Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
Tak!!!! Jest dytrybutorem na PL>

Hm, i mają też fajne odżywki dla psów dobre ponoć. Czy nadal idea kosmetyków Dr Lucy zostaje jak była?? Część środków na schroniskowe??

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bura napisał(a):
Hm, i mają też fajne odżywki dla psów dobre ponoć. Czy nadal idea kosmetyków Dr Lucy zostaje jak była?? Część środków na schroniskowe??
Jak najbardziej!!!!!!

Posted

Wracając do kosmetyków... W zeszłym tygodniu kupiłam :d

JEST REWELACYJNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moja stara suka miała wysuszone poduszeczki... Popękana skórę (ogrzewanie?) - przeszło jak ręką odjął...

A młoda - uwielbia masaże :) łapek kremikiem...

Dodam ze ja stosuję to cudo na usta (na pohybel wszystkim pomadkom ochronnym - mogą się schować !!!!).

MIODZIO

Posted

oj kusicie kusicie ;)
Miałam kupić ten kremik do poduszeczek ale sie zdecydowac nie mogłam, ale jak takj chwalicie :cool3::cool3:
Kokosina ma spekane lapska, ale kurka nie nawidzi jak mu je smaruje

• 1 month later...
Posted

Mam rhodezjanke i chcialabym jakis spray "na ostatnio" chwile przed wystawa do nablyszczenia siersci.Gdzies przeczytalam ze dobre sa preparaty zawierajace olej norkowy. Czy mozecie mi polecic jakis konkretny preparat?

Posted

Widzę,ze jest tu przedstawiciel więc pytam;) czy istnieje możliwość kupienia wiekszego opakowania olejku jak 250ml, bo on mi dostaje "nóg";) a jest super i szczerze mówiąc takie małe buteleczki są dla mnie upierdliwe.Wiem,ze pewnie więcej byłoby osób zainteresowanych większymi opakowaniami.

Posted

[quote name='Wiesia756']Mam rhodezjanke i chcialabym jakis spray "na ostatnio" chwile przed wystawa do nablyszczenia siersci.Gdzies przeczytalam ze dobre sa preparaty zawierajace olej norkowy. Czy mozecie mi polecic jakis konkretny preparat?

Wydaje mi się że dla Rhodezjana najlepszy byłby:

MUSCLE Lotion jest preparatem nadającym lśniący wygląd sierści, zawiera olejki roślinne i witaminy, które odżywiają i nawilżają sierść i skórę, zapobiegając wypadaniu włosa. Szczególnie polecany do przygotowania psa przed wystawą, w celu podkreślenia sylwetki psa i nadania sierści pięknego połysku.

DR LUCY-Kosmetyki dla ps�w-Seria dla ps�w o sier�ci kr�tkiej i p�d�ugiej-Muscle - Lotion uwydatniaj�cy rze�b� mi�ni 250 ml
[quote name='Ilka21']Widzę,ze jest tu przedstawiciel więc pytam;) czy istnieje możliwość kupienia wiekszego opakowania olejku jak 250ml, bo on mi dostaje "nóg";) a jest super i szczerze mówiąc takie małe buteleczki są dla mnie upierdliwe.Wiem,ze pewnie więcej byłoby osób zainteresowanych większymi opakowaniami.

CO do pojemności - są kosmetyki w 0,5l, 1l, 5l opakowaniach :)

Posted

Ja mam pytanie czy STIFF-LOTION dla psów o sierści długiej i szorstkiej nada się dla ow.australijskiego? potrzebuje czegoś co pomoże mi usztywnić sierść na kryzie i na portkach ;)

Posted

[quote name='bodzia78']Wydaje mi się że dla Rhodezjana najlepszy byłby:

MUSCLE Lotion jest preparatem nadającym lśniący wygląd sierści, zawiera olejki roślinne i witaminy, które odżywiają i nawilżają sierść i skórę, zapobiegając wypadaniu włosa. Szczególnie polecany do przygotowania psa przed wystawą, w celu podkreślenia sylwetki psa i nadania sierści pięknego połysku.

DR LUCY-Kosmetyki dla ps�w-Seria dla ps�w o sier�ci kr�tkiej i p�d�ugiej-Muscle - Lotion uwydatniaj�cy rze�b� mi�ni 250 ml

CO do pojemności - są kosmetyki w 0,5l, 1l, 5l opakowaniach :)

no to super, to jeszcze powiedź gdzie ich cennik mogę znaleźć bo na stronie sklepu widziałam tylko 250ml i ich cenę a szampony są w większych podane.

Posted

Ja też się nie chwaliłam :P

Jazz wg rankingu Forum Owczarka Szkockiego:

MŁODA SUKA

1. B'NT MAHZUZA od Mohtarów 350/6
2. HUNA ABKA od Mohtarów 256/6
3. SCOTTISH BLUE MELODY Silvello FCI 207/7

Posted

sota36 napisał(a):
Wyslalam Wam priwy:)

bardzo mi zalezy na poradzie jesli chodzi o moj wczesniejszy post :) dotyczący pudli :) mogłabym równiez poprosic o priva z ''podpowiedzią'':multi:

Posted

A my sie znowu pochwalimy :cool3::cool3::loveu::loveu::loveu:
W trencinie Chilli doskonała, 1/2, CAJC - rozpoczelismy MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT SŁOWACJI!!! :multi::multi::multi::multi: