Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 hello:p Luna się wyszalała z Rocky'm i Edi'm:p Rano myślałam ,że padnę widząc -13'C na termometrze.Ubrałam się niczym Eskimos i poszłyśmy przed 7.00 do lasu.Zabrałam trochę gałązek i zrobiłam stroik wielkanocny.Pokażę Wam przed świętami.Słońce aż razi w oczy,cóż kiedy świeci na mróz...:roll: Jutro na rynku ma być u nas jarmark wielkanocny...taa w zaspach śniegu.Ale zamierzam pójść z moją mamą ,Lunka idzie z nami w ramach ćwiczeń,niech trochę inne otoczenie zobaczy:diabloti: Quote
Sonka95 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 U nas było podobnie zimno rano ,a po 14 jak byłyśmy na spacerku to było o wiele cieplej :) Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Sonka95 napisał(a):U nas było podobnie zimno rano ,a po 14 jak byłyśmy na spacerku to było o wiele cieplej :) obecnie mamy -7'C jutro ma być lepiej, a od Pn niby od 0'C do plusowych temp. Quote
Sonka95 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 marta.k9080 napisał(a):obecnie mamy -7'C jutro ma być lepiej, a od Pn niby od 0'C do plusowych temp. U na to teraz jest - 7 , a jutro ma być -2 ;) Według prognozy w poniedziałek 4.01 ma byc + 10 i deszcz więc śnieg się rozpuści :) Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Sonka95 napisał(a):U na to teraz jest - 7 , a jutro ma być -2 ;) Według prognozy w poniedziałek 4.01 ma byc + 10 i deszcz więc śnieg się rozpuści :) wg mnie najbardziej wiarygodna jest ta prognoza http://www.meteo.pl/ :p sprawdzam i pasuje Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Hejka ;) u nas od wczoraj jest jarmark wielkanocny ale taki ziąb na dworze ze ja sie tam nie mam zamiaru wybierać :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dOgLoV napisał(a):Hejka ;) u nas od wczoraj jest jarmark wielkanocny ale taki ziąb na dworze ze ja sie tam nie mam zamiaru wybierać :shake: cześć:p wątpię żeby było jutro na co popatrzeć ,ale pójdziemy no i zobaczę jak Lunka będzie się zachowywała w centrum naszego rynku:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 marta.k9080 napisał(a): Zabrałam trochę gałązek i zrobiłam stroik wielkanocny.Pokażę Wam przed świętami. A my będziemy robić sami białą kiełbasę na święta :eviltong: Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 zawsze warto się przejść ;) ale ja w taką pogodę się za dużo z domu nie ruszam ;) Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a):A my będziemy robić sami białą kiełbasę na święta :eviltong: zróbcie i też :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a):A my będziemy robić sami białą kiełbasę na święta :eviltong: ...skoro potraficie:lol:ja jestem raczej kuchenną ofiarą... Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dOgLoV napisał(a):zróbcie i też :eviltong: Chyba miało być "mi" a nie samo "i" :hmmmm: marta.k9080 napisał(a):...skoro potraficie:lol:ja jestem raczej kuchenną ofiarą... A potrafimy :p Normalnie to my wędzimy kiełbaskę, szyneczkę, boczek itp. :grins: Ale na święta potrzebna jest biała parzona, więc troszkę mniej roboty :) Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a): A potrafimy :p Normalnie to my wędzimy kiełbaskę, szyneczkę, boczek itp. :grins: Ale na święta potrzebna jest biała parzona, więc troszkę mniej roboty :) ja zanoszę tradycyjną święconkę,ale zjadam tylko to co nie jest mięsem najbardziej czekam na sałatkę mojej mamy,robi ją tylko na święta...jest wegetariańska z majonezem ,jajkiem i kilkoma warzywami ,najlepiej smakuje zagryzana chrupiącym chlebem:facelick: Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja zanoszę tradycyjną święconkę,ale zjadam tylko to co nie jest mięsem najbardziej czekam na sałatkę mojej mamy,robi ją tylko na święta...jest wegetariańska z majonezem ,jajkiem i kilkoma warzywami ,najlepiej smakuje zagryzana chrupiącym chlebem:facelick: Lunka by zjadła moją kiełbachę ;) Tora nie odstępuje nas na krok, jak mielimy mięso :D Ja w tym roku robię tylko białą kiełbasę i sernik ;) Jedziemy do znajomych na Wielkanoc i resztę robi koleżanka :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a):Chyba miało być "mi" a nie samo "i" :hmmmm: A potrafimy :p Normalnie to my wędzimy kiełbaskę, szyneczkę, boczek itp. :grins: Ale na święta potrzebna jest biała parzona, więc troszkę mniej roboty :) Niooo miało być mi :diabloti: jeju ale bym miała u was wyżerkę :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a):Lunka by zjadła moją kiełbachę ;) Tora nie odstępuje nas na krok, jak mielimy mięso :D Ja w tym roku robię tylko białą kiełbasę i sernik ;) Jedziemy do znajomych na Wielkanoc i resztę robi koleżanka :evil_lol: oj tak objadłaby Was ze wszystkiego:diabloti: Sernik...mniaaaaaaaaammmmm:p Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dOgLoV napisał(a): jeju ale bym miała u was wyżerkę :diabloti: Wiesz co musisz zrobić :cool3: marta.k9080 napisał(a):oj tak objadłaby Was ze wszystkiego:diabloti: Sernik...mniaaaaaaaaammmmm:p My się zawsze dzielimy ze zwierzyńcem :) W tygodniu też robiłam i w dzień zjedliśmy całą blachę :oops: Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a):W tygodniu też robiłam i w dzień zjedliśmy całą blachę :oops: a myślisz ,że u nas jak długo sernik jest....:diabloti: Wielkanocna 5mieś. Lunka:p Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a):Wiesz co musisz zrobić :cool3: wiem :diabloti: .... obejść się smakiem :eviltong: Jaka słodka Luneczka :loveu: Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 A Luna zaniosła jaja do kościoła? dOgLoV napisał(a): wiem :diabloti: .... obejść się smakiem :eviltong: Nie, ruszyć tyłek do niemcowni :mad: Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a): Nie, ruszyć tyłek do niemcowni :mad: wiem wiem :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a):A Luna zaniosła jaja do kościoła? :shake: niee zjadła by wszystko po drodze...:evil_lol: dOgLoV dziękuję:p Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dOgLoV napisał(a):wiem wiem :evil_lol: "Wiem, wiem" i na tym sprawa się kończy :obrazic: Quote
łamAga Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdabroy napisał(a):"Wiem, wiem" i na tym sprawa się kończy :obrazic: ano bo tak daleko was zawiało że już dalej nie można było się przeprowadzić :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 dOgLoV napisał(a):ano bo tak daleko was zawiało że już dalej nie można było się przeprowadzić :eviltong: Mogę dalej ;) np. Holandia, Belgia, Francja, Hiszpania.... Ale tu mi się podoba, więc tu zostaję :eviltong: Quote
Recommended Posts