AgaiTheta Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dostałam dzisiaj takie informacje: Aga znalazłam w schronie w Katowicach sunie boksera, wygląda na starą i bardzo chorą. Strasznie mi jej żal bo widziałam ze każdy ruch sprawiał jej wielki ból. Widać że miała szczeniaki, ma ranki na łapkach, jest straszliwie chuda i te oczy przez które razem z moją Karolcią płakałysmy. Nie wiem na ile jej stan jest poważny ale wygląda to bardzo źle i mnie sie nawet wydaje, że chyba najlepszym wyjściem byłaby eutanazja. Jest jeszcze jeden bokser ale ten jest w dobrej formie. Zdrowy a przynajmniej na takiego wygląda. Bardzo proszę o pomoc - KATOWICE! Quote
Kluska4 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A wiadomo co jej jest? Pracownicy schroniska coś o niej mówili? Quote
Pumcia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 O matko...kolejne biedactwa...Zagladne wieczorkiem.Bede pytac.Mam teraz straszny mlyn,chodzimy na szkolenie i jeszcze lekcje przed wystawa...Popytam. Quote
malagos Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Żeby tylko nie było za późno dla tej biedusi.... moze domek tymczasowy, ale od zaraz, postawi ja na nogi? Quote
Dharma Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 katowice pomocy ; boksia nie ma czasu :placz: Quote
malagos Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Aga, masz jakies zdjecia? no myślę o tej bidzie i myślę, kurteczka.... Quote
malagos Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dziewczyny, odezwijcie się... Czy sunia daje sobie na razie radę? Quote
AgaiTheta Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Nie mam zdjęć, nie wiem czemu, miały być :placz: Quote
malagos Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Przypominam o boksi! Żeby nie było za późno!! Quote
malagos Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 to jeszcze raz na dobranoc.... Zagladajcie tu do bokserkow....:shake: Quote
Kluska4 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Bardzo prosimy o jakieś wieści................. Quote
Paola06 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dowiedzialam się że piesek został w sobotę wyadoptowany do Dąbrowy Górniczej. Suńcia jest ale fizycznie w normie-psychika -wiadomo... Jutro jadę popołudniu do tego schronu. Quote
malagos Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 to się cieszę, ze będą wiadomosci z pierwszej reki :cool1: Moze uda sie zrobić kilka zdjeć? Quote
malagos Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Podnosimy na dzień dobry! moze będa dobre wiesci ze schroniska? :cool1: Quote
Igusia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 malagos napisał(a):Aga, masz jakies zdjecia? no myślę o tej bidzie i myślę, kurteczka.... Czyzby cioteczka droga chciala stadko o boksie powiekszyc:p Quote
malagos Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Obraz nędzy i rozpaczy.... Czy jej fizycznie coś dolega, poza rankami na lapinkach, czy tak "siadla' psychika? Skad sie znalazła w schronie? Quote
Paola06 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ta suczka na zdjęciach jest nadal-ale to jest mix amstaffa. Jest w lepszym fizycznym stanie-a nie jest do adopcji-jest odebrana włascicielowi-podobno w duzo gorszym stanie:placz: Będzie proces o jeszcze inne przewinienia tego buraka i sunia musi pozostać w schronie. Ale była sunia - bokserka w bardzo złym stanie-niestety przedwczoraj została uśpiona:placz: Bokserek pojechał do Dąbrowy,a dzisiaj wypatrzyłam drobniuteńką pręgowaną boksereczkę , juz po kwarantannie,i malutka już grzeje dooopkę we własnym domku:multi::multi::multi: To tak optymistyczniej na zakończenie. Aha!I sądzę że ten schron powinien być pod szczególnym naszym nadzorem. Quote
Recommended Posts