niunia32 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Dobcia napisał(a):Hey:multi: Powodzenia na egzamini! Mnie się zaczynają od następnego tygodnia, koszmar...:shake: A Tajfunek na boisku na pewno miał wielką ochotę zagarać, szkoda tylko że stoi tyłem do siatki:cool3: to ja nie dziękuje by nie zapeszać. przede mną jutro część pisemna, by zaliczyć i dostać się na ustny należy mieć dodatnią liczbę punktów, a potem już spoko :P ale i tak przez 3 tygodnie nie będę praktycznie nić robić tylko uczyć się z egzaminu na egzamin.... ehhh oj jak zobaczył pilkę dostał takiego sprinta, że hej.... na fotce to akurat odwrocił się do mojego A. :P hihih pozdrawiamy! idę się jeszcze podouczać i spać Quote
niunia32 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 no to teraz czekać do jutra na wyniki z pisemnego a jak zdam to w piątek ustny :P Quote
Kasia_zg Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Natalio!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przepiekne te foteczki Tajfunka [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Wierze że dzisiejszy egzamin poszedl Ci wyśmienicie i bede trzymala mocno kciuki za piatkowy ustny :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiam Was cieplusio i śle Wam buziaczki [/FONT] Quote
WinterGirl Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Comic Sans MS]HellO cioteczko Tajfuniasty i jego jęzorek... wymiziaj tą wiecznie uśmiechniętą mordkę[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
niunia32 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Witaj Natalio!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przepiekne te foteczki Tajfunka [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Wierze że dzisiejszy egzamin poszedl Ci wyśmienicie i bede trzymala mocno kciuki za piatkowy ustny :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiam Was cieplusio i śle Wam buziaczki [/FONT] hej Kasiu! ten poniedziałkowy zdałam, nie wiem na ile punktów, ale ważne, że przez to jestem dopuszczona na ustny. w piatek o 12. strasznie cieżko m i idzie nauka ale dzisiaj muszę porządnie przysiąść :) buziczki i pozdrowionka :) [quote name='bGirl'][FONT=Comic Sans MS]HellO cioteczko Tajfuniasty i jego jęzorek... wymiziaj tą wiecznie uśmiechniętą mordkę[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Cześć Karinko! Tajfuniasty wymiziany :) buziaki pozdrawiamy gorąco Quote
Kasia_zg Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Kochani!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ciesze sie że zdałaś ten poniedziałkowy to trzymam kciuki za pomyślne zdanie ustego. Zdasz i to na piateczke :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego dzionka Wam życzymy....Obowiazkowe mizianko dla Tajfunka :):loveu: [/FONT] Quote
niunia32 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='a_ga.isk']Dzień dobry z rana ;) cześć!! :) [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Kochani!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ciesze sie że zdałaś ten poniedziałkowy to trzymam kciuki za pomyślne zdanie ustego. Zdasz i to na piateczke :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego dzionka Wam życzymy....Obowiazkowe mizianko dla Tajfunka :):loveu: [/FONT] dziękuję, mizianko przekazane :) proszę o kciuki od godziny 12 jutro :) Quote
zuzolandia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Dziendoberek kochaniutka !!!!! gratulejszyn zdanych exam;-) i kciuki trzymam za dzisiejszy;-) .....buziaczki przesyłam i tulaski dla Tajfunka !!!!!!!!!!! Quote
WinterGirl Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 my tu tęsknimy!? [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
zuzolandia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 witankooooooooo!!!!!!!!!!!!! buziaczki przesylamyyyy ;-) co tam slychowac u moich kochanych milusinskich ;-).......... Quote
Kasia_zg Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witam cieplusio!!:loveu: Natalio co tam u Ciebie?? Jak tam egzamin?? Gdzie Ty sie wogóle podziewasz...teskni nam sie za Wami!! Pozdrowionka dla Was i mizianko dla Tajfunka:) Quote
monia&Tofi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hej :multi: Gdzieś mi umknęła Wasza galeria, ale już jestem :cool3: [quote name='niunia32'] Ale fajny z niego pływak :D [quote name='niunia32'] :crazyeye: Wow! super! [quote name='niunia32'] :loveu: Ah ten Tajfek :loveu: A jak Wam idzie bieganie? :razz: My też biegaliśmy, zwłaszcza w zeszłym roku, naprawdę świetna sprawa :multi: Ale teraz mnie leń złapał, to chyba przez tą pogodę :evil_lol: Nawet mi się do autobusu biegac nie chce. Chodzimy sobie na powolne spacerki, ostatnio z książeczką :shake: Ale wszystko już pozaliczane, jutro tylko na zakonczenie, z tydzień wolny i do roboty :evil_lol: Pozdrawiamy :multi: Quote
Dobcia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Sesja Was wciągła...:roll: Mam nadzieję, ze wszystko idzie Ci super;) Fajna karteczka;) Quote
niunia32 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 a u nas sesja powoli się kończy :) jeden egzamin na wrzesien ale co tam :") od wtorku Wakacje (jeszcze jeden ostatni egzamin pisemno-ustny z Topologii we wtorek - proszę o kciuki! ) i w końcu będę miała więcej czasu na odwiedzenie i nadrobienie zaległości.... no i na pożyczenie aparatu i porobienie nowych foteczek :) w końcu!!! :P hihihi myśmy tutaj też bardzo tęsknili przesyłamy buziaczki bardzo dziękuje za odwiedzinki, w czasie gdy nas nie było :* :* Quote
niunia32 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 a bieganko idzie ladnie. :)tylko przez ostatni tydzien trodszke zaniedbane :P Quote
niunia32 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 kilka fotek z innej beczki motylki firankowe balkonowe kwiatki urodzinowy kwiatek, który nie więdnie :P arbuz ja (ale to starsze już zdjęcie) i dzisiejsze :P i pyszki kociaków Quote
Dobcia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Zdjęcia bardzo ładne, ale czy ja dobrze widze? Masz w akwarium brzankę rekinią? Ja już nie długo też kończę sesje, w końcu upragnione wakacje:) Quote
niunia32 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Dobcia napisał(a):Zdjęcia bardzo ładne, ale czy ja dobrze widze? Masz w akwarium brzankę rekinią? Ja już nie długo też kończę sesje, w końcu upragnione wakacje:) nie wiem, czy to jest to samo, ale ja mam 2 duze sumy rekinie :) jutro ostatni egzamin w sesji (nie licząc wrzesnia) i wakacje! w koncu!!! Quote
monia&Tofi Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 niunia32 napisał(a): jutro ostatni egzamin w sesji (nie licząc wrzesnia) i wakacje! w koncu!!! Powodzenia :multi: [ja mam już wakacje i dość dziwnie się czuję... poniedziałek bez szkoły :evil_lol: ] Quote
niunia32 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Witam na wakacjach!!! na reszcie! w kocu troche odpocznę :) 2 miesiące laby a potem znowu nauka na poprawke Quote
niunia32 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Witamy wszystkich :) Tych co wybyli i przybyli i naszych stałych bywalców :) troszkę się tu zaniedbaliśmy ale po przyjeździe już na pewno wrzucę foteczki :) moje małe biedactwo ma ranke :( buuu trochę mu krwi z ropa polecialo, nikt nie wie z czego :( brat podejrzewa ze to może być ze śruta ranka, ma nawet dziurke.... biedak nie może sam sobie tego wylizać.. jutro urodzinki Tajfuniastego :) tylko nie wiem czemu już suwaczek pokazuje a jestem pewna ze dobra date ustawiłam zyczę wszystkim udanego weekendu, ja wyjezdzam gora do poniedzialku buuuuuziaki Quote
Recommended Posts