łamAga Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie lubię:shake: a ja czasami chodzę , nie wypieram się ale pozniej mam wyrzuty sumienia że sobie skórę psuję :shake: Quote
łamAga Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 magdabroy napisał(a):Solarium jest beeeeeeeeeee :eviltong: w tych czasach wszystko jest beeeeeeeeeee:eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 nie znoszę zamkniętych małych,ciasnych pomieszczeń ,łóżko w solarium jest jak trumna :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 ale to jest otwarte troche jak co to możesz uciec :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie znoszę zamkniętych małych,ciasnych pomieszczeń ,łóżko w solarium jest jak trumna :evil_lol: W trumnie się nie świeci światło :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 (edited) dOgLoV napisał(a):ale to jest otwarte troche jak co to możesz uciec :eviltong: byłam raz i nie wzbudziło mojego entuzjazmu... magdabroy napisał(a):W trumnie się nie świeci światło skąd wiesz,leżałaś ?:diabloti: Niniejszym żegnam się na dzisiaj.Dobranoc dziołchy:p i wcale nie mam ochoty jutro wstac Edited March 21, 2013 by marta.k9080 Quote
Guest wolfheart Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Hello Wszystkim:lol: zimno...ale chociaż nie sypie.Jutro weekendowe psie spotkanie,należy się Lunce,bo przeze mnie tylko na 1,5h wychodziłyśmy ostatnio.Eh...mam wyrzuty sumienia,ale jakoś nie mogłam wytrzymać na spacerach w tym śniegu,lodzie i mrozie:shake: A dzisiaj bym sobie łeb rozbiła prawie na stwardniałym śniegu.Moje "k*rwa do diabła z tym j*banym śniegiem!" słyszeli chyba wszyscy w promieniu kilku km:evil_lol: Eh jeszcze trochę zimy i moje słownictwo zupełnie upadnie...:shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 dOgLoV napisał(a):Dobry wieczorek;) dobry chociaż niedobry -8'C już mamy,a jutro ma być za dnia -14'C:placz: Quote
*Magda* Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 marta.k9080 napisał(a): skąd wiesz,leżałaś ?:diabloti: Nie :eviltong: Ale musiałam kiedyś wybierać trumnę i wiem, że tam jest ciemno :( [SIZE=2]Dobry wieczór :) Quote
łamAga Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 marta.k9080 napisał(a):dobry chociaż niedobry -8'C już mamy,a jutro ma być za dnia -14'C:placz: u nas jest -4 :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 magdabroy napisał(a):Nie :eviltong: Ale musiałam kiedyś wybierać trumnę i wiem, że tam jest ciemno :( [SIZE=2]Dobry wieczór :) :calus: ja byłam tylko raz na pogrzebie jak miałam 11lat(traumę mam do dzisiaj,to było pożegnanie brata mojej babci,mówiłam do Niego Wuju,bardzo to przeżyłam:-() dOgLoV mamy zaspy po kolana bokiem chodnika,bo nie wywożą śniegu...a taki stwardniały jest,że to będzie całe wieki topniało Quote
*Magda* Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 J[SIZE=1]a 5 lat temu pochowałam mamę :( I chyba nigdy się z tym nie pogodzę :shake::-( Quote
Guest wolfheart Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 magdabroy napisał(a):J[SIZE=1]a 5 lat temu pochowałam mamę :( I chyba nigdy się z tym nie pogodzę :shake::-( :glaszcze::glaszcze: Ona żyje ciągle Twojej pamięci:p Quote
*Magda* Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 marta.k9080 napisał(a)::glaszcze::glaszcze: Ona żyje ciągle Twojej pamięci:p Ale nigdy nie pozna Theosia, a Theoś jej :-( Quote
łamAga Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Tyż mamy zaspy do kolan utworzone z lodu , ślisko jak diabli jest a ja musze chodzić w cienkich śliskich adkach bo buty robocze mi tak kostkę obtarły że mam balon na nodze i chodzić nie umiem :roll: wczoraj w pracy tak kuśtykałam że koleżaka mówi do mnie : Hania : " kuśtykosz jak taki koleś ode mnie ze wsi " ja : " też ma kostkę obtartą ??" Hania : "nie , nie ma nogi " :diabloti: taki se czarny humor :diabloti: ale smutny temat obrałyście :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 magdabroy napisał(a):Ale nigdy nie pozna Theosia, a Theoś jej :-( ale opowiesz mu o babci ,kiedyś wszyscy się spotkamy gdzieś tam we Wszechświecie... Quote
Guest wolfheart Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 dOgLoV napisał(a):Tyż mamy zaspy do kolan utworzone z lodu , ślisko jak diabli jest a ja musze chodzić w cienkich śliskich adkach bo buty robocze mi tak kostkę obtarły że mam balon na nodze i chodzić nie umiem :roll: wczoraj w pracy tak kuśtykałam że koleżaka mówi do mnie : Hania : " kuśtykosz jak taki koleś ode mnie ze wsi " ja : " też ma kostkę obtartą ??" Hania : "nie , nie ma nogi " :diabloti: taki se czarny humor :diabloti: ale smutny temat obrałyście :roll: haha dobre:diabloti: tak jakoś na chwilę posmutniało... Quote
*Magda* Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Już możemy wrócić do wesołych, bo ryczę przed kompem i nie widzę literek :eviltong: Quote
łamAga Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 magdabroy napisał(a):Już możemy wrócić do wesołych, bo ryczę przed kompem i nie widzę literek :eviltong: nie płakaj :glaszcze: Quote
*Magda* Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 marta.k9080 napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 dOgLoV napisał(a):nie płakaj :glaszcze: Już nie płakam, bo klawiatura mi zamoknie ;) Quote
Recommended Posts