łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 marta.k9080 napisał(a): dawno nie jadłam gofrów,ale ostatnio tylko warzywa i owoce mi smakują ,pewnie organizm dopomina się porcji witamin przez tą przydługą zimę:roll: Ja też dawno nie jadłam i postanowiłam zrobić ale muszę zainwestować w nową gofrownicę bo ta ma za mało W ;) magdabroy napisał(a):Chciał być miły, żebyś potem nie powiedziała, że Ci żałuje :D bo sam chciał dokładkę :diabloti: marta.k9080 napisał(a):z pewnością urwałby Ci łeb gdybyś odmówiła ,dlatego je zjadłaś choć wcale tego nie chciałaś więc to nie Twoja "wina":diabloti: dokładnie tak ! :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Zaraz znikam spać :roll: nie mam siły już siedzieć przy kompie. No i jeszcze z Lunką muszę pójść na wieczorna toaletę. Dobranoc lasencje.Kolorowych:smilecol: Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 marta.k9080 napisał(a):Zaraz znikam spać :roll: nie mam siły już siedzieć przy kompie. No i jeszcze z Lunką muszę pójść na wieczorna toaletę. Dobranoc lasencje.Kolorowych:smilecol: No to kolorowych :lol: Quote
ania90 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Wpadamy na odwiedziny, w mrozna ale sloneczna niedziele ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Hej:p mieliśmy przez kilka godzin +2'C :roll: poszłyśmy na ten wielkanocny jarmark..no szału nie było i zupełnie nie ta atmosfera ,wokoło zaspy,zimno,ślisko..eh Luna zachowała się całkiem przyzwoicie,poza sytuacją kiedy z głośników ryknęła ludowa muzyka wraz z okrzykami,Luna na chwilę zdurniała,ale ją opanowałam.Na szczęście ludzie byli zajęci jarmarkiem,więc nie musiałam spłonąć ze wstydu. A tak poza tym to stara bida...czekam na ciepłe dni żeby pójść do rezerwatu. Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Można się było spodziewać że za duzo ciekawości w taka pogode nie ma na takich jarmarkach :roll: Lunka dzielna dziewczynka , dała rade :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 dOgLoV napisał(a):Można się było spodziewać że za duzo ciekawości w taka pogode nie ma na takich jarmarkach :roll: Lunka dzielna dziewczynka , dała rade :loveu: Szkoda ,bo zapowiadało się ciekawie... a no dzielna,jedna wpadka mogła się przecież jej zdarzyć,ważne że reaguje na korekty:razz: Teraz w każdy weekend będą takie miastowe spacerki:diabloti: Quote
Sonka95 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 To Lunka grzeczna jest ... Sonia to strasznie nie lubi tłumów i zwykle jej nie zabieram na festyny itp. ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Sonka95 napisał(a):To Lunka grzeczna jest ... Sonia to strasznie nie lubi tłumów i zwykle jej nie zabieram na festyny itp. ;) Luna też nie lubi,ale ja chcę żeby lubiła więc...:diabloti: Do miasta zakładam jej kaganiec.Ludzie wtedy nie ciupciają do niej ,zabierają dzieciaki z drogi (bo jaka groźna skoro ma kaganiec:diabloti:) Quote
Sonka95 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):Luna też nie lubi,ale ja chcę żeby lubiła więc...:diabloti: Do miasta zakładam jej kaganiec.Ludzie wtedy nie ciupciają do niej ,zabierają dzieciaki z drogi (bo jaka groźna skoro ma kaganiec:diabloti:) To musi wyglądać bardzo groźnie :diabloti: masz jej jakąś fotę w kagańcu ? Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Sonka95 napisał(a):To musi wyglądać bardzo groźnie :diabloti: masz jej jakąś fotę w kagańcu ? nie mam...:shake: ale zrobię w ogóle foteczki będą na święta dopiero bo nie mam chwilowo czym focic Nie wiem czy grożnie wygląda,ale ludzie mają taki nienormalny tok rozumowania... M&S hej:lol: Quote
