Shilah Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Comic Sans MS]HeLLo! =)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nareszcie znalazłam trochę czasu, aby zerknąć w Twoją galerię Natalko..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I co widzę??[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Foty mistrzostwo świata![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak jedna..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ta najbardziej przypadła nam do gustu.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Niepowtarzalne ujęcie [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]( Tajfuniasty & kaczuchy )[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Shilah & Gizmo[/FONT] Quote
zuzolandia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 .echhhhh zeby tak moje CICIATE zechciało popływac se w stawie ...... nic z tych rzeczy .no chyba ze pancia tez wlezie i zmoczy dooopeczke .....to wtedy kudłate wskakuje coby pilnowac stada sztuk 1 eheheheh dziendoberek złociutka !!!!! Quote
emdziolek Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='zuzolandia'] .echhhhh zeby tak moje CICIATE zechciało popływac se w stawie ...... nic z tych rzeczy .no chyba ze pancia tez wlezie i zmoczy dooopeczke .....to wtedy kudłate wskakuje coby pilnowac stada sztuk 1 eheheheh dziendoberek złociutka !!!!! Hehehe widze ze moja Vega nie jest sama:evil_lol: Twoje tez nie wchodzą same do wody??:razz: Ja dzisiaj weszłam troche bardzij niż do kolan do wody( jaka cieplutka:loveu:) to Vega weszła za mną:P A rzucałam jej patyki itp - nic- zero nie weszła;P Dzieńdoberek Natalko:loveu: Kiedy nowe foty Tajfuniska??:loveu::loveu: . Quote
niunia32 Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 cześć cioteczki!! dziekujemy za odwiedzinki :) :* hmmm wszystkie pieski jakie miałam zawsze mi same się pchały do wody... :) jedna mi sunia (mama mojej Kesi) kiedyś uciekła, poleciala nad jezioro sie wykąpać i wróciła a dzisiaj 3 nowe foteczki :) pozdrawiamy :* machamy łapką do cioteczek :) Quote
emdziolek Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='a_ga.isk'] Co on tam widzi? :evil_lol: AGa Ciebie pewnie zobaczył:cool3::cool3::cool3: Quote
zuzolandia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 .obserwator rzeczy dziwnych i ulotnych;-) ehehheheeh witanko i pozdrawianko!!!! Quote
niunia32 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='halbina']Obserwator doskonały... jak Platon! nooo, może oni są jakąś dalece spokrewnioną rodzina :) [quote name='Elizusiek']Julia na balkonie :cool3: chyba trza przechrzcić Tajfka! będzie Julia z jajami :P [quote name='a_ga.isk'] Co on tam widzi? :evil_lol: pewnie psa :) hihih [quote name='emdziolek']AGa Ciebie pewnie zobaczył:cool3::cool3::cool3: a ja myślałam ze psa tam dojrzał, ale wszystko możliwe :P :) [quote name='zuzolandia'] .obserwator rzeczy dziwnych i ulotnych;-) ehehheheeh witanko i pozdrawianko!!!! Witaj kochana :) a tak obserwator z okna wygląda :) tylko jak kogos zobaczy znajomego a Ty stoisz przy nim to tak wali ogonem po nogach z radości... my dzisiaj idziemy pobiegać :) w poniedziałek Tajfek mi się położył w kałuży i czekał na mnie aż dolecę do niego, a jak już przyleciałam to nie chciał iść, potem w każdej trawie się kładł... biedaczek byl padnięty.... na szczęście nie było upału, ale jednak godzinka biegania truchtem była... pozdrawiamy :* Quote
Kasia_zg Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Witaj Natalio!! Piekne u Was te foteczki!! Pływający Tajfunek rewelacyjne:lol: A czujny i dostojny obserwator...:loveu: Pozdrawiamy i tulaski przesyłamy Quote
