niunia32 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Elizusiek napisał(a):A mi się juz troche tęskni za Tajfunkiem.... tylko pozmniejszam zdjęcia i wruzce świeżutkie zdjęcia Tajfunka Quote
halbina Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Normalnie wystawa cała... :multi: :multi: :multi: Fantastyczne fotencje! A Tajfunek pływak, że tylko pozazdrościć... Ale za ściganie kaczek w sezonie lęgowym... możecie oberwać od najwyższych władz... Quote
Elizusiek Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 O jejku jejku ile zdjęć i jakie śliczne,wszystkie są piękne :loveu: A widoczek ostatni CUDO Quote
Dobcia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ile zdjęć:multi: Ojeju... ale ta kaczucha ma piskląt:crazyeye::loveu: [quote name='niunia32'] Ale sie tu Tajfunek ślicznie na nas patrzy:loveu: Quote
niunia32 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 hihi kochane dziękuję troszkę sie mi dzisiaj napstrykało fotek i nie wiedziałam które wstawić, więc wstawiłam sporo :) :) buziaki :* Quote
a_ga.isk Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 niunia32 napisał(a):hihi kochane dziękuję troszkę sie mi dzisiaj napstrykało fotek i nie wiedziałam które wstawić, więc wstawiłam sporo :) :) buziaki :* Też mam zawsze ten dylemat :eviltong: A fotki świetne, zazdroszczę, że Tajfunek pływa... my mamy 15 min do plaży dla psów a Lucca wodu unika jak ognia:angryy: Pozdrawiam ;) Quote
Dobcia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Aga-do plaży dla psów? To jest coś takiego jak plaża specjalnie dla psów? A Tajfunek rzeczywiście pięknie pływa, choć kaczuszki chyba są innego zdania;) Quote
niunia32 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='a_ga.isk']Też mam zawsze ten dylemat :eviltong: A fotki świetne, zazdroszczę, że Tajfunek pływa... my mamy 15 min do plaży dla psów a Lucca wodu unika jak ognia:angryy: Pozdrawiam ;) Tajfek najpierw chodził po słońcu po cieniu, kladł się w każdym kawałku cienia. ale jak doszedł do wody to właził w każde możliwe wejście... chcieliśmy go wykąpać po spacerze ale dla niego wanna to jest najgorższa kara jaka moze być. Dobcia oj tak, kaczuszki nie były zachwycone widokiem Tajfka w wodzie Quote
WinterGirl Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Urocze ujęcia, okolica i Tajfek[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pływamy pieskiem...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[/FONT] Quote
niunia32 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='bGirl'][FONT=Comic Sans MS]Urocze ujęcia, okolica i Tajfek[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pływamy pieskiem...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[/FONT] pływał wtedy kiedy sie dało i ile sie dało. musiał schodzić swoje ciało :) ile radości potem w niego wstąpiło :) fakt, że pogonił kilka kaczek, ale.... wchodził do wody co chwile by popływac :) życzymy dobrej nocy :* Quote
niunia32 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='haska_12'] Ćwiczy równowage.. :D hehe, nooo :) a żeby wlażł na to drzewo i zrobić mu zdjęcie byłi potrzebni na tych drewienkach wszescy obecni na spacerze, czyli ja i i moi rodzice :) hihihi dobrej nocy życzym :) :* Quote
akard Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='niunia32']nowe foteczki!! Jaki On szczęśliwy i zadowolony, aż milunio popatrzeć Pan pływak wyśmienity. Kofam takie zdjątka:lol: i z innej beczki Rodzinka kaczek bosssssssska. Przepiękne fotki. Super:multi: :multi: :multi: Quote
haska_12 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Witajcie! :multi: Jak się dzionek zapowiada? :D Quote
