niunia32 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='zuzolandia'] .nio ladnie siedział pod krzaczkiem;-) a potem albo i przed zapewne zrobil siusiu ;-) heheehehehehhe Dziendoberek złociutka;-) mizianko dla Tajfunka !!!!!! hej! siusiu tez było :) ale najważniejsze było niuchanie piłeczka którą mieliśmy poszła na bok, ale też żeśmy się nią trochę pobawili turlaliśmy się raz w jedną stronę raz w drugą :) a i łapaliśmy w powietrzu piłeczkę ale i tak niebyło nic przyjemniejszego od wąchania, noo :) buziaki dla wszystkich pozdrawiamy Tajfunek & niunia Quote
*Ania...Niuf* Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 nareszcie jest tajfunek:loveu: i jakie fajne fotki ze spacerku:loveu: Quote
Shilah Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hello! Witamy cieplutko. Jak mija dzionek kochani? Pozdrawiamy Shilah & Gizmo Quote
niunia32 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']nareszcie jest tajfunek:loveu: i jakie fajne fotki ze spacerku:loveu: hej! a jutro wstawimy foteczki z dzisiejszego wypadu do lasu :) muszę najpierw odszukać moje cd-rw by nagrać te zdjęcia :) i potem je wrzuce [quote name='Shilah']Hello! Witamy cieplutko. Jak mija dzionek kochani? Pozdrawiamy Shilah & Gizmo Hej! dzionek dzisiaj jest superowy :) właśnie wróciliśmy z lasu i jeziora [SIZE="1"]i nie obeszło się bez kąpieli, mimo że prosiliśmy tajfka by nie wchodził pogoda się zrobiła cuuudowna i jak tak będzie dalej to w piątek znowu idziemy do lasu, ale teraz z innej strony :) i może nawet się uda nam zobaczyć stado koni :) [SIZE="3"]gorąco pozdrawiamy Tajfuś & niunia Quote
kesslee Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='niunia32']hej! a jutro wstawimy foteczki z dzisiejszego wypadu do lasu :) muszę najpierw odszukać moje cd-rw by nagrać te zdjęcia :) i potem je wrzuce Koniecznie koniecznie! Bo my tu czekamy i się niecierpliwimy :mad: :mad: :mad: :diabloti: [quote name='niunia32'] Hej! dzionek dzisiaj jest superowy :) właśnie wróciliśmy z lasu i jeziora i nie obeszło się bez kąpieli, mimo że prosiliśmy tajfka by nie wchodził pogoda się zrobiła cuuudowna i jak tak będzie dalej to w piątek znowu idziemy do lasu, ale teraz z innej strony :) i może nawet się uda nam zobaczyć stado koni :) gorąco pozdrawiamy Tajfuś & niunia Aj zazdroszczę i pogody i tego lasu pod bokiem :cool3: A konie proszę też obfocić jesli można będzie :roll: :cool3: Quote
niunia32 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 kesslee napisał(a):Aj zazdroszczę i pogody i tego lasu pod bokiem :cool3: A konie proszę też obfocić jesli można będzie :roll: :cool3: oczywiście, jak tylko się koniki pojawią na pewno je obfoce :) jak mi tylko Misiek powiedział, że pójdziemy koło stadniny koni to ja od razu: to musimy wziaść aparat!! :) pozdrawiamy Tajfek & niunia Quote
Shilah Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Pachnących miłością senków.. Pozdrawiamy Shilah & Gizmo Quote
kesslee Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dzień dobry moi drodzy :D Pobudeczka :cool3: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witamy:loveu: życzymy miłego dnia i na fotki czekamy:loveu: Quote
niunia32 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 hej kochane cioteczki!! wstawiam obiecane foteczki z wczorajszego wypadu :) oczywiście nie obeszło się bez wąchania tu już w lesie z pańcia tu znalezlismy szalas z choinek tu juz wychodzilismy w okolice jeziora i trzeba bylo nowe miejsce obwachac a ze Tajfek byl niegrzeczny i nie posluchal, musial sie wykapac i maly widoczek na czesc miasta zyczymy wszystkim milego dnia buziaki poydrawiamy Tajfun i niunia Quote
kesslee Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='niunia32'] ależ to jest wybitny przystojniacha :loveu: :loveu: :loveu: Quote
niunia32 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 kesslee napisał(a):ależ to jest wybitny przystojniacha :loveu: :loveu: :loveu: bardzo dziekujemy ;) :loveu: Tajfek i niunia Quote