Sonka95 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie mam...:shake: ale zrobię w ogóle foteczki będą na święta dopiero bo nie mam chwilowo czym focic Nie wiem czy grożnie wygląda,ale ludzie mają taki nienormalny tok rozumowania... To szkoda ... no to poczekamy do świąt na zdjęcia ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Sonka95 napisał(a):To szkoda ... no to poczekamy do świąt na zdjęcia ;) ale zdjęć w plenerze nie robię dopóki śnieg całkowicie nie stopnieje,mam dosyć:shake: Lunka dostanie chyba od zajączka,nowe frisbee albo piłkę do nogi(będziemy sobie grały na starym boisku przy lesie):p Quote
Sonka95 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):ale zdjęć w plenerze nie robię dopóki śnieg całkowicie nie stopnieje,mam dosyć:shake: Lunka dostanie chyba od zajączka,nowe frisbee albo piłkę do nogi(będziemy sobie grały na starym boisku przy lesie):p U nas to trochę stopniało , ale nadal jest go za dużo :roll: No Lunka będzie miała fajny prezencik :) a tamte frisbee pewnie się znajdzie jak śnieg stopnieje ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Sonka95 napisał(a):U nas to trochę stopniało , ale nadal jest go za dużo :roll: No Lunka będzie miała fajny prezencik :) a tamte frisbee pewnie się znajdzie jak śnieg stopnieje ;) wątpię,bo zgubiłyśmy jak śniegu jeszcze nie napadało...i z nic nie możemy go odszukać:-( http://kwejk.pl/obrazek/1721022/natychmiast.html Quote
Sonka95 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/03/827ca8216124e5cff747a34a1822d5b7_original.jpg?1364123790 Ciekawe kiedy przyjdzie ;) Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 u nas niby 4rtego ma byc 20 stopni , ciekwe :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 dOgLoV napisał(a):u nas niby 4rtego ma byc 20 stopni , ciekwe :roll: szczerze wątpię:shake: co za ohyda,kiedy pod koniec marca,poranny spacer zaczynam z temp.-8'C :-( Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):szczerze wątpię:shake: co za ohyda,kiedy pod koniec marca,poranny spacer zaczynam z temp.-8'C :-( Ja się zastanawiam kiedy w niedziele stwierdzę że jest zajebi...a pogoda i mogę iść na długiiiiiii spacerek z psami :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja się zastanawiam kiedy w niedziele stwierdzę że jest zajebi...a pogoda i mogę iść na długiiiiiii spacerek z psami :roll: już niemal wszystko doprowadza mnie do szewskiej pasji: że marzną mi dłonie,kilka razy w ciągu jednego spaceru jestem bliska rozbicia sobie głowy,w lesie trzeba się nieźle wysilić żeby podejść pod najmniejszą górkę tyle jest śniegu,chodzę ubrana jak Eskimos,łzawią mi oczy od wiatru,a moje włosy nie lubią czapki:placz: Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Ja też cały czas chodzę zła , aż sama na siebie jestem zła że ciągle jestem zła heh ja właśnie ze względu na łzawiące oczy najbardziej nie lubię zimowych spacerków , ledwo wiatr zawieje i mi lecą łzy ciurkiem , cały spacer ide i wycieram oczy , istna męczarnia :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja też cały czas chodzę zła , aż sama na siebie jestem zła że ciągle jestem zła heh ja właśnie ze względu na łzawiące oczy najbardziej nie lubię zimowych spacerków , ledwo wiatr zawieje i mi lecą łzy ciurkiem , cały spacer ide i wycieram oczy , istna męczarnia :shake: haha ale ja Cie rozumiem,bo też jestem zła,że jestem zła:evil_lol: no bo co ma niby taka głupia zima wpływać na moje nerwy ,ale jednak... ja lubię śnieg itp,ale wszystko z umiarem..a to już wykracza poza moją granicę magdabroy dobry wieczór:p Quote
Recommended Posts