Guest wolfheart Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 hej Wszystkim:lol: nic odkrywczego nie napiszę,poza ostatnio standardowym, k*rwa jak zimno! ciąg dalszy ślizgawicy,śniegu,mrozu...niedobrze mi jak patrzę przez okno:placz: Przeczytałam artykuł na temat pogody podany w galerii dOgLoV i chyba pójdę się powiesić... Quote
Ptysiak Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Cześć Luneczki :loveu: To "k*rwa jak zimno!" to ja łączę się w bólu bo u nas to samo... Quote
Guest wolfheart Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ptysiak napisał(a):Cześć Luneczki :loveu: To "k*rwa jak zimno!" to ja łączę się w bólu bo u nas to samo... witajcie Ptysiunie:p po dziurki w nosie mam tej ohydnej pogody ani na długi spacer,ani się ubrać lekko..a fuj Quote
Ptysiak Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):witajcie Ptysiunie:p po dziurki w nosie mam tej ohydnej pogody ani na długi spacer,ani się ubrać lekko..a fuj Ja lubię zimę ale też mam już dość... śniegu nie ma, mróż taki, że zamarzam zamykając drzwi... do niczego taka pogoda. :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ptysiak napisał(a):Ja lubię zimę ale też mam już dość... śniegu nie ma, mróż taki, że zamarzam zamykając drzwi... do niczego taka pogoda. :shake: a my mamy ten paskudny śnieg,pełno go,ja go nie chcę!W dzień trochę topnieje,żeby w nocy jak na złość przymarznąć i na takim skamieniałym można się zabić później,w lesie to okropnie jest teraz spacerować...:placz: Quote
Ptysiak Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):a my mamy ten paskudny śnieg,pełno go,ja go nie chcę!W dzień trochę topnieje,żeby w nocy jak na złość przymarznąć i na takim skamieniałym można się zabić później,w lesie to okropnie jest teraz spacerować...:placz: A u nas od wczoraj słoneczko w dzień, śnieg topnieje potem są kałuże które zamarzają... Ptysiu uwielbia ostatnio "nocne" spacery po mieście. Szczęśliwy na maksa idzie przy nodze a ja zamarzam po drodze :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ptysiak napisał(a):A u nas od wczoraj słoneczko w dzień, śnieg topnieje potem są kałuże które zamarzają... Ptysiu uwielbia ostatnio "nocne" spacery po mieście. Szczęśliwy na maksa idzie przy nodze a ja zamarzam po drodze :roll: Słoneczko u nas świeci tylko na mróz:placz: mam ochotę strzelić se w łeb jak widzę -10'C na termometrze,a tu na dwór trzeba... Quote
Ptysiak Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):Słoneczko u nas świeci tylko na mróz:placz: mam ochotę strzelić se w łeb jak widzę -10'C na termometrze,a tu na dwór trzeba... A to u nas chyba nie ma aż tak zimno :roll: czasami nie strzelaj !!! ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 magdabroy dobry wieczór:p Ptysiak u nas też nie,ale o tej porze co ja wychodzę z Lunką niestety mamy -10'C/-8'C potem rośnie do -1'C/0'C a następnego dnia ,ta sama ohyda Quote
Sonka95 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Dzisiaj jakoś u nas nawet zimno nie było , albo ja już się przyzwyczaiłam do takich niskich temperatur ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 hello :lol: kolejny paskudny dzień i tyle..kiedyś rozbiję sobie łeb na górce z której schodzimy żeby dostać się na działki Moja mama kupiła dla Lunki taką kolorową-przezroczystą smycz z czerwoną obrożą na zatrzask.Była w sklepie chińskim za kilka zł,ale obroża solidna i smycz tez nie wydaję się być bublem bo ciągnęłyśmy i nic się nie działo,sprawdzę na spacerku przy działkach,jakby w razie miała pęknąć to okolica chociaż spokojna,a ja w zapasie noszę smycz-rączkę;) Quote
Sonka95 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 No proszę czasem można znaleźć coś taniego i solidnego :) Quote
Guest wolfheart Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Sonka95 napisał(a):No proszę czasem można znaleźć coś taniego i solidnego :) bywa...ale czy zadowalająco solidna ta smycz,napisze Wam po wypróbowaniu.Co innego jak ja z mamą ciągniemy ,a co innego jak Luna udaje parowóz:evil_lol: Zjadłam całą czekoladę RitterSport (edycja zimowa:roll:) i już żałuję swojego obżarstwa,bo słodko mi ,że chyba puszczę pawia... Quote
Sonka95 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 marta.k9080 napisał(a): Zjadłam całą czekoladę RitterSport (edycja zimowa:roll:) i już żałuję swojego obżarstwa,bo słodko mi ,że chyba puszczę pawia... Ja to często jak zacznę czekoladę zjadam ją całą nawet nie wiem kiedy :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Sonka95 napisał(a):Ja to często jak zacznę czekoladę zjadam ją całą nawet nie wiem kiedy :evil_lol: czekolada jest za dobra eh....:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 marta.k9080 napisał(a):czekolada jest za dobra eh....:evil_lol: Oj tak ja to wszystko co czekoladowe chętnie zjem :) mam jeszcze w szafce Danusię miętowego batona oblanego czekoladą pycha ... uwielbiam połączenie czekolady + mięty :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Sonka95 napisał(a):Oj tak ja to wszystko co czekoladowe chętnie zjem :) mam jeszcze w szafce Danusię miętowego batona oblanego czekoladą pycha ... uwielbiam połączenie czekolady + mięty :loveu: eh te słodycze,staram się jeść jak najmniej...ale to wszystko takie dobre :placz: Quote
Sonka95 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 marta.k9080 napisał(a):eh te słodycze,staram się jeść jak najmniej...ale to wszystko takie dobre :placz: dzień bez słodyczy jest dniem straconym :) Quote
Guest wolfheart Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 M&S napisał(a):Łakomczuchy :evil_lol: oj tam oj tam Quote
*Magda* Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Dobry wieczór Marta :) marta.k9080 napisał(a): Zjadłam całą czekoladę RitterSport (edycja zimowa:roll:) i już żałuję swojego obżarstwa,bo słodko mi ,że chyba puszczę pawia... A ja się twardo trzymam i ograniczam cukier :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór Marta :) A ja się twardo trzymam i ograniczam cukier :eviltong: dobry wieczór Magda:p gratki!ja se dzisiaj odpuściłam...skoro moja mama już przyniosła mi czekoladę to...:diabloti: Quote
Recommended Posts