Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

hej Wszystkim:lol:

nic odkrywczego nie napiszę,poza ostatnio standardowym, k*rwa jak zimno!
ciąg dalszy ślizgawicy,śniegu,mrozu...niedobrze mi jak patrzę przez okno:placz:

Przeczytałam artykuł na temat pogody podany w galerii dOgLoV i chyba pójdę się powiesić...

Guest wolfheart
Posted

Ptysiak napisał(a):
Cześć Luneczki :loveu:

To "k*rwa jak zimno!" to ja łączę się w bólu bo u nas to samo...

witajcie Ptysiunie:p
po dziurki w nosie mam tej ohydnej pogody
ani na długi spacer,ani się ubrać lekko..a fuj

Posted

marta.k9080 napisał(a):
witajcie Ptysiunie:p
po dziurki w nosie mam tej ohydnej pogody
ani na długi spacer,ani się ubrać lekko..a fuj

Ja lubię zimę ale też mam już dość... śniegu nie ma, mróż taki, że zamarzam zamykając drzwi... do niczego taka pogoda. :shake:

Guest wolfheart
Posted

Ptysiak napisał(a):
Ja lubię zimę ale też mam już dość... śniegu nie ma, mróż taki, że zamarzam zamykając drzwi... do niczego taka pogoda. :shake:

a my mamy ten paskudny śnieg,pełno go,ja go nie chcę!W dzień trochę topnieje,żeby w nocy jak na złość przymarznąć i na takim skamieniałym można się zabić później,w lesie to okropnie jest teraz spacerować...:placz:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
a my mamy ten paskudny śnieg,pełno go,ja go nie chcę!W dzień trochę topnieje,żeby w nocy jak na złość przymarznąć i na takim skamieniałym można się zabić później,w lesie to okropnie jest teraz spacerować...:placz:

A u nas od wczoraj słoneczko w dzień, śnieg topnieje potem są kałuże które zamarzają...
Ptysiu uwielbia ostatnio "nocne" spacery po mieście. Szczęśliwy na maksa idzie przy nodze a ja zamarzam po drodze :roll:

Guest wolfheart
Posted

Ptysiak napisał(a):
A u nas od wczoraj słoneczko w dzień, śnieg topnieje potem są kałuże które zamarzają...
Ptysiu uwielbia ostatnio "nocne" spacery po mieście. Szczęśliwy na maksa idzie przy nodze a ja zamarzam po drodze :roll:

Słoneczko u nas świeci tylko na mróz:placz:
mam ochotę strzelić se w łeb jak widzę -10'C na termometrze,a tu na dwór trzeba...

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Słoneczko u nas świeci tylko na mróz:placz:
mam ochotę strzelić se w łeb jak widzę -10'C na termometrze,a tu na dwór trzeba...

A to u nas chyba nie ma aż tak zimno :roll: czasami nie strzelaj !!! ;)

Guest wolfheart
Posted

magdabroy
dobry wieczór:p

Ptysiak
u nas też nie,ale o tej porze co ja wychodzę z Lunką niestety mamy -10'C/-8'C potem rośnie do -1'C/0'C a następnego dnia ,ta sama ohyda

Guest wolfheart
Posted

hello :lol:

kolejny paskudny dzień i tyle..kiedyś rozbiję sobie łeb na górce z której schodzimy żeby dostać się na działki

Moja mama kupiła dla Lunki taką kolorową-przezroczystą smycz z czerwoną obrożą na zatrzask.Była w sklepie chińskim za kilka zł,ale obroża solidna i smycz tez nie wydaję się być bublem bo ciągnęłyśmy i nic się nie działo,sprawdzę na spacerku przy działkach,jakby w razie miała pęknąć to okolica chociaż spokojna,a ja w zapasie noszę smycz-rączkę;)

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
No proszę czasem można znaleźć coś taniego i solidnego :)

bywa...ale czy zadowalająco solidna ta smycz,napisze Wam po wypróbowaniu.Co innego jak ja z mamą ciągniemy ,a co innego jak Luna udaje parowóz:evil_lol:

Zjadłam całą czekoladę RitterSport (edycja zimowa:roll:) i już żałuję swojego obżarstwa,bo słodko mi ,że chyba puszczę pawia...

Posted

marta.k9080 napisał(a):

Zjadłam całą czekoladę RitterSport (edycja zimowa:roll:) i już żałuję swojego obżarstwa,bo słodko mi ,że chyba puszczę pawia...

Ja to często jak zacznę czekoladę zjadam ją całą nawet nie wiem kiedy :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
Ja to często jak zacznę czekoladę zjadam ją całą nawet nie wiem kiedy :evil_lol:

czekolada jest za dobra eh....:evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
czekolada jest za dobra eh....:evil_lol:

Oj tak ja to wszystko co czekoladowe chętnie zjem :) mam jeszcze w szafce Danusię miętowego batona oblanego czekoladą pycha ... uwielbiam połączenie czekolady + mięty :loveu:

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
Oj tak ja to wszystko co czekoladowe chętnie zjem :) mam jeszcze w szafce Danusię miętowego batona oblanego czekoladą pycha ... uwielbiam połączenie czekolady + mięty :loveu:

eh te słodycze,staram się jeść jak najmniej...ale to wszystko takie dobre :placz:

Guest wolfheart
Posted

M&S napisał(a):
Łakomczuchy :evil_lol:

oj tam oj tam

Posted

Dobry wieczór Marta :)

marta.k9080 napisał(a):

A ja się twardo trzymam i ograniczam cukier :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Dobry wieczór Marta :)

A ja się twardo trzymam i ograniczam cukier :eviltong:

dobry wieczór Magda:p
gratki!ja se dzisiaj odpuściłam...skoro moja mama już przyniosła mi czekoladę to...:diabloti: