Bura Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 sota36 napisał(a):Tak!!!! Jest dytrybutorem na PL> Hm, i mają też fajne odżywki dla psów dobre ponoć. Czy nadal idea kosmetyków Dr Lucy zostaje jak była?? Część środków na schroniskowe?? Quote
sota36 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bura napisał(a):Hm, i mają też fajne odżywki dla psów dobre ponoć. Czy nadal idea kosmetyków Dr Lucy zostaje jak była?? Część środków na schroniskowe??Jak najbardziej!!!!!! Quote
bodzia78 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Wracając do kosmetyków... W zeszłym tygodniu kupiłam :d JEST REWELACYJNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja stara suka miała wysuszone poduszeczki... Popękana skórę (ogrzewanie?) - przeszło jak ręką odjął... A młoda - uwielbia masaże :) łapek kremikiem... Dodam ze ja stosuję to cudo na usta (na pohybel wszystkim pomadkom ochronnym - mogą się schować !!!!). MIODZIO Quote
sota36 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 A ja na zrogowaciale lokcie i piety ...u siebie. No i u psa na lapki:) Quote
Frytela Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 oj kusicie kusicie ;) Miałam kupić ten kremik do poduszeczek ale sie zdecydowac nie mogłam, ale jak takj chwalicie :cool3::cool3: Kokosina ma spekane lapska, ale kurka nie nawidzi jak mu je smaruje Quote
bodzia78 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Frytela :P nie zastanawiaj się tylko bierz :) póki mróz nie ścisną... Jak zima przyjdzie będzie w sam raz :D Quote
english cocker spaniel Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 kosmetyki dr. lucy sa fajne i godne polecenia :lol: Quote
Wiesia756 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Mam rhodezjanke i chcialabym jakis spray "na ostatnio" chwile przed wystawa do nablyszczenia siersci.Gdzies przeczytalam ze dobre sa preparaty zawierajace olej norkowy. Czy mozecie mi polecic jakis konkretny preparat? Quote
Ilka21 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Widzę,ze jest tu przedstawiciel więc pytam;) czy istnieje możliwość kupienia wiekszego opakowania olejku jak 250ml, bo on mi dostaje "nóg";) a jest super i szczerze mówiąc takie małe buteleczki są dla mnie upierdliwe.Wiem,ze pewnie więcej byłoby osób zainteresowanych większymi opakowaniami. Quote
bodzia78 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='Wiesia756']Mam rhodezjanke i chcialabym jakis spray "na ostatnio" chwile przed wystawa do nablyszczenia siersci.Gdzies przeczytalam ze dobre sa preparaty zawierajace olej norkowy. Czy mozecie mi polecic jakis konkretny preparat? Wydaje mi się że dla Rhodezjana najlepszy byłby: MUSCLE Lotion jest preparatem nadającym lśniący wygląd sierści, zawiera olejki roślinne i witaminy, które odżywiają i nawilżają sierść i skórę, zapobiegając wypadaniu włosa. Szczególnie polecany do przygotowania psa przed wystawą, w celu podkreślenia sylwetki psa i nadania sierści pięknego połysku. DR LUCY-Kosmetyki dla ps�w-Seria dla ps�w o sier�ci kr�tkiej i p�d�ugiej-Muscle - Lotion uwydatniaj�cy rze�b� mi�ni 250 ml [quote name='Ilka21']Widzę,ze jest tu przedstawiciel więc pytam;) czy istnieje możliwość kupienia wiekszego opakowania olejku jak 250ml, bo on mi dostaje "nóg";) a jest super i szczerze mówiąc takie małe buteleczki są dla mnie upierdliwe.Wiem,ze pewnie więcej byłoby osób zainteresowanych większymi opakowaniami. CO do pojemności - są kosmetyki w 0,5l, 1l, 5l opakowaniach :) Quote
Oliwia. Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 jaką odzywke dobrze byłoby dobrac dla pudli Dr.Lucky ? zalezy mi aby włos był nawilżony ale nie obciązony i ładnie stał :) co mi polecicie...;) Quote
KaRa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ja mam pytanie czy STIFF-LOTION dla psów o sierści długiej i szorstkiej nada się dla ow.australijskiego? potrzebuje czegoś co pomoże mi usztywnić sierść na kryzie i na portkach ;) Quote
Ilka21 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='bodzia78']Wydaje mi się że dla Rhodezjana najlepszy byłby: MUSCLE Lotion jest preparatem nadającym lśniący wygląd sierści, zawiera olejki roślinne i witaminy, które odżywiają i nawilżają sierść i skórę, zapobiegając wypadaniu włosa. Szczególnie polecany do przygotowania psa przed wystawą, w celu podkreślenia sylwetki psa i nadania sierści pięknego połysku. DR LUCY-Kosmetyki dla ps�w-Seria dla ps�w o sier�ci kr�tkiej i p�d�ugiej-Muscle - Lotion uwydatniaj�cy rze�b� mi�ni 250 ml CO do pojemności - są kosmetyki w 0,5l, 1l, 5l opakowaniach :) no to super, to jeszcze powiedź gdzie ich cennik mogę znaleźć bo na stronie sklepu widziałam tylko 250ml i ich cenę a szampony są w większych podane. Quote
sota36 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Moje Drogie - pozwolcie, ze na Wasze pytania odpowiem poznym wieczorem lub jutro... Musze obrobic sie w papierkach - fuj - a potem jestem do Waszej dyspozycji! Quote
Frytela Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 A ja sie kurcze nie chwaliłam ;)... Chilli na grudniowych wystawach w Kijowie 2 x CAJC, 1 x BOB junior - oczywiscie przygotowywana w kosmetykach Dr Lucy :loveu::loveu: Quote
pepsicola Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 czy szampon wybielający poradzi sobie z zażółceniami od moczu? czy będzie stoisko na walentynkowej w Bydgoszczy? Quote
bodzia78 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Ja też się nie chwaliłam :P Jazz wg rankingu Forum Owczarka Szkockiego: MŁODA SUKA 1. B'NT MAHZUZA od Mohtarów 350/6 2. HUNA ABKA od Mohtarów 256/6 3. SCOTTISH BLUE MELODY Silvello FCI 207/7 Quote
Oliwia. Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 sota36 napisał(a):Wyslalam Wam priwy:) bardzo mi zalezy na poradzie jesli chodzi o moj wczesniejszy post :) dotyczący pudli :) mogłabym równiez poprosic o priva z ''podpowiedzią'':multi: Quote
Marysia&Pysia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 I ja te bym poprosia priva :razz: Quote
Frytela Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 A my sie znowu pochwalimy :cool3::cool3::loveu::loveu::loveu: W trencinie Chilli doskonała, 1/2, CAJC - rozpoczelismy MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT SŁOWACJI!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Ilka21 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 czy ja mogę poprosić o odpowiedź na moje pw dotyczące oleju 1l, bo wysłałam jakiś czas temu i cisza Quote
Ilka21 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 kurcze znowu mój post przeskoczył tym razem nad post soty36 :shake: Quote
Ilka21 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Sota36, tak wiem bo mi napisałas pw ale pytałam o cenę Quote
Recommended Posts