zuzolandia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 .no tutaj to sie nam Tajfunek stomatologiczno-laryngologicznie zaprezentował .klasaaaaaa ;-) witaj kochana po długasnejjjjj przerwieeeeee ....dobrze ze warunki na dogo uległy poprawie ;-) od razu człowiekowi lzej na duszy eheheheh . buziolki słodziasteeeeee przesyłamyyyy Quote
niunia32 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 jeeeee kto tu do nas zajrzał?? zuzolandia cieszymy się bardzo, że jesteś już, tęskniliśmy bardzo.... no Tajfek musiał się w końcu pokazać z każdej strony :) hihihih bardzo dziękujemy za buziolki bGirl Tobie też cioteczko dziękujemy :) a ja zaraz postaram sie powrzucać jakieś foteczki :) Quote
zuzolandia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 HEJ HEJ HEJ ;-) witanko kofffana ;-) .przytulamy TAJFUNKA wirtualnie ;-) !!!!!!! Quote
Elizusiek Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Witamy,u nas brzydka pogoda :-( ale zdjęciaTajfunka na pewno poprawiły by nam humor :cool3: Quote
niunia32 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 zuzolandia cześć!!! :) Elizusiek no to na poprawe humoru kila fotek: *** *** *** *** *** *** [SIZE="1"]tutaj po jednym spacerze z moim bratem Tajfun nie miał siły podejść do michy, cięzko miał wstać. miał zakwasy po ok godzinnym biegu *** [SIZE="1"]a tak mój Misiak śpi *** i koteczk kochane *** *** *** Eliza - mam nadzieję, że poprawiliśmy humor :) buuuuuziaki Quote
Elizusiek Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 No pewnie że humor od razu sie poprawił :sweetCyb: Zdjęcia bajeczne :loveu: a kicia tutaj wyszła rozbrajająco :loveu: ale bym sie wtuliła w to futerko :loveu: Quote
zuzolandia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 .Tajfunek romantiszzzzzzz ;-) kfffiatki wachaaaaa albo to co po kfffiatkach sie ostało;-) heeheheheh witaj slodziutka naszaaaaaaaaaaaaa !!!!!!! Quote
niunia32 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Elizusie Zuzolandia witamy kochane!!! Eliza cieszę się, że humor się poprawil :) a do wtulenia się w Kizię - zapraszamy :) Quote
Dobcia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Witam;) [quote name='niunia32'] Ale tu śliczny zwierzyniec:loveu: Kicia jest niesamowita, to długie futerko i oryginalne umaszczenie:loveu: Pozdrawiam! Quote
niunia32 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 no i pozwoliłam, by psiak się zmęczył. wysłałam dwa Miśki moje biegać :) przylecieli zmęczeni. Tajfek zaraz padł zmęczony a tak sobie pomyślałam, że wstawie kilka foteczek :D *** *** *** *** i kawałek porannej gimnastyki :) Quote
niunia32 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Dobcia napisał(a):Witam;) Ale tu śliczny zwierzyniec:loveu: Kicia jest niesamowita, to długie futerko i oryginalne umaszczenie:loveu: Pozdrawiam! Witaj!!! :) bardzo dziękujemy :) :loveu: gorąco pozdrawiamy :* Quote
Elizusiek Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 wyginam śmiało ciało,wyginam śmiało ciało.....:laugh2_2: Quote
Shilah Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Na samym początku przybijamy Wam kochani łapeczke.. To zdjęcie jest urocze. Rozpłynęłam się.. Wyściskaj od nas Tajfuniastego a dla Ciebie kochana Natalko wieeeelki buzialon :* ..KoLoRoWyCh SeNkÓw.. Shilah & GiZmO Quote
Dobcia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='niunia32'] Piękny widok-pies i kot:loveu: Uwielbiam takie obrazki, szczególnie ża sama tego nie mam...;) Quote
ferraribox Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Pozdrawiamy Tajfunka i jego pańcię:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 ferraribox Dobcia bGirl halbina Shilah Witamy kochane cioteczki, bardzo dziękujemy za miłe słowa :) życzymy wszystkim miłego dnia zostawiamy fluidy pozytywne na ten dzionek buuuuuziaki Tajfun i niunia Quote
Elizusiek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Dzień dobry :lol: U nas dzisiaj piękna pogoda,mam nadzieje że u Was też. Cieplutkiej niedzieli :lol: Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Elizusiek napisał(a):Dzień dobry :lol: U nas dzisiaj piękna pogoda,mam nadzieje że u Was też. Cieplutkiej niedzieli :lol: hej, u nas na szczęście też słonecznie :) buuuuziak:* Quote
akard Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Pozdrowionka i podziękowania za odwiedzinki :loveu: :loveu: :loveu: dziubaski Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='ferraribox']Dobry wieczorek u cioteczki ?:multi: dobry wieczorek, dobry :) właśnie wróciłam z odwiedzin u przyszłej rodzinki, wypiłam 3 lampki szampana za świeżo upieczonego INŻYNIERA :) hihih ogolnie dobrze dzisiaj było. buuuuziak!!! akard my również dziękujemy, zapraszamy częsciej :) buuuziaki Pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 ferraribox napisał(a):To i nocka niech będzie dobra:lol: no mam nadzieje, że będzie dobra :) :) czego Tobie i wszystkim naszym cioteczką życzymy :) :loveu: Quote
Shilah Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Hi! Mamy nadzieję, że Wasz dzionek będzie równie piękny i słoneczny jak nasz.. Choć siedzimy i piszemy pracę, dzięki tej cudnej pogodzie mamy więcej energii i weny.. Pozdrawiamy i całujemy Shilah & Gizmo Quote
Recommended Posts