a_ga.isk Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Świetny macie lasek ;) Dumny pies ^^ Pozdrawiam. Quote
niunia32 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='a_ga.isk']Świetny macie lasek ;) Dumny pies ^^ Pozdrawiam. dziekujemy :* :loveu: pozdrawiamy gorąco tajfek i niunia Quote
*Ania...Niuf* Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 śliczne zdjęcia:loveu: Tajfunek jest bosssski:loveu: na takie zdjęcia właśnie czekałam;) Quote
niunia32 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']śliczne zdjęcia:loveu: Tajfunek jest bosssski:loveu: na takie zdjęcia właśnie czekałam;) dziękujemy :) i cieszymy się bardzo :) :) a co tam! pokaże Wam jak Tajfek próbował wydostać patyk przywiązany [SIZE="1"]no i oczywiście mu się udało :) tak staliśmy przy bramce, gdzi był patycek tak bardzo delikatnie chciał wyciągnąć swój patyk :) i zoom :) to są zdjęcie które komórką robiłam, bo aparat nam siadł. resztę zdjęć powinnam mieć jutro najpóźniej w sobote i to razem z fotkami z jutrzejszego spacerku. [SIZE="1"]o matko! mnie już dzisiaj po połgodzinnym hasaniu nogi bolą a jutro się szykuje bardzo długi spacer.... chyba zapasowe nogi sobie muszę wziąść hihih i spotkaliśmy koleżankę Lorę. Tajfek dostał znowu buzi :) buziole!!! Tajfuś i niunia Quote
Sylwia&westie Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 witamy po przerwie swiatecznej :) Super fotki :) Fajnie pozuje :) Pozdrawiamy Cieplutko !! Quote
kesslee Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 jaką Ty masz komórkę ze takie świetne fotki wychodzą? :cool3: :lol: Quote
Elizusiek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 uczyłaś Tajfka wchodzic na drzewo? :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Świetne zdjęcia :evil_lol: I jakoś fajna... o wiele lepsza niż ja robię moim aparatem ^^ Z ciekawości spytam jaką masz kom ? ;) Quote
Shilah Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Wszystkie foty przepiękne.. :loveu: Ta jest najlepsza, bo nareszcie wspólna. :multi: Pozdrawiamy Shilah & Gizmo Quote
WinterGirl Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 siłacz, mizianko dla Tajfka bGirl & Cleo [SIZE=1][SIZE=3], WielkoLUD Quote
niunia32 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='bGirl'] siłacz, mizianko dla Tajfka bGirl & Cleo [SIZE=1][SIZE=3], WielkoLUD no, no :) siły ma sporo :) mizianko przekaże jak tylko Tajfek wróci z ostatniego dzisiaj spacerku :) [quote name='a_ga.isk']Świetne zdjęcia :evil_lol: I jakoś fajna... o wiele lepsza niż ja robię moim aparatem ^^ Z ciekawości spytam jaką masz kom ? ;) [quote name='kesslee']jaką Ty masz komórkę ze takie świetne fotki wychodzą? :cool3: :lol: mam sony ericsona k510i :) [quote name='Elizusiek']uczyłaś Tajfka wchodzic na drzewo? :evil_lol: no a co :) ale nie na drzewo, ale na starą zardzewiałą bramkę :) [quote name='Sylwia&westie']witamy po przerwie swiatecznej :) Super fotki :) Fajnie pozuje :) Pozdrawiamy Cieplutko !! Helo !! :) dzięujemy. [quote name='Shilah'] Wszystkie foty przepiękne.. :loveu: Ta jest najlepsza, bo nareszcie wspólna. :multi: Pozdrawiamy Shilah & Gizmo dziękujemy bardzo :) :) pozdrowienia dla wszystkich i przesyłamy mizianko dla Waszych czworonogów :) buziaki życzymy kolorowych snów :* Tajfek && niunia Quote
kesslee Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 niunia32 napisał(a): mam sony ericsona k510i :) to prawie jak ja, bo u mnie k610i. Chyba muszę pofocić na wolnym powietrzu :lol: :lol: :lol: Quote
zuzolandia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 .wowoowow jaka fajna foteczkaaaa .slicznie wygladacie!!!!!!!! dobrywieczorek złociutka ;-) ......no widze ze Tajfun to taki spacerkowy całusnik;-) ...ale co tam chłopakowi załowac ehehh w koncu wiosna;-) pozdrawianko i przytulanko ;-) Quote
Recommended Posts