Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,
obiecałam więc informuję :razz:
Będziemy we Wrocławiu!!!:multi:
UWAGA!!! Znajdziecie mnie przy stoisku z karmą ARION :multi:
Zapraszam na pogawędkę- jak zawszę będzie mi miło spotkać Dogomaniaków :loveu:
"TALAGIA"- przyjdź koniecznie, na pewno cosik uradzimy dla pisiuta!:cool3:
"Jolai Alf" - dla charta Easy Brush z serii zielonej, a dla szkociska (oj pokochałam je ostatnio!:loveu: ) proponowałabym GOLDa, ale jak masz ochotę albo wątpliwości, to zawsze możesz do mnie napisać iva@ppt.pl
Tak więc do zobaczenia we Wrocławiu!!!:multi::multi::multi:

• 2 weeks later...
Posted

Hej :)

Jeżeli pies ma skłonność do alergii to można celowo kupić dla niego LESSI "Szampon dla psów o delikatnej skórze, ze skłonnościami do podrażnień i alergii. Szampon zawiera delikatne środki myjące, które pielęgnują, nie podrażniają skóry, a włosom nadają naturalną elastyczność i połysk. Łagodna formuła pozwala na częste stosowanie bez ryzyka wystąpienia uczuleń."

Ja używam kosmetyków DR LUCY w lecznicy dla zwierząt gdzie zajmuję się między innymi groomingiem. Nawet wrażliwe psy nie wykazywały uczulenia.

Co do Goldena :)

Dla poprawienia i podkreślenia koloru fajny jest: Szampon pogłębiający kolor jasny i złoty .

Jako odżywkę polecam VITAL.

Wszystkie kosmetyki oparte są na naturalnych biologicznych komponentach.

Nie narzekałam nigdy na termin przydatności - tzn była na tyle długi żebym mogła wyprać litrowe butelki szamponów - ale więcej szczegółów myślę że przekaże któryś z przedstawicieli ;) obecnych an Dogo.

Posted

[quote name='bodzia78']Hej :)

Jeżeli pies ma skłonność do alergii to można celowo kupić dla niego LESSI "Szampon dla psów o delikatnej skórze, ze skłonnościami do podrażnień i alergii. Szampon zawiera delikatne środki myjące, które pielęgnują, nie podrażniają skóry, a włosom nadają naturalną elastyczność i połysk. Łagodna formuła pozwala na częste stosowanie bez ryzyka wystąpienia uczuleń."

Ja używam kosmetyków DR LUCY w lecznicy dla zwierząt gdzie zajmuję się między innymi groomingiem. Nawet wrażliwe psy nie wykazywały uczulenia.

Co do Goldena :)

Dla poprawienia i podkreślenia koloru fajny jest: Szampon pogłębiający kolor jasny i złoty .

Jako odżywkę polecam
VITAL.

Wszystkie kosmetyki oparte są na naturalnych biologicznych komponentach.

Nie narzekałam nigdy na termin przydatności - tzn była na tyle długi żebym mogła wyprać litrowe butelki szamponów - ale więcej szczegółów myślę że przekaże któryś z przedstawicieli ;) obecnych an Dogo.
Nic dodac,nic ujac. My stosujemy takowy szampon, tyle ze RED. To nie farba, ma kolor ...piwa:) Co do odzywki- rowniez polecam. I do zastosowania po kapieli i do czesania! Pieknie pachna, wszystko w tej samej nucie, ktora cudownie harmonizuje ze soba. Nowa partia kosmetykow ma termin waznosci do 2010 roku, "stara" dostawa, do lata 2009, ale spokojnie - zuzyjesz:)

Posted

Dziekuje bardzo za rady...zdecydowalismy na szampon regenerujacy niebieski i vital chcemy takzew wyprobowac kren do opuszkow...jakis cennik moge prosic?

Posted

Ardzio napisał(a):
Dziekuje bardzo za rady...zdecydowalismy na szampon regenerujacy niebieski i vital chcemy takzew wyprobowac kren do opuszkow...jakis cennik moge prosic?
Jesli chcesz kupic w naszym sklepie, prosze kliknac w cz. banerka z napisem Dr Lucy. .

