofffaniutka!!!! Quote
niunia32 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 zuzolandio my mamy bardzo bliziutko na papry, bo tylko przejść przez jeden blok i ulicę i już jesteśmy nad jeziorkiem w parku :) :) buuu gdzieś mi się mój poprzedni post zniknął z fotkami :( czy ktoś je widział i wie gdzie są ? ? ? ;( Quote
Elizusiek Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 niunia32 napisał(a): buuu gdzieś mi się mój poprzedni post zniknął z fotkami :( czy ktoś je widział i wie gdzie są ? ? ? ;( ja widziałam!!!! niedawno przechodziły przez mój pokój ;) :evil_lol: Quote
niunia32 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 jak ich nie ma to wstawiam na nowo bGirl przepraszam, ale odpowiedź na Twojego posta mi zniknęła jak cały post :( dziękujemy Ci bardzo za wizytę. a dzień dzisiaj mieliśmy razem z Tajfkiem, mimo, że Tajfek przyniósł kleszcza, ale na szczęście się nie wbił w niego. wstawiam kilka fotek z dzisiaj *** *** *** *** a tak wygląda mój zmęczony pies... zatrzymał się w połowie pierwszego piętra i nie chciał iść, a przed nami było jeszcze do pokonania 63 schody czyli jeszcze całe 3 piętra i pół... eh co sie dzieje z dogo?? wolno chodzi, posty znikają :( buuu my uciekamy spać już bGirl, zuzolandia duże buziaki dla Was Quote
niunia32 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Elizusiek, a nie mówiły gdzie idą?? :) buziak dla Ciebie :* Quote
Kasia_zg Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witaj Niunia i Tajfunku!! Wkońcu do Was dotarłam juz nie mam cierpliwości do tego dogo dzieja sie tu dziwne żeczy posty znikają a na doatek muli sie bardzo ohhh.... Co jak co ale foteczki wszystko obejżałam i jak zwykle Gwiazdor Tajfunek jesr rewelacyjny...przystojniacha z niego:cool3: A foteczka Twoje suni urocza, słodziutka taka malutka a ten rudy nochalek śliczny...Na zawsze pozostanie w Waszych serduchach a teraz pewnie biega szczesliwa za Teczowym Mostem z innymi psiakmi i spogląda na Was z góry !! Uciekam już spać życze Was słodkich kolorowcyh snów i oczywiście przyjemnego weekendu!! Trzymajcie sie ciepło Tulaski dla Was i oczywiście super mizianko dla Tajfunka!! Pozdrawiamy:lol: Quote
niunia32 Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Kasiu bardzo dziękujemy za tak miłe slowa, zarówno o Tajfku jak i o Kesuni. ona jest w serduszkach naszych :) o tej porze nie będziemy życzyć dobrych snów tylko miłego, przyjemnego i słonecznego weekendu buźka dla Ciebie!!! Tajfun i niunia Quote
niunia32 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 hello!! wchodzimy na dogo przez Mozilla i nawet w miare szybko sie otwarlo. wow :) zaglądam na chwile życzye miłego weekendu majowego Tajfun i niunia Quote
Kasia_zg Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Witam Was Tajfunki :D Hmm byłam tu u was bodajże w piątek późnym wieczorkiem ale widze że dogo było tak złosliwe i żeżarło mojego posta wrrr. Ahh trudno ale mimo wszystko co tam u Was?? Jak zamieżacie spedzić długi majowy weekend?? Tulaski dla słodziachne Tajfunka i buziaczki dla jego włascicielki :) Słodziutkich snów Dobranoc!! Quote
WinterGirl Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 bGirl się nie zniechęca i podejmuje jeszcze jedną próbę, może nikt nie zje posta miłego dzionka pluszowy tulas [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
niunia32 Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Kasia_zg, bGirl kochane cioteczki dziękujemy za odwiedziny w tych ciężkich czasach dogo... przesyłamy ogromniaste buziaki dla Was życzymy miłego dnia :* Tajfun i niunia Quote
Kasia_zg Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Hej Nie wiem czy sie ten poscik uchowa czy tez moze głode dogo go skonsumuje ale mimo wszystko zyczymy przyjemnego popołudnia...Ogromne tulasi dla Was:calus: Quote
halbina Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 A oto latający Platon... pozdrawiamy najserdeczniej! Quote
Recommended Posts