Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam dzisiaj takie informacje:

Aga znalazłam w schronie w Katowicach sunie boksera, wygląda na starą i bardzo chorą. Strasznie mi jej żal bo widziałam ze każdy ruch sprawiał jej wielki ból. Widać że miała szczeniaki, ma ranki na łapkach, jest straszliwie chuda i te oczy przez które razem z moją Karolcią płakałysmy. Nie wiem na ile jej stan jest poważny ale wygląda to bardzo źle i mnie sie nawet wydaje, że chyba najlepszym wyjściem byłaby eutanazja.

Jest jeszcze jeden bokser ale ten jest w dobrej formie. Zdrowy a przynajmniej na takiego wygląda.

Bardzo proszę o pomoc - KATOWICE!

Posted

O matko...kolejne biedactwa...Zagladne wieczorkiem.Bede pytac.Mam teraz straszny mlyn,chodzimy na szkolenie i jeszcze lekcje przed wystawa...Popytam.

Posted

Dowiedzialam się że piesek został w sobotę wyadoptowany do Dąbrowy Górniczej.
Suńcia jest ale fizycznie w normie-psychika -wiadomo...
Jutro jadę popołudniu do tego schronu.

Posted

Ta suczka na zdjęciach jest nadal-ale to jest mix amstaffa.
Jest w lepszym fizycznym stanie-a nie jest do adopcji-jest odebrana włascicielowi-podobno w duzo gorszym stanie:placz:
Będzie proces o jeszcze inne przewinienia tego buraka i sunia musi pozostać w schronie.
Ale była sunia - bokserka w bardzo złym stanie-niestety przedwczoraj została uśpiona:placz:
Bokserek pojechał do Dąbrowy,a dzisiaj wypatrzyłam drobniuteńką pręgowaną boksereczkę , juz po kwarantannie,i malutka już grzeje dooopkę we własnym domku:multi::multi::multi:
To tak optymistyczniej na zakończenie.
Aha!I sądzę że ten schron powinien być pod szczególnym naszym nadzorem.