• 4 weeks later...
Posted

Witam wszystkich!
Chciałabym serdecznie zaprosić Dogomaniaków zainteresowanych kosmetykami DR LUCY i nie tylko :razz: bo będzie sporo atrakcji :razz: na stoisko ARION na Międzynarodowej Wystawie Psów Rasowych w Poznaniu!!!! :multi::loveu::multi::loveu: Nie chciałabym zapeszać, ale myślę że będą baaardzo nowiusieńkie i zachęcające ceny :roll::loveu:
Jak zwykle służe radą i pomocą w doborze kosmetyków dla Waszych psiutasów, ale będzie mi też bardzo miło po prostu się z Wami spotkać i porozmawiać.
DO ZOBACZENIA W POZNANIU!!!!:loveu::multi::loveu::multi:

Posted

AlderaanBC's;11145929 napisał(a):
Witam wszystkich!
Chciałabym serdecznie zaprosić Dogomaniaków zainteresowanych kosmetykami DR LUCY i nie tylko :razz: bo będzie sporo atrakcji :razz: na stoisko ARION na Międzynarodowej Wystawie Psów Rasowych w Poznaniu!!!! :multi::loveu::multi::loveu: Nie chciałabym zapeszać, ale myślę że będą baaardzo nowiusieńkie i zachęcające ceny :roll::loveu:
Jak zwykle służe radą i pomocą w doborze kosmetyków dla Waszych psiutasów, ale będzie mi też bardzo miło po prostu się z Wami spotkać i porozmawiać.
DO ZOBACZENIA W POZNANIU!!!!:loveu::multi::loveu::multi:

My na pewno wpadniemy! Z szamponu jestem baaardzo zadowolona :cool3:

• 1 month later...
Posted

Czy ten sklep z kosmetykami Dr Lucy* działa czy wciąż jest w fazie testów? Mam za sobą dwie próby złożenia zamówienia: pierwsza nieudana, nieaktywne pole wyboru kuriera blokowało całe zamówienie, napisałam maila z prośbą o kontakt - zero odzewu. Drugie zamówienie - poprawiono formularz, zamówienie udało się złożyć, ale drugi tydzień nie widać kosmetyków :shake:

*muszę wkleić na dole, bo link niszczy mi posta: [url=http://www.drlucy.pl/sklep/]Dr Lucy - sklep internetowy z kosmetykami, od

Posted

Ze strony ACRYLMEDU

Szanowni Partnerzy

Z przyjemnością chcielibyśmy poinformować Państwa, że od 1.09.2008 zarządzanie dystrybucji lilii kosmetyków dla psów
Dr Lucy przejęła firma TROUW NUTRITION z siedzibą w Grodzisku Wielkopolskim.
Na podstawie umowy podpisanej pomiędzy P.B.W. Acrylmed i Trouw Nutrition ustalone zostały wieloletnie warunki współpracy między naszymi przedsiębiorstwami, jak również wynegojowane korzystne warunki handlowe dla współpracy z Państwem, naszymi partnerami w tym biznesie.
Mamy nadzieję, że dzięki podjętym działaniom kosmetyki Dr Lucy będą łatwiej dostępne i szerzej prezenetowane na rynku.

Do Państwa dyspozycji są Kierownicy Regionów Grupy Arion:
Zbigniew Majakowski (Polska północna) - 0 500 055 221
Waldemar Hartman (Polska południowa) - 0 500 055 220
Łukasz Rychalski (Polska centralna) - 0 503 030 990
Witold Grochowski (Polska wschodnia) - 0 500 015 124

Bierzące zamówienia na produkty prosimy kierować do:
Zbigniewa Kalinowskiego 0 501 720 761, zbigniew.kalinowski@nutreco.com lub
Katarzyny Mierzwy 0 501 004 653, katarzyna.mierzwa@nutreco.com

Do Państwa dyspozycji w kwestii doboru kosmetyków, doradztwa są również:
Dział Handlowy Dr Lucy - 0 696 475 625
lub współpracujące hodowczynie:
Iwona Przeworska - 0 502 733 576 lub 0 697 095 541, iwona.przeworska@drlucy.pl
Ewa Peretjatkowicz - 0 609 101 350,
które służą radą i pomocą co do stosowania kosmetyków.

Czasami gdy danego produktu nie ma w sklepie lub w okolicy to zawsze można zgłosić to dystrybutorowi który przedstawi ofertę danemu sklepowi/lecznicy dla zwierząt.

Zresztą zawsze można zapytać się gdzie najbliżej są dostępne kosmetyki DR LUCY lub zebrac się w kilka osób i spróbować zamówić w TROUW NUTRITION.

Posted

Wiem :) dlatego Was polecam szczególnie jako sklep internetowy :) ...

Jednakże równocześnie klienci którzy chcieliby kupować w swoich lecznicach lub sklepach dla zwierząt (w rzeczywistości a nie tylko on-line) DR LUCY mogą się dopytywać o nie i ew. przekazywać namiary na T.N.

Posted

Bura napisał(a):
A ten Trouw Nutrition to nie robi przypadkiem Ariona?? Moja suczynda wcina właśnie woras szczeniakowej karmy tej firmy...:razz:
Tak!!!! Jest dytrybutorem na PL>