Kasia_zg Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witamy Was ciepło:) Ojojej bidulek Tajfunek mam nadzieje ze ranka sie szybciutko zagoii. A tymczasem goraco Was pozdrawiamy i czekamy na foteczki:loveu: Quote
ferraribox Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Faktycznie dawno nie było tu Ferraroboksików -Mocno sie kajamy i cieplutko pozdrawiamy:loveu: :loveu: :loveu: Quote
niunia32 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Witamy gorąco :) ja wrócilam z weekendu. najpierw chciałabym Wam przedstawić Bandziora, psa narzeczonego kuzynki mojego A. Bandzior ma 2 latai jest labradorem ze skazami - za dużo białych plam i w nieodpowiednich miejscach zaczynam od zdjęć Bandziora - labradora narzeczonego kuzynki Adama :) niebawem pojawią się też inne zdjęcia Tajfuniasty też będzie. ranka mu się goi :) Quote
Kasia_zg Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witanko :) Jak tam po wekendzie wypoczełaś sobie ?? Jejku jaki Bandziorek ma fajnego pycholka:loveu: Miłego dzionka i czekamy na foteczki Tajfunka :loveu: Buziaczki :lol: Quote
niunia32 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 ferraribox doberek, doberek :) czesc Kasiu :) weekend przeleciał, fajny był :) Tajfuniasty wlaśnie uciekł z pokoju, chyba bał się, że mu zrobię zdjęcie. czesc zdjęc i z weekendu i z kilka z urodzin gdzie też jest Tajfek mam u mojego więc niebawem je wrzucę :) a taką tęczę ostatnio udało mi się sfotografować u nas trochę pochmurno sie zrobiło.... i na dodatek mam lenia.... mam nadzieję ze pogoda sie poprawi, bo mam jechać nad morze pozdrawiam gorąco Quote
Kasia_zg Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witaj Nalalio:) To fajniusio że weekendzik był milutki :) Hihi widze że Tajfunek zbytnio nie lubi pozowac do zdjec skoro dał dyla ;) Ale fotki i tak sa słodziutkie cudne robi te minki kochany pysio A tecza cudna rewelacja fotka :) U nas też jest pochmurno wczoraj tylko po południu wyszło slonko ale dziś niestety juz za chmurką... Ale bede trzymała mocno kciuki żeby zrobiło sie cieplutko na Twój wyjazd :) Życzymy Miłego dnia przesyłamy gorace buziale:loveu: i mocne tulaski dla Tajfunka:calus: Quote
niunia32 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 czasem mu w ogóle nie przeszkadza aparat, ale są takie chwile ze jak tylko sie obracam a mam coś w rece, niekoniecznie telefon czy aparat to on mysli ze znowu zdjecia beda i ucieka... ehhh no u mnie też sie wczoraj popoludniu ladnie zrobilo. dzisiaj rano tez sie zapowiadalo na ladna pogode a tu psikus, chmurki wylazly... ale slyszalam ze sie pogoda ma w koncu poprawic ) dziekujemy bardzo :) rownież przesyłamy buziaczki i tulaski :) :loveu: Quote
Dobcia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witam!:multi: Ładne porteciki wstydnisia:loveu: Gdyby wiedział jaki jest śliczny, na pewno chętniej by pozował:cool3: Tęcza świetnie wyszła;) Quote
niunia32 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Dziękuję Dobciu kochana :) :* :loveu: troche lezacego Tajfka :) i nie uciekl :P i troche natury z dzialeczki gdzie pojechalam po wiśnie Quote
Dobcia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Nie uciekł, bo spał:evil_lol: Słodki śpioszek:loveu: I piękne słoneczniki, ahhh:loveu: Quote
niunia32 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Dobcia napisał(a):Nie uciekł, bo spał:evil_lol: Słodki śpioszek:loveu: I piękne słoneczniki, ahhh:loveu: dziekuję w imieniu Tajfuniastego :) Czworonóg szykuję się już do łóżeczka, na razie patrzy jak mu pan łóżko robi :P dobranoc :* Quote
niunia32 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 tak na dobranoc wstawiam fotki jak to moj pies na krzesle siedzi i filmik w razie czego prosze obrócić monitor :P i jak to moj kot je na stole. najlepiej smakuje z puszki :P Quote
Dobcia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Fajny filmik, tylko trochę szyja cierpnie od trzymania jej pod skosem:evil_lol: Widze, że kicia gustuje w chrupkach Kitekat;) Kocurek mojej babci za nimi szaleje:cool3: Quote
emdziolek Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 xD xD No no dawnO tu nie byŁam ale sie nawróCIłam i GalerIĘ odwiedziłam xD I jestem mile zaskoczona bo tu tyyyyyyyle zdjęć tAjfuNiastEgo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: PięKne :loveu::loveu::loveu::loveu: :) BuśśśśKA a MNie nie Ma do 29 zmywam sie do Karpacza odpocząć:cool3::cool3::cool3: Quote
ferraribox Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Doberek:loveu: Fajme Tajfunkowe fotki .A widząc tęczę pomyślałaś o marzeniu?:lol: Quote
niunia32 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 ferraribox napisał(a):A widząc tęczę pomyślałaś o marzeniu?:lol: ooo nie pomyslalam :( buuuuu Quote
ferraribox Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 niunia32 napisał(a):ooo nie pomyslalam :( buuuuu Nie marnuj takich okazji;) Quote
niunia32 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='ferraribox']Nie marnuj takich okazji;) bede pamiętać :) ostatnio byłam w górach i kilka foteczek Quote
niunia32 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 tak na do widzeni wstawiam jeszcze fotki Tajfuniastego ja uciekam zaraz nad morze :) pozdrawiam gorąco :* buziaki Quote
Dobcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Śliczne górskie zdjącia, piękne te okolice, wyjątkowo znajome:evil_lol::lol: Tajfunkowe oczywiście też ładne;) Nie ma jak w taki upał na płytkach wypoczywac:) Miłego wypoczynku! Quote
zuzolandia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 łoooooooooo ilez fajnych fotecek !!!!! pozdrawianko i mizianko !!!! udanego wypoczynku przede wszystki duzooooooooooooo słoncaaaaaa !!!! buziaczki kofffaniutka!!!! Quote
ferraribox Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 :crazyeye: Jakie super foteczki, sądzę po nich ,że wyprawa w góry się udała.Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts