Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tobciu - bardzo dziekujemy. Walczymy jeszcze z ucholami. Niestety sa jeszcze zawalone 'za zakretem'. Dostala nowy specyfik na tydzien kuracji. Zaplacilysmy 17zl.

Zaraz idziemy do kliniki wydebic Denta Stix z pedigree, w zwiazku z akcja czystych zebow. Cala trojka pojdzie.
Ayia - sznurki maja wziecie. Z
wlaszcza bawelniany ;).

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gamza ma ładne ale mocno pościerane zęby. Brak jedynki i dwójki - górnych. Brak kamienia. Nic nie trzeba robić. Dostala 3 dentastixy ;).
Byla bardzo grzeczna.

Posted

tobciu napisał(a):
hej, zaglądam od Milvy.
Dorzucę Gamzie 15 zł do nowego worka karmy, czy też może do kwasów omega - do tego co tam teraz potrzeba. :)
Poproszę nr konta.
Więcej nie dam rady narazie. :( Za dużo czworonożnych potrzeb.. :(

Parę złotówek poszło właśnie. W poniedziałek powinno być na koncie.

Posted

Tobciu - bardzo dziękujemy.
Przed chwilą czyściłam Smoczycowe uchy. Cwaniara pod ławe się wczołgała. Myślała, że Karilka nie wlezie za nią. To sie zdziwiła ;).
Teraz szaleją z Milvą jak dwa osły. Z uszu są identyczne :)

Posted

Ayia - piękne!
Gamza zniosla z gpdnością, dzisiejsze czyszczenie ucholi.
To bardzo mądra dziewczynka.
Za 20 minut idziemy do parku, poganiać sie z psiakami. Gamza z Milvą szaleją jak szczeniaki ;)

Posted

Dzisiaj przyszła paka Brit Care z telekarmy - Gamza zajada aż miło.
Tobciu - Gamza dostała 15zł od Ciebie. Bardzo dziękujemy.
Uchy mają się lepiej.
Drapanie nadal dręczy. Mam nadzieję, ze po Brit Carełososiowym - przejdzie.
Gamza znalazła w parku 2,5m drąg, ktòry kiedyś zapewne podpierał drzewko i oczywiście była zabawa po ośle uszy:). Rzut oszczepem - nową specjalizacją Karilki.
(pozdrawiam Shilomaniaka)

Posted

Przepraszam za brak rozliczenia na 1 stronie - Wydatki Gamzy to
142zl karma
17zl uszy

przy czym zeszla mi smycz po Dolarowa w ilosci sztuk:3. Gamza chodzi na sznurku (ayia świadkiem) i przydaloby sie kupic. Niestety to schodzi. Obroz mamy Dolarowe - te nie niszcza sie tak jak smycze.

Uszy sa nadal w zlym stanie. Zapalenie jest bardzo gleboko... Kombinujemy z wet dalej. Dzisiaj pokaze ja p. Ewie Pacalowskiej.

Posted

Budrysek - witamy serdecznie :)! Podnoszenie sie przyda i... ogloszenia. Jak na razie cisza a szkoda -suczydlo jest bardzo fajne.
Jutro jedziemy z Gamza i Milva na Zlot Dogomaniakow :). Dziewczyny poszaleja w lasach i jeziorach.. Karmy jeszcze mamy, jednak jak wrocimy -bedziemy myslec o kolejnym worku.
Świerzb nie odpuszcza, cholernik!