WinterGirl Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a):Z rana zaglądamy i witamy :lol: my również wpadamy powiedzieć: bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
kesslee Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 witam popołudniową porą :loveu: Jak samopoczucia w ten piękny dzień? :lol: Quote
niunia32 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 kesslee napisał(a):witam popołudniową porą :loveu: Jak samopoczucia w ten piękny dzień? :lol: Witamy wszystkich w te sloneczne popoludnie :):) samopoczucie jak najlepsze :) przychodze do domu a tu mnie nikt nie wita oprocz kotow, ktore przylecialy zobaczyc kto przyszedl... ktos porwal Tajfka na spacer.... pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 niunia32 napisał(a):Witamy wszystkich w te sloneczne popoludnie :):) samopoczucie jak najlepsze :) przychodze do domu a tu mnie nikt nie wita oprocz kotow, ktore przylecialy zobaczyc kto przyszedl... ktos porwal Tajfka na spacer.... pozdrawiamy Tajfun & niunia Aaaaa porwali Tajfunka !!! :placz: ;) Quote
niunia32 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a):Aaaaa porwali Tajfunka !!! :placz: ;) na szczescie juz go oddali, ale nawet sily nie ma zeby sie przyjsc przywitac...:mad: ale za to podeszlam do niego i na moj widok to merdal slodko ogonkiem :) i sie usmiechnal :) (przynmajmniej tyle :lol: ) Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 niunia32 napisał(a):na szczescie juz go oddali, ale nawet sily nie ma zeby sie przyjsc przywitac...:mad: ale za to podeszlam do niego i na moj widok to merdal slodko ogonkiem :) i sie usmiechnal :) (przynmajmniej tyle :lol: ) no bo jakby nie oddali....:mad: ;) Quote
zuzolandia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Nio dobrze ze wrocił ;-) ..witamy i pozdrawiamy słoneczkowo i cieplunkowoooo ;-) heeheheheh Quote
WinterGirl Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dobrze, że Tajfun wrócił cały i zdrowy tulsaki Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
niunia32 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Elizusiek napisał(a):no bo jakby nie oddali....:mad: ;) o taaak :) zuzolandia napisał(a):Nio dobrze ze wrocił ;-) ..witamy i pozdrawiamy słoneczkowo i cieplunkowoooo ;-) heeheheheh bGirl napisał(a):dobrze, że Tajfun wrócił cały i zdrowy tulsaki Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] ciesze sei ze w koncu wrocil :) moj maly piesio... :) ehh... wlasnie sie go zapytalam czy pojdzie ze mna a on?? caly w skowronkach ze znowu wyjdzie na dwor.... :) caly dzien by na dworze siedzial, no :) Quote
WinterGirl Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 niunia32 napisał(a): ehh... wlasnie sie go zapytalam czy pojdzie ze mna a on?? caly w skowronkach ze znowu wyjdzie na dwor.... :) caly dzien by na dworze siedzial, no :) ale masz wspaniałego towarzysza, a on ma wspaniałą dwu- nożną Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
niunia32 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 bGirl napisał(a):ale masz wspaniałego towarzysza, a on ma wspaniałą dwu- nożną Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] dziekujemy, bardzo nam milo buziol pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
kinga.l Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dzięki za odwiedziny w galeri!!! :multi: :multi: Tajfunek śliczność :loveu: :cool3: Czekamy na więcej! ;) Quote
niunia32 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 kinga.l napisał(a):Dzięki za odwiedziny w galeri!!! :multi: :multi: Tajfunek śliczność :loveu: :cool3: Czekamy na więcej! ;) nie ma za co :) my rowniez dziekujemy za odwiedzinki :) no to teraz kilka starszych foteczek z serii z pileczka: jeeee! zlapalem ja oool a tu mi sie nie udalo :( i z inne beczki zielono mi... hihih a tu z "bratem blizniakiem" :lol: Quote
Elizusiek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 niunia32 napisał(a): hihih a tu z "bratem blizniakiem" :lol: jacy podobni :evil_lol: ;) Quote
zuzolandia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 .nooooo wyraz twarzo- pyszczka maja identyczny ehehh;-) mam nadzieje ze brat tego nie czyta;-) ehhehe ......mam znajomych w Tychach mieszkaja na osiedl FILARETOW i tez maja AZ 2 briardy ;-) takie same jak moja Zuzolka .nie spotkałas ich przypadkiem gdzies tam ??? Quote
kesslee Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dzieńdobry Tajfunku :) Jak mija dzień? :D Serdecznie zapraszamy na wizytę u nas. Coś się urodziło :cool1: Quote
niunia32 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Witamy wszystkich :) dzien nam szybko dzisiaj mija :):) wlasnie dotarlam do kompa, Tajfun juz czeka bo obiecalam mu spacer :) hihihi zuzolandia napisał(a):.nooooo wyraz twarzo- pyszczka maja identyczny ehehh;-) mam nadzieje ze brat tego nie czyta;-) ehhehe ......mam znajomych w Tychach mieszkaja na osiedl FILARETOW i tez maja AZ 2 briardy ;-) takie same jak moja Zuzolka .nie spotkałas ich przypadkiem gdzies tam ??? moze ich kiedys widzialam gdzies przypadkiem, ale nie wiem, ja mieszkam bardziej na uboczu, bo na osiedlu Z, moze kiedys spacerowali na Paprach serdecznie wszystkich pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
zuzolandia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witanko i psytulanko ;-) ..... głaskanko dla PANA PSA;-) Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dobry wieczór my z wizytą, ale nowych fotek nie widać.. Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
niunia32 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko i psytulanko ;-) ..... głaskanko dla PANA PSA;-) Witamy Witamy :) dziekujemy, rowniez przesylamy przytulanki i glaski :) [quote name='Elizusiek']będą jakieś fotki? :cool3: beda :) [quote name='bGirl']dobry wieczór my z wizytą, ale nowych fotek nie widać.. Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] juz sie wstawiaja :):) na razie stare fotki.... "a czemu mi zajeliscie łóżko??" "uwaga, wchodze!" zabawa kotka z pieskiem :P zamyslony... a Tajfek byl dzisiaj nie dobry... zdrajca jeden... :evil: bylismy z moim chlopakiem wieczorem z nim na spacerze i kazdy idzie w inną stronę, ja wołam mego czworonoga, a on stoi i patrzy za Adamem a na mnie kompletnie nie zwraca uwagi.... ehhh życzy slodkich snoof :) dobranoc :* pozdrawiamy Tajfek & niunia Quote
halbina Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ostatnia foteczka artystyczna i bardzo melancholijna, tylko lustro odbija też prozę życia, a raczej stertę ciuchów... :evil_lol: Dobrej nocki! Quote
Recommended Posts