niunia32 Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 akard dziękuję :) a pływak to chciał mi kaczkę na dzisiaj na obiad chyba upolować :P a co do rodzin kaczuszkowatych to było pelno takich :loveu: niektóre kaczuszki były mniejsze (niestety nie udało mi sie ich cyknąć bo Tajfek je wysrtaszył :/ ) haska_12 a u nas dzisiaj w miare gorąco. brak ochoty na dłuższe spacery ze strony Pani, choć Tajfek by z miłą chęcią poszedł najlepiej to do jeziora :) a mnie niestety czeka nauka na kolosa :/ ale mam lenia Quote
emdziolek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='bGirl'][FONT=Comic Sans MS]Urocze ujęcia, okolica i Tajfek[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pływamy pieskiem...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[/FONT] Boziu moja Vega to sie boi wchodzić do jęziora:lol: Ale fajnie sobie pływa:loveu:Widać że jest happy:loveu:Pozdro i zapraszam do mojego Paszczurka:loveu: Quote
Dobcia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Wiem, co to leń.. choć z nim walczę, napisałam już 2 na 3 sprawozdania:multi: Tajfunek martwi się, żeby pancia nie była głodna:p Moje na ptaszki nie zwracają uwagi;) Quote
niunia32 Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 emdziolek Witaj w naszej galerii :) Tajfek w jeziorze czuje się jak ryba w wodzie (a sprobuj go do wanny włożyć, zapiera się wszystkimi 4 lapami) do Ciebie już lecimy :) Dobciano to gratuluje. jeszcze tylko jedno zostalo. a ja chyba skorzystam z chwilowo wolnego pokoju i sie poucze. ale chyba musiałabym wyłączyć korki, bo mnie komp będzie korcić :P Tajfek mnie kiedyś pociągnął bo zobaczył wróbelka i chciał lecieć za nim... eh... Quote
Dobcia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='niunia32'] Dobciano to gratuluje. jeszcze tylko jedno zostalo. a ja chyba skorzystam z chwilowo wolnego pokoju i sie poucze. ale chyba musiałabym wyłączyć korki, bo mnie komp będzie korcić :P Tajfek mnie kiedyś pociągnął bo zobaczył wróbelka i chciał lecieć za nim... eh... Dzięki, ale już mi się nie chce... A kompusia wyłączyć nie mogę, bo jak będę pisać?:cool3: A to, że na dogo wejde dla odprężenia, to przecież nic takiego:evil_lol: To z Tajfunka taki myśliwy jest? :mad: Hehe, chociaż Negro jak ma zły dzień, to obszczekuje ptaszki na winogronie koło domu, bo mu za głośno ćwierkają, ale nigdy nie próbuje ich łapać;) Quote
niunia32 Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Dobcia napisał(a):Dzięki, ale już mi się nie chce... A kompusia wyłączyć nie mogę, bo jak będę pisać?:cool3: A to, że na dogo wejde dla odprężenia, to przecież nic takiego:evil_lol: To z Tajfunka taki myśliwy jest? :mad: Hehe, chociaż Negro jak ma zły dzień, to obszczekuje ptaszki na winogronie koło domu, bo mu za głośno ćwierkają, ale nigdy nie próbuje ich łapać;) Tajfek to chyba je chce pogonićtylko (mam taką nadzieję) na szczęście jeszcze nic nie złapał.. :) noo u mnie to też tak, tu na chwile na dogo, tu jeszcze coś sprawdzić a potem ta chwila przeradza się w duuuużą chwilę i już wieczór Quote
emdziolek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 No u mnie Vega to tez zapiera sie 4 łapkami przed wanną:P ostatnio weszła do rzeki ale było straaasznie gorąco( weszła dosłownie na chwilkę i wyszła) :P A twój piesio cuuudak:cool3: Quote
niunia32 Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='emdziolek']No u mnie Vega to tez zapiera sie 4 łapkami przed wanną:P ostatnio weszła do rzeki ale było straaasznie gorąco( weszła dosłownie na chwilkę i wyszła) :P [SIZE="4"]no, mój to by raczej nie chciał wyjść, ale taki jego urok - kocha wode :) A twój piesio cuuudak:cool3: dziękuję bardzo :) Quote
ferraribox Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Pozdrowionka Tajfunkowa rodzinko:loveu: Masz super pływaka!!!!!!! Quote
niunia32 Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 ferraribox napisał(a):Pozdrowionka Tajfunkowa rodzinko:loveu: Masz super pływaka!!!!!!! również pozdrawiamy! gorąco!!! a ja uciekam się dalej douczyć i na uczelnie. papap!!! Quote
Recommended Posts