niunia32 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witaj Natalio!! Piekne u Was te foteczki!! Pływający Tajfunek rewelacyjne:lol: A czujny i dostojny obserwator...:loveu: Pozdrawiamy i tulaski przesyłamy Kasiu bardzo dziękuję :) :* a myśmy tak jak napisałam byli biegać.... no może połowa z nas biegła albo 2/3 nawet (bo dołączyliśmy się z Tajfkiem do mojego mena) ale że mnie cholernie mięsień nad kostką bolał to nawet połowy trasy nie dobiegłam... a w poniedziałek byłam mega zadowolona z tego biegu, no.... a tam, muszę wysmarować mięsień jakąś maścią rozgrzewającą i mam nadzieję, że w piątek dam rade :) Tajfek początkowo zatrzymywał się i patrzył czy ide ale jak byłam już bardzo za nimi w tyle to zobaczyłam go dopiero jak wracali, a potem znowu zaglądał i czekał i na koniec to spotkałam się z nimi pod klatką - na naszej mecie.... eh... co za piesio no.... buuuziaczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
niunia32 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Dzieńdobry!! :) ja właśnie niedawno wstała, Tajfek od rana wariuje i muszę sie z nim bawić :) oczywiście nawet śniadania zjeść całego nie mogłam, bo Tajfek też chciał płatki z mlekiem i musiałam się podzielić :) trochę sie pobawimy i lecimy na spacerek, bo ja mam już weekend :) pozdrawiamy gorąco :* :loveu: hihihi brat zostawił aparat :D :multi: Quote
niunia32 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 buuu poszliśmy do lasu a tam pełno młodzieży. myślę co jest?? ale się kilka osob mnie pytało o jakieś punkty to się dowiedziałam co oni tam robią. bieg na orientacje. hmm ja to bym się zgubiła w tym swoim lesie :P i za chiny ludowe bym nie wlazła w te miejsca gdzie nie ma ścieżek :) kilka fotek mam :) jeszcze w domu "no chodź już!!!" i już na dworze: czas do domku: idę po kawe, coś mnie głowa boli Quote
WinterGirl Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Jak miło WAS zobaczyć, tęskniliśmy ogromnie Tajfuniasty i te jego oczęta...zachwycające[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Dobcia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Na polu obowiazkowo piłeczka:) Na tej fotce widać , jak Tajfunek jest masywnie zbudowany, przystojniaczek:loveu: Quote
Ewkaa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Chyba sobie jeszcze tutaj galerię Tajfuna pooglądam :cool3: Quote
Kasia_zg Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dzień dobry Kochani!! Śliczne u Was fotusie...i Tajfinek jak zwykle na każdej zawodowy model!! Oj ten Fajfek i jego kijoszki :evil_lol: A Tu wiadać że z niego to kawał ale uroczego chłopa :lol: Buziolki i tulaski dla tego przystojniaczka :loveu: Miłego dzionka życze i śle buziaczki:calus: Quote
zuzolandia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 .heeheh pyskuje pyskuje;-) tak jak Zuzola ;-) heheheeh witanko i przytulanko moja kofffaniutka ;-) Quote
niunia32 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Elizusiek napisał(a):bardzo ładne zdjęcie,takie tapetowe :lol: siem cieszymy, ze się podoba :) :* bGirl my się cieszymy, że już jesteście i my też tęskniliśmy za Wami bardzo :loveu: buziaczki Ewkaa zapraszamy :) my jak tylko dłuższą chwilkę znajdziemy to do Was też lecimy :* Kasia_zg nasza kochana. tak, tak. zarówno kawał chlopa jak i fajjniusi jest :loveu: :loveu: hihih kocham to moje maleństwo zuzolandia hihi pyskować to on umie i lubi.... :) pozdrawiamy gorąco buuuuuziaczki a my się zbieramy do biegu.... zaraz start ciekawe jak dzisiaj będzie czy dam radę i czy mnie nie zostawią CI moim menszczyźni gdzies daleko w lesie :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
niunia32 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 wiecie co?? jestem z siebie mega zadowolona :) udało mi się przebiec calutką trasę - 7,3 km. a to chyba dzięki temu też bo moim menszczyźni biegli moim tępem a nie swoim :) hihihihihih Quote
niunia32 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 mnie powoli dopada zmęczenie więc uciekam już spać! dobrej nocy cioteczki :* Quote
Dobcia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dobranoc;* Mężczyżni nie mogli cię przecież zostawić;) Gratuluję wytrzymałości;) Quote
Recommended Posts