Kasia_zg Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dzieńdobry!! Życzymy milusiego dzionka i udanej zabawy na urodzinowej impresce :) Pozdrawiamy i buziaczki przesyłamy!! Quote
niunia32 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Kasia_zg cześć! bardzo dziękujemy :) również pozdrawiamy :* :* Quote
WinterGirl Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 HellO cioteczko ..i już zaczął się weekend... tulasek na początek i noski eskimoski od biało- czarnych Cleo & WielkoLUD Quote
Shilah Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Elizusiek napisał(a):Znowu nam zgineliście :placz: Gdzie to Tajfuniasty i jego Pani?!? Miłego i słonecznego weekendu.. WiElKi BuZiAk Quote
niunia32 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Elizusiek napisał(a):Znowu nam zgineliście :placz: już jesteśmy. właśnie wróciliśmy z 25 urodzin mojej jak na razie jedynej bratowej :D :D hihihi moj misiek miał mnie dosyć w aucie bo zachowywałam się bardzo głośno. och chyba za dużo wina wypiłam :P :P :P hihihihi kocham Was moje cioteczki Quote
Shilah Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Hi! Ciekawe jak tam nasza Natala się czuje po wczorajszych trunkach?!? .. nie da się ukryć, że było jej dość wesoło. . :evil_lol: Słonecznego dzionka. Buziaki w pyszczki! Shilah & Gizmo Quote
niunia32 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Shilah napisał(a):Hi! Ciekawe jak tam nasza Natala się czuje po wczorajszych trunkach?!? .. nie da się ukryć, że było jej dość wesoło. . :evil_lol: Słonecznego dzionka. Buziaki w pyszczki! Shilah & Gizmo hej, hej :) na szczęście dobrze się czuję,długo pospałam :P fajnie dzisiaj słoneczko świeci cieplutko jest :) a dzisiaj kolejny zlot rodziny - mojej przyszlej :P, w innym miejscu i z innej okazji i raczej bez % :) hihihi buziaki pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
monia&Tofi Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Piękny pies! :D :loveu: Ale zwierzyniec to masz niezły :crazyeye: Tylko pozazdrościć! Pozdrowionka dla Ciebie, zwierzyńca i dobrej zabawy ;) Quote
Kasia_zg Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dzień dobry Kochani!!:loveu: Miłego dzionka życzymy:calus: Quote
Dobcia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witajcie:multi: Co tam u was słychać po weekendzie? Quote
niunia32 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 monia&Tofi a_ga.isk Kasia_zg Dobcia hej!! dziękujemy za wizyte, miluchne słowa. nasz weekend szybko minął, ogólnie dobrze ale niestety mogło byc dużo lepiej :* chmurki tam widać gory ptaszek na dachu groźny kot i piesio Quote
Paula&Goofi Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Cudowna Niunia ! :) Pozdrawiam i dziękuje za wpis w Galerii :) Quote
Dobcia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jaki ładny, puchaty kot:loveu: Tylko minę ma niewyraźną... A co to za góry macie w tle? Quote
WinterGirl Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 HellO Cioteczko Tajfuniasty się rozmarzył... nic dziwnego patrząc na ujęcie TWOICH chmur.. Pozdrawiamy milusio Cleo & WielkoLUD Quote
Kasia_zg Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Śliczne foteczki...kociak naprawde drapiezny ;) A Tajfunek jakzwykle uroczny...choć na fotce lekko znudzony :) Słodziutkich snów życzymy Dobranoc:loveu: Quote
akard Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jak Ci się udało ujać wróbelka, że nie uciekł...ostatnio bardzo się starałam złapać wronę, niestety odfrunęła... za szybko:razz: Quote
zuzolandia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dziendoberek kochanaaaaaa!!!!!! uffff skonczył sie w koncu ten upiorny week ,przedłuzony nieco heeh;-) ale skonczony teraz to sie bycze ze 2 dni ;-) eheheh .przytulamy i mizianko dla Tajfka przesyłamy !!!!!!! Quote
Shilah Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 HeLLO!=) Witamy bardzo hot :angryy: .. Mamy nadzieję, że Tajfuniasty i jego Natala sie nie roztopili dziesiejszego dnia, bo my już prawie.. Gdyby nie klima w autki bylibysmy juz jak roztopione lody.. :cool1: Ściskamy i zapraszamy do nas.. Shilah & Gizmo Quote
niunia32 Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 akard napisał(a):Jak Ci się udało ujać wróbelka, że nie uciekł...ostatnio bardzo się starałam złapać wronę, niestety odfrunęła... za szybko:razz: sama sie dziwilam, ze nie odfrunal. akurat w oknie bylam, patrze golabek i szybko po aparat no i sie udalo. ale nawet mi sie schowal zuzolandia napisał(a):Dziendoberek kochanaaaaaa!!!!!! uffff skonczył sie w koncu ten upiorny week ,przedłuzony nieco heeh;-) ale skonczony teraz to sie bycze ze 2 dni ;-) eheheh .przytulamy i mizianko dla Tajfka przesyłamy !!!!!!! cieszymy sie kochana cioteczko, że masz troszkę wolnego :) Shilah napisał(a):HeLLO!=) Witamy bardzo hot :angryy: .. Mamy nadzieję, że Tajfuniasty i jego Natala sie nie roztopili dziesiejszego dnia, bo my już prawie.. Gdyby nie klima w autki bylibysmy juz jak roztopione lody.. :cool1: Ściskamy i zapraszamy do nas.. Shilah & Gizmo okropnie goraco jest dzisiaj, strasznie duszno ..... w drodze powrotnej z uczelni jedyna klima byly okna otwarte w autobusie i wiaterek przy szybszej jeździe. juz biegniemy do Was Kasia_zg napisał(a):Śliczne foteczki...kociak naprawde drapiezny ;) A Tajfunek jakzwykle uroczny...choć na fotce lekko znudzony :) Słodziutkich snów życzymy Dobranoc:loveu: dziekujemy cioteczko! kiziola to syczala na Tajfka akurat bGirl napisał(a):HellO Cioteczko Tajfuniasty się rozmarzył... nic dziwnego patrząc na ujęcie TWOICH chmur.. Pozdrawiamy milusio Cleo & WielkoLUD a no udało mu sie rozmarzyć, pooglądał ze mną w oknie chumrki :) a_ga.isk napisał(a): Oho...ja bym się bała ;) no ja też :P na mnie jedynie buczy jak ja po brzuchu czesze Dobcia napisał(a):Jaki ładny, puchaty kot:loveu: Tylko minę ma niewyraźną... A co to za góry macie w tle? no wlasnie sie zastanawiam czemu taka mina :eviltong: . nie lubi byc zaczepiana przez Tajfka a góry to chyba beskidy śląskie Kooikerka napisał(a):Cudowna Niunia ! :) Pozdrawiam i dziękuje za wpis w Galerii :) ależ nie ma za co :) pozdrawiamy nasze kochane cioteczki ooo coś zagrzmialo, chyba burza bedzie milego dnia Quote
Patikujek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ale fajkny chłopak jesteś:loveu: Przystojniacha jakich mało:):):) Czekam na nowe fotki (od razu mówię żę przejżałam całą galerię(nie mówię żę przeczytałam)):evil_lol: Pozdrawiamy Pati & Baksymilian Quote
Recommended Posts