Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobcia napisał(a):
Hey:multi:
Powodzenia na egzamini! Mnie się zaczynają od następnego tygodnia, koszmar...:shake:

A Tajfunek na boisku na pewno miał wielką ochotę zagarać, szkoda tylko że stoi tyłem do siatki:cool3:

to ja nie dziękuje by nie zapeszać. przede mną jutro część pisemna, by zaliczyć i dostać się na ustny należy mieć dodatnią liczbę punktów, a potem już spoko :P ale i tak przez 3 tygodnie nie będę praktycznie nić robić tylko uczyć się z egzaminu na egzamin....
ehhh

oj jak zobaczył pilkę dostał takiego sprinta, że hej.... na fotce to akurat odwrocił się do mojego A. :P hihih

pozdrawiamy!

idę się jeszcze podouczać i spać

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Witaj Natalio!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Przepiekne te foteczki Tajfunka [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Wierze że dzisiejszy egzamin poszedl Ci wyśmienicie i bede trzymala mocno kciuki za piatkowy ustny :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiam Was cieplusio i śle Wam buziaczki [/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]HellO cioteczko

Tajfuniasty i jego jęzorek...
wymiziaj tą wiecznie uśmiechniętą mordkę[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='Kasia_zg']

[FONT=Palatino Linotype]Witaj Natalio!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Przepiekne te foteczki Tajfunka [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Wierze że dzisiejszy egzamin poszedl Ci wyśmienicie i bede trzymala mocno kciuki za piatkowy ustny :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiam Was cieplusio i śle Wam buziaczki [/FONT]

hej Kasiu! ten poniedziałkowy zdałam, nie wiem na ile punktów, ale ważne, że przez to jestem dopuszczona na ustny. w piatek o 12. strasznie cieżko m i idzie nauka ale dzisiaj muszę porządnie przysiąść :)

buziczki i pozdrowionka :)

[quote name='bGirl']
[FONT=Comic Sans MS]HellO cioteczko

Tajfuniasty i jego jęzorek...
wymiziaj tą wiecznie uśmiechniętą mordkę[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

Cześć Karinko!
Tajfuniasty wymiziany :)
buziaki

pozdrawiamy gorąco

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Kochani!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Ciesze sie że zdałaś ten poniedziałkowy to trzymam kciuki za pomyślne zdanie ustego. Zdasz i to na piateczke :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Miłego dzionka Wam życzymy....Obowiazkowe mizianko dla Tajfunka :):loveu: [/FONT]

Posted

[quote name='a_ga.isk']Dzień dobry z rana ;)
cześć!! :)

[quote name='Kasia_zg']

[FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Kochani!![/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Ciesze sie że zdałaś ten poniedziałkowy to trzymam kciuki za pomyślne zdanie ustego. Zdasz i to na piateczke :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Miłego dzionka Wam życzymy....Obowiazkowe mizianko dla Tajfunka :):loveu: [/FONT]

dziękuję, mizianko przekazane :)
proszę o kciuki od godziny 12 jutro :)

Posted

my tu tęsknimy!?

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

Witam cieplusio!!:loveu:
Natalio co tam u Ciebie?? Jak tam egzamin?? Gdzie Ty sie wogóle podziewasz...teskni nam sie za Wami!!
Pozdrowionka dla Was i mizianko dla Tajfunka:)

Posted

Hej :multi: Gdzieś mi umknęła Wasza galeria, ale już jestem :cool3:

[quote name='niunia32']

Ale fajny z niego pływak :D

[quote name='niunia32']

:crazyeye: Wow! super!

[quote name='niunia32']

:loveu: Ah ten Tajfek :loveu:

A jak Wam idzie bieganie? :razz:
My też biegaliśmy, zwłaszcza w zeszłym roku, naprawdę świetna sprawa :multi: Ale teraz mnie leń złapał, to chyba przez tą pogodę :evil_lol: Nawet mi się do autobusu biegac nie chce. Chodzimy sobie na powolne spacerki, ostatnio z książeczką :shake: Ale wszystko już pozaliczane, jutro tylko na zakonczenie, z tydzień wolny i do roboty :evil_lol:

Pozdrawiamy :multi:

Posted

a u nas sesja powoli się kończy :)
jeden egzamin na wrzesien ale co tam :")
od wtorku Wakacje (jeszcze jeden ostatni egzamin pisemno-ustny z Topologii we wtorek - proszę o kciuki! ) i w końcu będę miała więcej czasu na odwiedzenie i nadrobienie zaległości....

no i na pożyczenie aparatu i porobienie nowych foteczek :) w końcu!!! :P hihihi

myśmy tutaj też bardzo tęsknili

przesyłamy buziaczki

bardzo dziękuje za odwiedzinki, w czasie gdy nas nie było :* :*

Posted

kilka fotek z innej beczki

motylki firankowe

balkonowe kwiatki

urodzinowy kwiatek, który nie więdnie :P

arbuz

ja (ale to starsze już zdjęcie)

i dzisiejsze :P

i pyszki kociaków

Posted

Zdjęcia bardzo ładne, ale czy ja dobrze widze? Masz w akwarium brzankę rekinią?
Ja już nie długo też kończę sesje, w końcu upragnione wakacje:)

Posted

Dobcia napisał(a):
Zdjęcia bardzo ładne, ale czy ja dobrze widze? Masz w akwarium brzankę rekinią?
Ja już nie długo też kończę sesje, w końcu upragnione wakacje:)

nie wiem, czy to jest to samo, ale ja mam 2 duze sumy rekinie :)

jutro ostatni egzamin w sesji (nie licząc wrzesnia) i wakacje! w koncu!!!

Posted

niunia32 napisał(a):

jutro ostatni egzamin w sesji (nie licząc wrzesnia) i wakacje! w koncu!!!

Powodzenia :multi:

[ja mam już wakacje i dość dziwnie się czuję... poniedziałek bez szkoły :evil_lol: ]

Posted

Witamy wszystkich :) Tych co wybyli i przybyli i naszych stałych bywalców :)

troszkę się tu zaniedbaliśmy ale po przyjeździe już na pewno wrzucę foteczki :)

moje małe biedactwo ma ranke :( buuu trochę mu krwi z ropa polecialo, nikt nie wie z czego :( brat podejrzewa ze to może być ze śruta ranka, ma nawet dziurke.... biedak nie może sam sobie tego wylizać..

jutro urodzinki Tajfuniastego :) tylko nie wiem czemu już suwaczek pokazuje a jestem pewna ze dobra date ustawiłam

zyczę wszystkim udanego weekendu, ja wyjezdzam gora do poniedzialku buuuuuziaki