Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uff dawno tutaj nie pisałam i chyba najwyższa pora założyć temacik dla mojego czworonoznego przyjaciela.
A więc przedstawiam mojego łobuza Umpumaki Vali Huares Staff-ka w domu zwany Huares i nie tylko.
Jak na prawdziwego staffika przystało na miejcu nie usiedzi, nęka człowieka i absorbuje całą swoją małą osóbką choć wielką osobowoscią.
Radosny, wesoły ,żywiołowy,kochajacy ludzi, zawsze uśmiechnięty, zawsze skory do zabaw i zawsze głodny.
A oto on :

A ta fotka poniżej najbardziej jak dla mnie oddaje charakter moj małej małpeczki:)

i jeszcze takie :

:loveu:

Posted

[quote name='HUARES']
Uff dawno tutaj nie pisałam i chyba najwyższa pora założyć temacik dla mojego czworonoznego przyjaciela.
A więc przedstawiam mojego łobuza Umpumaki Vali Huares Staff-ka w domu zwany Huares i nie tylko.
Jak na prawdziwego staffika przystało na miejcu nie usiedzi, nęka człowieka i absorbuje całą swoją małą osóbką choć wielką osobowoscią.
Radosny, wesoły ,żywiołowy,kochajacy ludzi, zawsze uśmiechnięty, zawsze skory do zabaw i zawsze głodny.
A oto on :

A ta fotka poniżej najbardziej jak dla mnie oddaje charakter moj małej małpeczki:)

i jeszcze takie :

:loveu:
O matko!Ale klata:crazyeye: ,a wniej wieeelgachne serducho :grins: Gratulacje!
Mam nadzieję ,że moje "bobo" też tak wyrosnie;)

Posted

Wielkie dzięki za wpisy! Witamy wszystkich serdecznie tych znanych i nie znanych :smile: . Sorrki jeżeli zdjecia za duże ale nie znalazłam namiarów jakie maja być :oops: , nastepne beda już ok.
Buziaczki :buzi:

• 2 weeks later...
Posted

Kati napisał(a):
Czy określenie "wiecznie głodny" charakteryzuje tylko Huaresa czy wiekszość staffików taka jest? :lol:

Hmm, powiedzialabym wiekszosc, a tylko dlatego, ze znam takie co nie sa wiecznie glodne i zaluje, ze do takich nie nalezy rowniez Linda. To bardzo uprosiciloby nam sprawe :)

Posted

Diękuje bardzo za wpisy:)
Z innymi staffikami to jest podobno róznie zdarzają się i niejadki ,
o Boże jak ja bym chciała zeby mój był takim niejadkiem.
Przez ten jego wilczy głód nie mogę ustabilizować jego wagi :shake:
Obecnie było odchudzanko ,bo piesa trochę spasłam i musimy teraz
tylko utrzymac sylwetke co nie jest proste.
Nie dawno tak sie na niego wkurzyłam: dostał michę (wersja troche okrojona) ,po czym Pani zasiadła do posiłku a ten gad stoi i patrzy,
oczy takie wielkie :crazyeye: i ciurkiem ślinna leci pieskowi jak wygłodniałemu wilkowi no to pomyślałam ze może przeginam z ta dietka wiec pare dni dostawał bonusy, no i znowu patrzę a tu powoli kuleczka znów sie robi i taka złość mnie wzieła że dałam się wciagnąć w te jego gierki że nie gadałm z nim jakiś czas ;) ech szkoda gadać :)

no to pare fotek:

:hand:

Posted

[quote name='HUARES']o Boże jak ja bym chciała zeby mój był takim niejadkiem.
uwierz, ze nie :evil_lol:

Przez ten jego wilczy głód nie mogę ustabilizować jego wagi :shake:

A, chyba ze tak :eviltong:
Ja na szczescie raczej nie mam takich problemow, wiec wolalabym, zeby kazdy moj pies byl tak zarty jak Antek Forgety albo chocby labka Karramba, ktora kiedys mialam :)

• 5 months later...