łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a):Mogę dalej ;) np. Holandia, Belgia, Francja, Hiszpania.... Ale tu mi się podoba, więc tu zostaję :eviltong: a ja tam do Hiszpani sie wyniesę , bedzie cieplej :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dOgLoV napisał(a):a ja tam do Hiszpani sie wyniesę , bedzie cieplej :diabloti: I żebyś się nie zdziwiła ;) Pracowałam z Hiszpanami i poprzednia zima, to była u nich masakra :eviltong: Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 oj tam raz na kiedys sie tak zdazy :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 A ja marzę żeby kiedyś do Australii polecieć:lol: Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Ja mam możliwość polecieć do Kanady, ale bilety są drogie :-( Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 A ja do Rzymu bym chciała polecieć na plac św Piotra .... Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dOgLoV napisał(a):A ja do Rzymu bym chciała polecieć na plac św Piotra .... Bogdana siostra dziś wróciła z Rzymu :eviltong: Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a):Bogdana siostra dziś wróciła z Rzymu :eviltong: uoooooooo , ja też chce :placz: Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Eh szkoda ,że takie podróże kosztują ciężkie pieniądze bo już bym pół świata zwiedziła....:roll: Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 marta.k9080 napisał(a):Eh szkoda ,że takie podróże kosztują ciężkie pieniądze bo już bym pół świata zwiedziła....:roll: ja też :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dOgLoV napisał(a):ja też :roll: wyruszmy wszystkie razem:p Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 marta.k9080 napisał(a):wyruszmy wszystkie razem:p jestem za :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Ja też ;) Marta do Australii, Aga do Rzymu, a ja do Kanady :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a):Ja też ;) Marta do Australii, Aga do Rzymu, a ja do Kanady :evil_lol: :evil_lol:to wymyśliłaś teraz....ale fajnie byłoby spędzić jakiś czas na podróżowaniu Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a):Ja też ;) Marta do Australii, Aga do Rzymu, a ja do Kanady :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 marta.k9080 napisał(a)::evil_lol:to wymyśliłaś teraz....ale fajnie byłoby spędzić jakiś czas na podróżowaniu A ja tam wolałabym być bliżej rodziny, niż podróżować ;) dOgLoV napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Czasem palnę coś tak głupiego, że aż śmiesznego ;) Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a): Czasem palnę coś tak głupiego, że aż śmiesznego ;) :diabloti: a ja zaraz puszczę pieknego kolorowego pawia :diabloti: zjadłam dwa gofry z lodami bitą śmietaną i winogronem a teraz zagryzłam to ciepłym lodem :diabloti: a tak na marginesie to juz nie robią dobrych ciepłych lodów :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a):A ja tam wolałabym być bliżej rodziny, niż podróżować ;) chętnie zabrałabym rodzinkę ze sobą:p Lunę na 100% podróżowanie z psem może nie należy do najłatwiejszych,ale ja nie umiem Luny zostawić na dłużej niż kilka godzin dOgLoV doprawdy jesteś nieprzyzwoita...:evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dOgLoV napisał(a)::diabloti: a ja zaraz puszczę pieknego kolorowego pawia :diabloti: zjadłam dwa gofry z lodami bitą śmietaną i winogronem a teraz zagryzłam to ciepłym lodem :diabloti: a tak na marginesie to juz nie robią dobrych ciepłych lodów :roll: A za jakiś czas napiszesz, że to Sebek Cię tuczy :diabloti: marta.k9080 napisał(a):chętnie zabrałabym rodzinkę ze sobą:p Lunę na 100% podróżowanie z psem może nie należy do najłatwiejszych,ale ja nie umiem Luny zostawić na dłużej niż kilka godzin Dlatego ja zabieram Torę gdzie tylko się da ;) Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 marta.k9080 napisał(a): doprawdy jesteś nieprzyzwoita...:evil_lol: wiem :diabloti: teraz chyba zapiję to piwkiem :diabloti: magdabroy napisał(a):A za jakiś czas napiszesz, że to Sebek Cię tuczy :diabloti: no ba ! to on mi kazał gofry uryrać :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dOgLoV napisał(a): to on mi kazał gofry uryrać :eviltong: Ale nie kazał Ci ich jeść :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a):Dlatego ja zabieram Torę gdzie tylko się da ;) dobrze robisz:loveu: dOgLoV dawno nie jadłam gofrów,ale ostatnio tylko warzywa i owoce mi smakują ,pewnie organizm dopomina się porcji witamin przez tą przydługą zimę:roll: Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a):Ale nie kazał Ci ich jeść :eviltong: no jak nie , zjadłam dwa a on do mnie " dokładkę ??" :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dOgLoV napisał(a):no jak nie , zjadłam dwa a on do mnie " dokładkę ??" :eviltong: Chciał być miły, żebyś potem nie powiedziała, że Ci żałuje :D Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dOgLoV napisał(a):no jak nie , zjadłam dwa a on do mnie " dokładkę ??" :eviltong: z pewnością urwałby Ci łeb gdybyś odmówiła ,dlatego je zjadłaś choć wcale tego nie chciałaś więc to nie Twoja "wina":diabloti: Quote
Recommended Posts